Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ΄ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΑΛ. ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ.

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος υποτάχθηκε στις απαιτήσεις της εθνομηδενίστριας Αριστεράς και της παράφρονος Μαρίας Ρεπούση. Από το νομοσχέδιο, σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις, αφαιρέθηκε το μάθημα των Θρησκευτικών στην Γ' τάξη Λυκείου των ΕΠΑΛ, όπως προβλεπόταν αρχικά. Σε διευκρινήσεις του, ο υπουργός (ανθελληνικής) Παιδείας υποστήριξε ότι εκ παραδρομής είχε εισαχθεί στο νομοσχέδιο η διδασκαλία των θρησκευτικών για την Γ’ λυκείου των ΕΠΑΛ!!!
Οι Αγιορείτες μοναχοί κράζουν την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση. Περισσότερες πληροφόριες συγκέντρωσα από το Αγιορείτικο Βήμα και το άρθρο του Γιώργου Θεοχάρη.
Ηχηρή απάντηση  του Αγιορείτη γέροντα Άνθιμου στην κ. Ρεπούση για  τα  όσα είπε περί προαιρετικής  διδασκαλίας  των θρησκευτικών στα ελληνικά σχολεία και να σταματήσει η "ορθόδοξη κατήχηση'' των μαθητών!
Οι πρόσφατες δηλώσεις της βουλευτίνας της ΔΗΜ.ΑΡ. πυροδοτούν έντονες αντιδράσεις και εντός του Αγίου Όρους. Ο μοναχός Άνθιμος  από το Καλύβι  Εισόδων της Θεοτόκου  στη σκήτη  Αγ. Παντελεήμονος, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του υπογραμμίζοντας στο '' Αγιορείτικο Βήμα'':
"Η κ. Ρεπούση είναι  γραικύλα, δηλ . ελληνόφωνη  βάρβαρη. Δεν είναι Ελληνίδα. Είναι δυστυχισμένη. Η καρδία της έχει λυσσαλέα κακία. Διότι αν ήταν διαφορετική δεν θα έλεγε αυτά τα πράγματα και μάλιστα να επιμένει...
Τι κακό της εποίησε ο Χριστός; Την πειράζει ο Χριστός και οι  Άγιοι μας στα σχολεία;
Δεν έχει  Ιερό και όσιο. Όταν ο άνθρωπος φτάσει εις βάθη κακού, καταφρονείται. Την καθοδηγούν τα πάθη της και ο σκοταδισμός που την έχει κυριεύσει. Προσπαθούν να χτίσουν ένα έθνος άθεων. Οι Έλληνες όμως δεν  θα το επιτρέψουν. Όλοι όσοι το επιδιώκουν θα καταργηθούν.
Θα πάει στο φρενοκομείο η κ. Ρεπούση με αυτά που λέει. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με τις Ρεπούσηδες, βασική και μοναδική ασχολία μου είναι η επιδίωξη μου  να συναντήσω τον Χριστό. [...]
Η  Ελλάδα μετατράπηκε σε έναν πολυεθνικό οργανισμό που εμπεριέχει όλες τις φυλές του Ισραήλ. Αλλά να  θέλουν να καταργήσουν και τα θρησκευτικά από τα σχολεία, διότι αυτές οι φωνές σαν της κ. Ρεπούση, προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται, μας προκαλούν….
Η κ. Ρεπούση εξυπηρετεί συμφέροντα αλλόθρησκων και  σιωνιστών. Πιστεύουμε ότι το ελληνικό στοιχείο δεν θα εκλείψει ποτέ".
Καταλήγοντας είπε: "Αν θέλετε να εξολοθρεύστε  τους  Έλληνες  συντρίψτε  τους το θρήσκευμα και τη γλώσσα, είχε πει ο Κίσινγκερ. Ποιοι έβγαλαν τις εικόνες από τα σχολεία; Ποιοι  φτιάχνουν  τα τζάμια; Ποιοι απαξιώνουν την ορθοδοξία;
Μη ξεχνάμε! Ακόμα και τον  Σωκράτη  τον θανατώσανε  επειδή τόλμησε και μίλησε για έναν αληθινό Θεό. Τι περιμένετε…. Χαρά και ειρήνη στις ψυχές σας και στον κόσμο, αν και το δεύτερο προς το παρόν δεν θα επικρατήσει. Μέσα σε αυτή την εποχή της διαφθοράς  το Άγιο Όρος  έχει γεμίσει καλόγερους .Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου