Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΥΠΗΡΞΕ Η ΑΠΡΙΛΙΑΝΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ;

Εδώ ακούγονται όλες οι απόψεις, αρκεί να τεκμηριώνονται.

Γράφει ο "Εθνικός Αγωνιστής" (προφίλ facebook).

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα ότι ο Παπαδόπουλος ήταν Εντολοδόχος των Αμερικανών και των  Εβραίων- Σιωνιστών και πως ένας από τους σκοπούς του ήταν να διώξει τον Βασιλιά. 

Θα σας αναφέρω μερικά στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο!!! 
Οι Αμερικανοί δεν υποστήριξαν ποτέ την 21η Απριλίου !!! Ο λόγος είναι απλός: οι Αμερικανοί, όπως άλλωστε όλες οι μεγάλες δυνάμεις της σύγχρονης εποχής, προτιμούν να υπάρχει «δημοκρατία» στα κράτη που ελέγχουν, διότι δια της «δημοκρατίας» μπορούν να συνεχίζουν να τα ελέγχουν. Κι αν κάποια στιγμή ο οποιοσδήποτε «δημοκρατικός» κυβερνήτης τους κάνει νερά, μπορούν πανεύκολα να τον «συμμορφώσουν» δια της αντιπολιτεύσεως, των ΜΜΕ, των συνδικάτων, ακόμα δε και των παραγόντων του ιδικού του κόμματος. 
Αντιθέτως, μ’ έναν «δικτάτορα» στο τιμόνι της χώρας, η «προστάτιδα δύναμη» δεν ξέρει τι θα της ξημερώσει.
Το σίγουρο είναι, πως το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου 1967 βρήκε τους Αμερικανούς («Αμερικανοσιωνιστάς», επί το ακριβέστερον) αιφνιδιασμένους. Πιάστηκαν στον ύπνο! Άλλα περίμεναν κι άλλα τους προέκυψαν. Είναι ιστορικώς αποδεδειγμένο, ότι με παρέμβαση των Αμερικανών το πολιτικό κατεστημένο της χώρας και ο τότε βασιλεύς είχαν συμφωνήσει στην κήρυξη μιας δικτατορίας από ελεγχομένους ανωτάτους αξιωματικούς (η περιβόητη «χούντα των στρατηγών»), η οποία θα είχε σύντομο βίο, στην διάρκεια του οποίου θα επανέφερε την κατάσταση στην «ομαλότητα» και εν συνεχεία θα παρέδιδε την εξουσία στους «νομίμους κατόχους» της. Εδώ, όμως, αντί για τους ελεγχομένους στρατηγούς τους προέκυψαν οι ανεξέλεγκτοι συνταγματάρχες!
Προκειμένου, όμως, να αποφύγουν τα χειρότερα –δηλαδή να χάσουν για πάντα την επιρροή τους στην Ελλάδα- οι Αμερικανοσιωνισταί ακολούθησαν την πολιτική του «βλέποντας και κάνοντας». Έτσι σαν πρώτο βήμα απέρριψαν προτάσεις πολιτικών περί αποκαταστάσεως της «δημοκρατικής νομιμότητος» και άρχισαν να δουλεύουν υπογείως. 
Για  τον ίδιο λόγο απέρριψαν και το  Βασιλικό κίνημα αφού ο Βασιλιάς δήλωνε ότι  δεν ήθελε να συνδέσει  το Κίνημά του με τον Αμερικανικό παράγοντα.
Η πρώτη απόπειρα ανατροπής του Παπαδοπούλου, έλαβε χώρα στα τέλη του 1967 με αφορμή την παρουσία της ελληνικής μεραρχίας στην Κύπρο.
Η δεύτερη απόπειρα έγινε όταν ο Παναγούλης αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Γ. Παπαδόπουλο. Εδώ θα ανοίξω μια παρένθεση. Ο Αλέκος Παναγούλης, παλικάρι πραγματικό, αγνός ιδεολόγος και ίσως ο μόνος αληθινός αντιστασιακός, έγινε πιστεύω άθελά του όργανο των Αμερικανοσιωνιστών, που τον δολοφόνησαν την 1η Μαΐου του ’75 –επισήμως επρόκειτο για «τροχαίο ατύχημα»- γιατί προφανώς είχε αντιληφθεί ποιοι και γιατί τον χρησιμοποίησαν και απειλούσε με αποκαλύψεις. Εδώ κλείνει η παρένθεση. 
Την 15η Ιανουαρίου 1973, ο Γ. Παπαδόπουλος ξεπερνά για πρώτη φορά τα επιτρεπόμενα όρια: Με επιστολή του στον πρόεδρο των ΗΠΑ αρνείται την δωρεάν στρατιωτική βοήθεια, για λόγους εθνικής υπερηφανείας! Άλλωστε, η Ελλάς δεν είχε πλέον κανένα οικονομικό πρόβλημα, καθώς με μια συνετή και έντιμη διαχείριση (κανένας δεν έκλεβε!) η Επανάσταση πέτυχε ένα «οικονομικό θαύμα», όπως το χαρακτήρισαν οι πάντες. Επίσης, ο Γ. Παπαδόπουλος είχε σκοπό να ξεκινήσει σύντομα την άντληση του «μαύρου χρυσού», των πετρελαίων που κρύβει το υπέδαφος της πατρίδος μας. Και βέβαια, η παροχή δωρεάν στρατιωτικής βοηθείας προς τα διάφορα κράτη, ήταν η εγγύηση της υποταγής των. Η ιστορική επιστολή Παπαδοπούλου, με την οποία η Ελλάς έσπασε τα δεσμά της, είναι η ακόλουθη: «Η κυβέρνησις απεφάσισεν όπως δηλώσει εις την κυβέρνησιν των Ηνωμένων Πολιτειών, ότι παραιτείται του λοιπού, αρχής γενομένης από του τρέχοντος έτους, της παρεχομένης υπό των Ηνωμένων Πολιτειών, δωρεάν στρατιωτικής βοηθείας» (πηγή: εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος» της 16ης Ιανουαρίου 1973, υπό τον πρωτοσέλιδο κεντρικό τίτλο: «Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΗΤΗΘΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ – Επιστολή του κ. Γ. Παπαδοπούλου προς τον Πρόεδρον Νίξον»).
Τον Οκτώβριο του 1973, ο Γ. Παπαδόπουλος ξεπερνά τα «όρια» κατά πολύ. Αρνείται στους Αμερικανοσιωνιστάς την χρήση της βάσεως της Σούδας προς βοήθεια των Ισραηλινών σιωνιστών στον πόλεμο με τους Άραβες. Δεν πάει άλλο! Οι εβραιοαμερικανοί αποφασίζουν την άμεση ανατροπή του! Όλως «τυχαίως», έναν μήνα αργότερα, ξεσπούν τα γνωστά γεγονότα. Η συνταγή της φοιτητικής εξεγέρσεως είναι δοκιμασμένη και στο παρελθόν. Το 1968, όταν ο Στρατηγός Ντε Γκωλ συγκρούστηκε με τους Αμερικανοσιωνιστές, του έστησαν τον διαβόητο «κόκκινο Μάη του ‘68», με τους Κον (Κοέν) Μπεντίτ και συντροφία να κραυγάζουν εν χορώ «είμαστε όλοι εβραίοι» και να σπέρνουν την καταστροφή και το χάος. 
'Ετσι λοιπόν στις 14 Νοεμβρίου, με μια εντελώς απροσδόκητη κατάληψη του Πολυτεχνείου από ελαχίστους φοιτητάς, με αφορμή τις αναβολές στρατεύσεως. Δυστυχώς, οι πολιτικάντηδες της κυβερνήσεως Μαρκεζίνη κωλυσιέργησαν και δεν έστειλαν αμέσως την Αστυνομία να πετάξει έξω τους ταραξίες, για να φανούν «δημοκράτες». Έτσι, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή που υπήρξε, μπαίνουν μέσα στο Πολυτεχνείο κάθε είδους πράκτορες, αλλά και αριστερίστικα, αναρχικά και κακοποιά στοιχεία.
Τελικά η προμελετημένη εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν έφερε το γκρέμισμα της Χούντας, αλλά την ανάληψη της εξουσίας απο την Χούντα του Ιωαννίδη με την τραγική εθνικά κατάληξη για την Κύπρο ΜΑΣ, οδηγώντας στο συμπέρασμα οτι το Πολυτεχνείο και η προδοσία της Κύπρου ήταν αλληλένδετα.

Πάμε τώρα στο θέμα των Εβραίων- Σιωνιστών!!! 
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΣΟΝΟΣ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ
Ποτέ και σε καμιά περίπτωση επί 21ης Απριλίου δεν είχανε οι Εβραίοι της Ελλάδας ή οι μασόνοι τις υπερεξουσίες που αποκτήσανε μετά, επί «μεταπολίτευσης»!
 Η δράση της μασονίας επί 21ης Απριλίου είχε ατονήσει !!! Ο Παπαδόπουλος, με νόμο- τον Μάιο του 1969 απαγορεύει την συμμετοχή στην μασονία και τον τεκτονισμό των δημοσίων υπαλλήλων και των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. (γι’ αυτό και του στήσανε το Πολυτεχνείο, μετά τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή το 1973!). 
Επίσης κάποιοι αναφέρονται δολίως στην πρω Μασονική ιδιότητα του Σ. ΠΑΤΤΑΚΟΥ, δια ταύτα ξεκαθαρίζουμε ότι, σύμφωνα με έρευνές μας ο Σ. ΠΑΤΤΑΚΟΣ είχε απαρνηθεί την Μασονία πολύ πριν την 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ του 1967, λόγω των χριστιανικών πεποιθήσεών του οι οποίες έρχονταν σε σύγκρουση με τις Μασονικές διδασκαλίας, όπως αυτός αιτιολόγησε την αποχώρησή του απο την Μασονία προς τους ηγέτες της Μασονίας. (Σημειωτέων ότι και ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν Μασόνος, ώσπου κατάλαβε ότι η Μασονία είναι ο δούρειος ίππος του Σιωνισμού, όπου και διαγράφηκε.)
Σήμερα η διεφθαρμένη δημοσιογραφία των ελληνικών «ΜΜΕ» και τα στημένα σενάρια του Ελληνικού διαδικτίου προβάλουν με επιμονή αυτή την πρώην Μασονική ιδιότητά του Σ. ΠΑΤΤΑΚΟΥ για να προσδώσουν ψευδή μομφή δήθεν Μασόνων εναντίον των μελών της κυβερνήσεως του Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. 
Χάρη στον ΠΑΤΤΑΚΟ έζησαν αξιοπρεπέστατα τα ταμεία των κληρικών και οι κληρικοί έγιναν έμισθοι !!!  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!

Θα μου πει κάποιος «ναι, ρε φίλε, αλλά τότε πήρε υπερεξουσίες το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και οι μασονικές στοές δουλεύανε κανονικά» κτλ. κτλ. 
Και πάλι απαντάω: ωραία, τι θα μπορούσανε να κάνουνε οι Ηγέτες της 21ης Απριλίου; Ο Παπαδόπουλος και οι άλλοι Ηγέτες ήτανε Υπεύθυνοι Στρατιωτικοί Άνδρες και Κυβερνήτες μιας χώρας που τότε κινδύνευε! Λίγο ήθελε για να ανατραπούνε οι ισορροπίες και να μείνει η Ελλάδα ΜΑΣ ανυπεράσπιστη απέναντι στην Τουρκία και στον κομμουνιστικό κίνδυνο !!! Να μην ξεχνάμε ότι από το 1967 μέχρι το 1974 είχε κοπεί στην Ελλάδα κάθε είδους αμερικανική βοήθεια, ενώ είχε παγώσει και η ενταξιακή πορεία της Ελλάδας στην ΕΟΚ...
Οτι και να έκανε ο Παπαδόπουλος απέναντι στους Εβραίους ή τους μασόνους το έκανε μόνο και μόνο για να προστατέψει την Ελλάδα, πράγμα που το κατάφερε !!! 
Απόσπασμα μιας αποκαλυπτικής συνέντευξης που είχε δώσει στην εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ ο Στυλιανός Παττακός
-"Στόχος": Είσαστε οι μόνοι “Δικτάτορες” παγκοσμίως που δεν κλέψατε δραχμή, γι’ αυτό και κάποιοι σας αποκαλούν “βλάκες”. Βλέποντας σήμερα τα παλάτια του Σαντάμ Χουσείν και των άλλων κυβερνητών της Υφηλίου, αισθάνεσθε βλάκας που -ενώ ήσασταν παντοδύναμος επί 6,5 χρόνια- αφήσατε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας να ζουν στην απόλυτη φτώχεια;
-Στυλιανός Παττακός: Προτιμώ να με λένε βλάκα, παρά κλέφτη! Γιατί δε; Διότι δεν είναι αμαρτία η βλακεία, ούτε πταίει ο βλαξ δια την βλακείαν του. Άλλος πταίει. Ο Θεός! Ενώ η κλοπή είναι αμαρτία καθιερωμένη Θεόθεν: “ ου κλέψης...” και τιμωρείται ο κλέπτης... ενίοτε, ενώ ο βλαξ ποτέ, νομίμως! Τα ευκόλως εννοούμενα... 
Φίλτατέ μου Θεόδωρε δεν υποφέρω ούτε απο φτώχεια, ούτε από πλούτη. Είμαι λιτοδίαιτος εξ ιδιοσυγκρασίας. Δεν ζηλεύω ούτε τους πλούσιους, ούτε τους πτωχούς. Ουδείς με ημπόδισε να γίνω Ωνάσης! Δεν το επεδίωξα......

Και κλείνω με το θέμα του Βασιλιά Κωνσταντίνου ΙΓ΄
Είναι μύθος είναι ότι ο Παπαδόπουλος δεν ήθελε τον Βασιλιά. 
Καταρχάς θα μπορούσε να είχε κηρύξει την Δημοκρατία, όπως έκανε ο Γονατάς και ο Πάγκαλος , αλλά δεν το έκανε !!! Ενα δείγμα των προσπαθειών του Παπαδόπουλου να διασώσει τον Βασιλικόν θεσμόν, ήταν οτι έδωσε εντολή και εκόπησαν νέα κέρματα με την προτομήν του Κωνσταντίνου από την μια πλευρά και τον Φοίνικα της Επαναστάσεως από την άλλην. Επίσης ο Παπαδόπουλος   παρά την εχθρική στάση του Βασιλιά, επροχώρησε εις την σύνταξιν και την ψήφισιν του Συντάγματος του 1968 και διατήρησε την μορφή του πολιτεύματος ως βασιλευομένη δημοκρατία. Ακόμα και την επομένη της 13ης Δεκεμβρίου (αντί κίνημα) στην σχολή Ευελπίδων στον λόγο του αναφώνησε Ζήτω ο Βασιλεύς !!! Ο Παπαδόπουλος απο τα γενοφάσια του ήταν βασιλικός. Από τότε που οι Κρητικοί Βενιζελικοί κυνηγούσαν την μάνα του ...Η 21η Απριλίου έγινε εν αγνοία του Βασιλέως. Άρα δεν έφερε ευθύνες. Δεν εστρέφετο εναντίον του Θρόνου. Αρα δεν εδικαιολογείτο να ανησυχεί ο Βασιλεύς. Δεν επραγματοποιήθη υπέρ μιας πολιτικής παράταξης και εναντίον κάποιας άλλης. Αρα ο Βασιλεύς ώφειλε να εκτιμήσει το γεγονός αυτό. Η 21η Απριλίου εχαρακτήρισεν ευθύς εξ αρχής το νέον καθεστώς ως προσωρινόν. Αρα ο Κωνσταντίνος δεν έπρεπε να σχηματίσει την γνώμην ότι η Επαναστατική κατάσταση θα διαρκούσε επ´άπειρον. Η 21η Απριλίου έταξε ως σκοπόν της την δημιουργίαν υγιούς δημοκρατίας. Αρα ο Βασιλεύς ώφειλε να έχει υπομονή και να υποβοηθήσει την σχετικήν προσπάθεια. Αντί τούτων ο Βασιλεύς ετήρησεν ευθύς εξ αρχής εχθρικήν στάσην έναντι της νέας πολιτικής καταστάσεως. Δυστυχώς ο Βασιλεύς είχε λάθος συμβούλους και λόγω του νεαρού της ηλικίας του παρεσύρθην !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου