Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2013, η Πριγκίπισσα Τατιάνα σήμανε την εκκίνηση των εργασιών του χρηματιστηρίου του Λονδίνου, εκπροσωπώντας τον φιλανθρωπικό οργανισμό Eve Appeal. Ο οργανισμός, στον οποίον επίσης μετέχουν ενεργά η Βασίλισσα Άννα-Μαρία ως Επίσημος Ευεργέτης (Royal Patron) και ο Πρίγκιπας Νικόλαος ως Πρεσβευτής, εστιάζει την δράση του στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση των γυναικολογικών καρκίνων.
Στις 28 Σεπτεμβρίου 2013 ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα, θέλοντας να ενισχύσουν το έργο του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Walkabout, κάνουν πράξη το μότο του οργανισμού και «θα περπατήσουν για αυτούς που δεν μπορούν να περπατήσουν», συμμετέχοντας στο London Walkabout 2013, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Hyde Park.
Το Walk About Foundation έχει ως στόχο την ενίσχυση της επιστημονικής έρευνας για την αντιμετώπιση της παράλυσης, ενώ παράλληλα παρέχει αναπηρικά αμαξίδια σε άτομα που τα έχουν ανάγκη ανά τον κόσμο.

Δείτε την ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας: Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα συμμετέχουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου