Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ


Πραγματοποιήθηκε επίσημο δείπνο για την τελετή Αφής της Ολυμπιακής φλόγας για τους εν Ρωσία χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1914. Στο δείπνο παρακάθισε το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου και ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ συνοδευόμενος πάντα από τη σύζυγό του Βασίλισσα Άννα – Μαρία.

Ο Κωνσταντίνος συνομίλησε με τα στελέχη του Ολυμπιακού Κινήματος, όπου και ο ίδιος ανήκει και έκατσε στο ίδιο τραπέζι με το νέο πρόεδρο της ΔΟΕ κ. Μπάχ.
Τόσο κατά την είσοδο και την έξοδο, όσο στη διάρκεια της παραμονής του στο χώρο, αρκετοί ήταν αυτοί που πλησίασαν και χαιρέτισαν τον Βασιλιά, δείχνοντας την προτίμησή τους στο πρόσωπό του παρά στον αβασίλευτο θεσμό που χρεοκόπησε την Ελλάδα.

Φωτογραφία:

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΝΟΣ, ΕΜΨΥΧΩΤΗΣ , ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΛΠ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ,ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΑΠ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΤΙΣΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ (ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή