Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΙΜΑ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

http://media.feed.gr/filesystem/images/20100825/low/assets_LARGE_t_420_22607536.JPGΤο όνειρο του πραγματικότητα κάνει ο Πρίγκιπας Νικόλαος που έρχεται αρχές Οκτωβρίου με την σύζυγό του Πριγκίπισσα Τατιάνα.
Οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος ΙΓ΄ και Άννα-Μαρία αφοσιώθηκαν με προσοχή στην σωστή ανατροφή των παιδιών τους δίνοντάς τους ηθικές αρχές και ελληνοχριστιανικές αξίες. Η νοσταλγία των Βασιλέων μας για την Ελλάδα μεταδόθηκε και στα παιδιά τους τα οποία υπεραγαπούν την πατρίδα τους.
Έτσι, το πριγκιπικό ζεύγος Νικολάου-Τατιάνας, επηρεασμένοι από τους Βασιλείς μας που επέστρεψαν μόνιμα στην Ελλάδα (Πόρτο Χέλι), αποφάσισε να διαμείνει στην πολυπαθούσα χώρα μας.
Μάλιστα, ο στενός φίλος και κουμπάρος τους Νάσος Θανόπουλος ετοιμάζει, σύμφωνα με τα parapolitika.gr, ένα welcome party για τους Πρίγκιπες στο σπίτι του το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου.

Σχόλιο ΔΕΡ
Καλή διαμονή στην Πατρίδα και ευχόμαστε να αναδειχθείτε αντάξιοι των προγόνων σας Βασιλέων που έβαζαν πρώτα την Ελλάδα και μετά τον Θρόνο και την αρχή.

2 σχόλια:

  1. O Νάσος Θανόπουλος δεν είναι πρίγκιπας ? Οχι ? Κρίμας .. πάντως εν, μέσω κρίσης ένα welcome party είναι πολύ σικ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή