Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ"

Μήνυμα της τριμελούς Επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Φίλες και φίλοι αναγνώστες,
οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, η ενημέρωση τρέχει. Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" έχει αναγνωριστεί από δεκάδες φίλους του ως το "μοναδικό φιλοβασιλικό με αγωνιστικό πνεύμα blog". Αυτό μας τιμά ιδιαίτερα και μας κάνει να αισθανόμαστε πιο υπεύθυνα απέναντί σας. Εμείς απευθυνόμαστε στον λαό. Τον Ορθόδοξο Ελληνικό Λαό. Το φιλοβασιλικό κόσμο που αυξάνεται καθημερινά. 
Προσπαθήσαμε να εκσυγχρονίσουμε τον φιλοβασιλικό λόγο μη περιοριζόμενοι μόνο στα "ζήτω" και τα συνθήματα και μπορούμε να πούμε ότι σ΄ έναν ικανοποιητικό βαθμό τα καταφέραμε. Προσπαθούμε με άρθρα θεολογικού περιεχομένου να καταρτιστείτε πνευματικά και να δώσουμε απάντηση σε πολλά ερωτήματα που σας βασανίζουν ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Προσπαθούμε με άρθρα ιστορικού ή πολιτικού περιεχομένου να σας μεταδώσουμε άγνωστες πτυχές που θα σας βοηθήσουν στην εξερεύνηση της αλήθειας. Την αλήθεια υπηρετούμε και βρεθήκαμε με 2 κτυπήματα από το σύστημα. Πρώτον μας έκοψαν την επαφή με το blog και δεύτερον μας έσβησαν άρθρο που αφορούσε την κηδεία της Βασίλισσας Φρειδερίκης.
Έτσι, αποφασίσαμε να συντονίσουμε την δράση μας. Θα δημιουργηθούν τα παρακάτω:
α) "Η αντίστροφη μέτρηση".
β) "Ώρα για αλήθειες".

α) "Η αντίστροφη μέτρηση". Μηνιαίο άρθρο το οποίο θα αναρτάται περί τα τέλη κάθε μήνα. Κύριος υπεύθυνος ο Τοπάρχης της Εθνικής Ελπίδας στην Κοζάνη Γιώργος Χατζηευστρατίου. Θα παρουσιάζονται οι βασικότερες ειδήσεις του μήνα που πέρασε επί θεμάτων εθνικών, οικονομικών, πολιτικών, κοινωνικών και θα γίνεται κριτική σε χειρισμούς, επιλογές και αποφάσεις. Η αντίστροφη μέτρηση για το αβασίλευτο κατεστήμενο (Πρόεδροι Δημοκρατίας, πολιτικοί, τραπεζίτες, καναλάρχες κλπ).
β) "Ώρα για αλήθειες". Εβδομαδιαίο άρθρο το οποίο θα αναφέρεται σε ιστορικά θέματα. Θα αρθρογραφούν και άλλοι φίλοι του blog. Τα στοιχεία και τα τεκμήρια θα κυριαρχούν στα άρθρα, γιατί όταν γράφεις ιστορία δεν κάνεις υποθέσεις. Πρέπει να έχεις τα κατάλληλα στοιχεία για να οδηγηθείς κάπου και προ παντός να ανακαλύψεις την αλήθεια, πράγμα δύσκολο αλλά επιτεύξιμο αν προσπαθείς. 

Έρχονται σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου