Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Στην δίνη αυτής της πολύπλευρης κρίσης, το blog μας, οι φιλοβασιλικές οργανώσεις, το κόμμα "Εθνική Ελπίδα" αλλά και εκατομμύρια πολίτες, προτείνουν ως λύση την αποκατάσταση της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Αυτοί οι Έλληνες, αηδίασαν από την λαμογιά του υφιστάμενου αβασίλευτου καθεστώτος και αντιλήφθηκαν την παγίδα.
Ο Σιωνισμός έχει δημιουργήσει την μασονία για τους πλούσιους, τον κομμουνισμό για τους φτωχούς και τον οικουμενισμό για τους πιστούς ώστε εξαπατώντας τους λαούς τους οδηγεί στην έμμεση υποδούλωσή τους σε συστήματα ισοπέδωσης και πολτοποίησης. Σ΄ αυτά τα συστήματα δεν ανήκει ο θεσμός της Βασιλείας διότι αποτελεί φρούριο προστασίας του Έθνους και του δημοκρατικού πολιτεύματος, εγγύηση των αρχών, των αξιών και των παραδόσεων των λαών, σύμβολο εθνικής ενότητας και ιστορίας. Σκοπός των επαναστάσεων (Γαλλική, Ρωσική κλπ) που προωθήθηκαν από τις στοές ήταν η κατάργηση των Θρόνων διότι μόνο έτσι μπορεί να διαβρώσει τα κράτη εκ των έσω.
Οι Βασιλόφρονες, που προτείνουμε πολιτειακή αλλαγή, δεν διατυμπανίζουμε ότι με τον ερχομό του Κωνσταντίνου ΙΓ΄ η κατάσταση θα γίνει πιο εύκολη. Η βελτίωση των συνθηκών και των καταστάσεων εξαρτάται πρώτον από την αλλαγή νοοτροπίας του Έλληνα πράγμα που σημαίνει να καταλάβει τα λάθη του, να τα διορθώσει και να αποκτήσει αυτογνωσία, δεύτερον από την συλλογικότητα και την ενότητα παράγοντες που διακρατεί και "προσφέρει", λόγω του χαρακτήρα του, το πολίτευμα της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και τρίτον κατά πόσο όλοι μας θα βοηθήσουμε τον Ανώτατο Άρχοντα σε μία πραγματικά ανορθωτική προσπάθεια που καταβάλλει για τον τόπο.
Η Βασιλευομένη Δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα τυραννικής μορφής κληρονομικώ δικαίω στο οποίο οι πολίτες ζουν καταπιεστικά όπως διδάσκουν στα Σχολεία ορισμένοι δάσκαλοι και καθηγητές. Είναι ένα ολόκληρο σύστημα ιδανικών και αξιών συνυφασμένα με την ιστορία και την παράδοση κάθε τόπου. Αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή δημοκρατίας. Οι πολίτες ζουν ελεύθεροι και ενωμένοι διότι υπάρχει ένας Βασιλεύς-άγρυπνος φρουρός του δημοκρατικού πολιτεύματος και, λόγω του υπερκομματικού του χαρακτήρα, είναι ενοποιό στοιχείο σύμπαντος του Έθνους. Είναι ελεγκτής του πολιτικού βίου, πράγμα που δεν τον θέλουν οι πολιτικοί διότι μπαίνει ένα εμπόδιο στις προσωπικές ιδιοτελείς τους βλέψεις και ορέξεις. Ο Βασιλεύς, έχοντας το ανώτατο αξίωμα εκ γενετής, δεν έχει να εξυπηρετήσει προσωπικά του συμφέροντα αλλά προτάσσει και μάχεται για το εθνικό συμφέρον. Έχει ρυθμιστικές και ελεγκτικές εξουσίες. Έχει το προνόμιο του Ανωτάτου Ελέγχου. 
Αντιμετωπίζοντας ρεαλιστικά την παρούσα δυσχερή κατάσταση, η Βασιλευομένη Δημοκρατία θα προσφέρει θετικό αντίκτυπο και καρποφόρα αποτελέσματα: στο ηθικό των Ελλήνων, στον τουρισμό, στην εξωτερική πολιτική, στην πολιτική ευρυθμία και χαλιναγώγηση, στην οικονομική ανάκαμψη. Η χώρα, όταν έχεις ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, γίνεται σεβαστή απ΄ όλους, εχθρούς και φίλους. Δημιουργούνται βάσεις οράματος και σκοπού για την νεολαία.
Η βασιλεία αποτελεί έναν από τους καλύτερους και αποδοτικότερους μοχλούς προσέλκυσης τουριστών καθώς και εγγύηση εσωτερικής σταθερότητας και αποτροπής ανεξέλεγκτων εμφυλίων συγκρούσεων.
Διαβάστε οπωσδήποτε για πιο ολοκληρωμένη άποψη και το παρακάτω άρθρο: ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ.

Διαβάστε, μάθετε ή θυμηθείτε τα πλεονεκτήματα που έχει η Βασιλευομένη Δημοκρατία τα οποία δεν έχει κανένα αβασίλευτο ή δικτατορικό καθεστώς:

Ο βασιλικός θεσμός συμβάλλει:
α) στην διακράτηση της εθνικής συνοχής και ενότητας,
β) στον περιορισμό της πολιτικής ασυδοσίας,
γ) στην πολιτειακή σταθερότητα,
δ) στην διασφάλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Δημοκρατίας, της προσωπικής ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,
ε) στην διατήρηση των παραδόσεων και των αξιών του Έθνους καθώς και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,
στ) στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας,
ζ) στην ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων,
η) στην άσκηση της διεθνούς διπλωματίας και της εθνικής εξωτερικής πολιτικής &
θ) στον περιορισμό της σιωνιστικής επιρροής.

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ. 
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή ΒΑΣΙΛΕΙΑ;;;

2 σχόλια:

  1. μαλλον ειχαν δικειο ο γωνεις μας ψωμι και ελια και κοτσιο βασιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι καταλαβαμε με τοσα χρονια αβασιλευτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή