Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

160 ΨΗΦΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ

Στην πρώτη ψηφοφορία για την επιλογή Προέδρου Δημοκρατίας συμμετείχαν 295 βουλευτές από τους 300. 160 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του Σταύρου Δήμα και 135 παρών. Η ψηφοφορία θα επαναληφθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 12 μ.μ.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ότι βρήκε μπροστά του στο πέρασμά του ενώ λέγεται ότι ξέσπασε στις γνωστές και παντελώς καταδικαστέες από όλους “χριστοπαναγίες” που συνηθίζει να εξαπολύει κάθε φορά στους στενούς του συνεργάτες.
Την ίδια ώρα πήρε τηλέφωνο τον προσωπικό του ψυχίατρο (είναι γνωστός σε όλους) για να τον συμβουλευτεί για μια ανείπωτη κρίση πανικού η οποία τον κατακυρίευσε με το που βγήκε από τα κοινοβουλευτικά έδρανα. (makeleio.gr)

«Χαίρε τύραννον απάνθρωπον εκβαλούσα της αρχής»
Η Υπεραγία Θεοτόκος έκβαλε από την αρχή τον απάνθρωπο τύραννο. Γκρέμισε τον θρόνο του διαβόλου και την ισχύ των ενεργειών του και φανέρωσε στον εκπεπτωκότα κόσμο τον φιλάνθρωπο Κύριο, τον Σωτήρα της οικουμένης, τον Ιησού Χριστό. Έτσι, η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει άλλη μία εκβολή από την αρχή. Της σημερινής συγκυβέρνησης και να πρεσβεύσει προς τον Υιό Της οι Έλληνες να φωτιστούν, να μετανοήσουν και να ζητήσουν την παρουσία του Χριστού κοντά τους. Έτσι, θα δώσουμε στην Πατρίδα μία κυβέρνηση, ένα πολιτειακό όργανο που πραγματικά μας ταιριάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου