Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΠΛΗΘΟΣ... ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Το αμερικανοκίνητο πιόνι που βύθισε την οικονομία της Ελλάδος στην χρεοκοπία, που παρέδωσε την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ, που οδήγησε χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία, ο Τζέφρυ Παπανδρέου έγινε ενθουσιωδώς δεκτός από πλήθος Κοζανιτών!!!
Το ακροατήριο του Παπανδρέου στην Κοζάνη ήταν στενοί συνεργάτες του από την Αθήνα, κάποια πολιτικά πτώματα (π.χ. Πετσάνλικος κλπ), πολλοί βολεμένοι από το ΠΑΣΟΚ στην τοπική ΔΕΗ και τις δημόσιες υπηρεσίες και κάτι συριζαίοι.
Ορισμένοι Έλληνες δεν αλλάζουν και εξαιτίας τους υποφέρουν και οι υπόλοιποι. Άλλα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο κοιμισμένος είναι αυτός ο κόσμος. Εντάξει, λίγδωσε το αντεράκι τους χάρη στον ολετήρα και πράκτορα των ΗΠΑ Ανδρέα Παπανδρέου, δεν κοιτούν γύρω τους τον κόσμο που υποφέρει;;;
Η μόνη λογική απάντηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι χθες ήταν η μέρα εκδρομής του τοπικού ψυχιατρείου "ΣΠΙΝΑΡΗΣ". Άλλη πιο λογική απάντηση δεν μπορεί να δοθεί. Δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζουν την οικογένεια Παπανδρέου που έχει οικονομήσει τα τελευταία πέντε χρόνια εις βάρος της Ελλάδας 9 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου