Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΔΑΣΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΑΣΧΕΔΙΟ: ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ


Αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση ετοιμάζει νομοσχέδιο για να χαρίσει τα πολύτιμα δάση μας σε καταπατητές, ενώ τα ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος. Αν το νομοσχέδιο περάσει, εκτιμάται πως θα νομιμοποιηθούν τεράστιες εκτάσεις καταπατημένου δάσους – αλλά επίσης θα ανοίξει το δρόμο για νέες καταπατήσεις.
48 ώρες για να σώσουμε τα δάση της Ελλάδας!Οι Υπουργοί Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης και Ν. Ταγαράς έχουν την πολιτική δύναμη να αποσύρουν το δασοκτόνο νομοσχέδιο, αλλά ελπίζουν ότι με όλα τα μάτια στραμμένα στην εκλογή του νέου Προέδρου, το σχέδιό τους θα περάσει απαρατήρητο. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι δύο Υπουργοί σ’αυτή την προεκλογική περίοδο εντυπώσεων είναι μια δημόσια κατακραυγή που θα ξεσκεπάσει το σκάνδαλο.
Με πρόφαση την ανάπτυξη, η κυβέρνηση μ’αυτό το νομοσχέδιο-έκτρωμα ουσιαστικά επιβραβεύει την παρανομία, τους καταπατητές και τους εξυπνάκηδες που επί δεκαετίες καταχρώνται το φυσικό πλούτο της χώρας μας εις βάρος εκατομμυρίων πολιτών.
Τα Ελληνικά δάση έχουν επιβιώσει χιλιάδες χρόνια ιστορίας και τώρα είναι η δική μας σειρά να ενώσουμε τις φωνές μας για να διαφυλάξουμε τη φυσική μας κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Η μόνη δύναμη που μπορεί να σταματήσει αυτό το έγκλημα είμαστε όλοι εμείς. Υπόγραψε τώρα και διάδωσέ το στους πάντες – μας μένουν μόνο λίγες ώρες πριν τεθεί το σχέδιο νόμου για ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής:

https://secure.avaaz.org/el/save_greek_forests_new_txt/?biirwgb&v=50168

Διασκευή από το "avaaz".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου