Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ

Η τριμελής Επιτροπή του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος" εύχεται στον Πρίγκιπα Νικόλαο χρόνια πολλά επί τη ονομαστική εορτή του. Η Θεία Πρόνοια να τον σκεπάζει και να του χαρίζει υγεία σιδηρά και αμετάπτωτη και μακροημέρευση. Ο Άγιος Νικόλαος να τον προστατεύει και να είναι μαζί του σε κάθε βήμα.
Αξίζει να αναφερθούμε στην είδηση που έλαβε χώρα στις 2 Δεκεμβρίου και μας πληροφορεί λεπτομερώς το φιλικό blog "The Royal Chronicles":
bazaar_h_633_451Στο Χριστουγεννιάτικο bazaar της «Ελπίδας» παραβρέθηκαν ο πρίγκιπας Νικόλαος & η πριγκίπισσα Τατιάνα, κάνοντας αυτό που κάθε μέλος της Ελληνικής βασιλικής οικογένειας θα έπρεπε να κάνει. Να είναι κοντά δηλαδή στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων και με την παρουσία του να βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί.
Στο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», που είναι πλέον ένας καθιερωμένος θεσμός, γνωστοί δημιουργοί και καταστηματάρχες παρουσίασαν στις 2 και 3 Δεκεμβρίου τις συλλογές τους προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αγοράσουν τα δώρα των Χριστουγέννων σε προσιτές τιμές.
Το «παρών» έδωσε η πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η κ. Μπέκυ Στραβελάκη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» καθώς πλήθος κόσμου. Ακόμα ο Νικόλαος μαζί με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ και η Κάτια Ζυγούλη.

Ο Νικόλαος δήλωσε στην κάμερα του STAR: «Καλή επιτυχία στην ομάδα της "Ελπίδας" για το καλό έργο που κάνουν».

1 σχόλιο:

  1. Χρονια πολλα στον πριγκηπα των Ελληνων, τον βρισκω ιδανικο για βασιλια και τη συζυγο του υπεροχη, αγαπουν την Ελλαδα και το δειχνουν.Που ειναι ο ΠΑΥΛΟΣ και η συζυγος του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή