Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Άκαρπη και η τρίτη ψηφοφορία για τον διορισμό του Σταύρου Δήμα ως νέου Προέδρου Δημοκρατίας. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει 180 ψήφους για την προεδρική διαδικασία. 168 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ του Σταύρου Δήμα ενώ οι υπόλοιποι 132 δήλωσαν Παρών. Έτσι, η Βουλή διαλύεται και η χώρα οδηγείται σε εκλογές την 25η Ιανουαρίου 2015.
Η 25η Ιανουαρίου 2015 είναι μία ημερομηνία-ορόσημο για να μπορέσει να απαλλαγεί ο τόπος από το υπάρχον πολιτικό και κομματικό σύστημα. Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" προτρέπει και καλεί τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να ψηφίσει μικρά κόμματα, κόμματα εκτός Βουλής και πρόσωπα που έχουν μέσα τους Χριστό και Ελλάδα, συνείδηση και αξιοπρέπεια. Που δεν θα βάζουν πάνω από τις αξίες και την αξιοπρέπειά τους τα ξενόφερτα ιδεολογήματα του σοσιαλισμού, του κομμουνισμού και του νεοφιλελευθερισμού. Που δεν θα διαχωρίζουν τον Ελληνικό λαό σε δεξιούς και αριστερούς. Που θα έχουν δυναμισμό. Που δεν θα εξαγοράζονται.
Που θα τους βρούμε;;; Πρέπει να τους ψάξουμε. Πλέον έχουμε ΟΛΟΙ την ευθύνη μας! Είμαστε υπεύθυνοι για την Πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας. Η ευκαιρία μας είναι οι ΕΚΛΟΓΕΣ. Ας σκεφθούμε τα παιδιά μας τα οποία θα χρεωθούν τα δικά μας λάθη, τις δικές μας ανόητες επιλογές, την δική μας ηλίθια νοοτροπία.
ΠροεπισκόπησηΝΔ-ΠΑΣΟΚ: 40 χρόνια βύθισαν την Ελλάδα στα χρέη, στα ελλείμματα, στα δάνεια, την κοινωνία στην απόγνωση και την κατάθλιψη. Τα τελευταία 2,5 χρόνια συγκυβερνώντας αποσύνθεσαν τον κοινωνικό ιστό, διέλυσαν την οικονομία και τις επιχειρήσεις, θεσμοθέτησαν τον ΕΝΦΙΑ, διέγραψαν τα χρέη εκατομμυρίων ευρώ μεγαλοεκδοτών και μεγαλοεργολάβων, αύξησαν την ανεργία και μείωσαν μισθούς και συντάξεις.
ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα της ισοπέδωσης και της θολοκουλτούρας. Το κόμμα που δεν έχει πρόγραμμα και το 60% των στελεχών του αποτελείται από πασόκους. Το κόμμα-υποστηρικτής του "Σχεδίου Ανάν" για την Κύπρο και της παράνομης "Τουρκικής Ένωσης Θράκης". Το κόμμα που ζητά: κατάργηση των παρελάσεων, διαχωρισμό κράτους και Εκκλησίας, την παραχώρηση του ονόματος "Μακεδονία" στα Σκόπια, είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ, νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών.
ΟΥΤΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή δεν είναι δυνατόν να την σώσουν!

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου