Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γράφουν δύο από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" θα δώσει το δικό του στίγμα στις πολιτικές και πολιτειακές εξελίξεις.

Το δίλημμα
Ακούμε το δίλημμα "εκλογές ή Πρόεδρος Δημοκρατίας". Φυσικά, επιλέγουμε τις εκλογές που είναι η κορυφαία πράξη ενός δημοκρατικού πολιτεύματος. Είναι η έκφραση του Ελληνικού λαού. Η οποία πρέπει να ανανεωθεί, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς αθέτησε τις προεκλογικές του υποσχέσεις και συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ. Και όχι μόνο αυτό, ακολούθησε την πολιτική του «στα τέσσερα στην τρόικα», μία πιο βάρβαρη πολιτική οικονομικής και επιχειρηματικής αποσύνθεσης και διάλυσης του κοινωνικού ιστού.
Στο λεξιλόγιο του πρωθυπουργού, οι 9.500 αυτοκτονίες, οι 5.000.000 και πλέον λαθρομετανάστες, η αδυναμία των ηλικιωμένων να αγοράσουν τα φάρμακά τους, η λιποθυμία μαθητών στα σχολεία, το 30% άνεργοι, οι 7.000.000 Έλληνες φτωχοί και νεόπτωχοι, τα 3.000.000 άνεργοι, τα 150.000 λουκέτα & τα 350.000 σπίτια χωρίς ρεύμα μεταφράζονται ως σταθερότητα, έξοδο από την κρίση και μεταμνημόνια εποχή. Οι ελάχιστες έως μηδαμινές δημοσιονομικές βελτιώσεις που ακούμε οφείλονται στο ό,τι το κράτος δεν καταβάλλει τις πανταχόθεν υποχρεώσεις, τους μισθούς και συντάξεις. Έτσι δημιουργήθηκαν το "πρωτογενές πλεόνασμα" και ο πρώτος από το 1948 ισοσκελισμένος προϋπολογισμός του 2015. Αυτά όμως είναι νούμερα. Οι Έλληνες ζουν στον εφιάλτη της αποπληρωμής του δανείου, της συντήρησης της οικογένειας, της τακτοποίησης των υποχρεώσεών του!
Γι΄ αυτό εκλογές! Να μιλήσει ο Ελληνικός λαός και να καταποντίσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Να ψηφίσει κόμματα εκτός Βουλής και πρόσωπα που έχουν Χριστό και Ελλάδα, συνείδηση και αξιοπρέπεια. Μία τέτοια Βουλή, όχι μόνο θα έχει την δύναμη να διαπραγματευτεί αλλά και να στείλει την τρόικα στον αγύριστο και να λάβει πραγματικά εθνωφελείς και φιλολαϊκές αποφάσεις!
Απορρίπτουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ως θεσμό ξενόφερτο, θεσμό που υπερασπίζεται τους κλέφτες και εξευτελίζει και καταδικάζει σε μόνιμη πενία τον Ελληνικό λαό. Θεσμό που δεν προσφέρει τίποτα, μόνο βάρη στον Έλληνα φορολογούμενο.

Οι εκλογές τι θα φέρουν
Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, το αποτέλεσμα των εκλογών θα φέρει στην εξουσία ένα κόμμα που είναι σύμφωνο στην εκχώρηση του ονόματος "Μακεδονία" στα Σκόπια, που αναγνωρίζει την "Τουρκική Ένωση Θράκης", που επιδιώκει την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, που είναι αναμεμειγμένο στο σκάνδαλο Siemens, που γελοιοποιεί και διακωμωδεί τα θεία και ιερά μυστήρια της Εκκλησίας, που στηρίζεται από συνιστώσες φιλικά διακείμενες στην τρομοκρατία, που το 60% των στελεχών του αποτελείται από πασόκους, που ζητά κατάργηση των παρελάσεων και διαχωρισμό Εκκλησίας-κράτους, που ο Πρόεδρός του είναι άθεος και εκλεκτός των ΗΠΑ. Το κόμμα αυτό λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Και θα βάλει την Ελλάδα σε ακόμα περισσότερες και περίπλοκες περιπέτειες.
Προβλέπεται στην επόμενη Βουλή πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερο η Χρυσή Αυγή ή η ΝΔ, είσοδο και στην Βουλή του Ποταμιού και πάλι του ΛΑΟΣ, ενισχυμένο το ΚΚΕ και ίσως εκτός Βουλής ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ, σίγουρα εκτός Βουλής η υπό διάλυση ΔΗΜΑΡ.
Εκτός αν ο Ελληνικός λαός καταλάβει το συμφέρον του και καταψηφίσει τα πολλάκις αποτυχημένα αυτά κόμματα.

Συνταγματική αναθεώρηση για αποφυγή εκλογών
Η συγκυβέρνηση μπορούσε να αποφύγει τον σκόπελο της Προεδρικής διαδικασίας με το να προχωρούσε σε μία συνταγματική αναθεώρηση, κατόπιν μίας κοινοβουλευτικής διακομματικής συνεννόησης, στην οποία ρητά θα προβλεπόταν η διεξαγωγή δημοψηφίσματος ανά 30 χρόνια για το πολίτευμα της χώρας. Έπειτα, θα προκήρυσσε ένα έντιμο και επί ίσοις όροις δημοψήφισμα για το πολιτειακό με τρεις επιλογές: Βασιλευομένη, Προεδρική και Προεδρευομένη.
Αυτό, θα μπορούσε να το κάνει μία κυβέρνηση με σθένος και εθνική πολιτική, στοιχεία και αξίες που δεν διαθέτει η σημερινή συγκυβέρνηση. Τουναντίον, υποτάσσεται στην τρόικα, εκχωρεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, πλήρης αδιαφορία για το Δημογραφικό, το Κυπριακό και το Βορειοηπειρωτικό και θεσμοθετεί την εξόντωση του Ελληνικού λαού.
Φυσικά, όχι μόνο η συγκυβέρνηση άλλα ολόκληρο το πολιτικό και πολιτειακό σύστημα είναι βρώμικο, σάπιο και δυσώδες. Στηρίζεται σε ξένα συμφέροντα, αλλά αναπαράγεται χάρη στην ψήφο του Έλληνα.

Επίλογος
Καθημερινά, γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη η άποψη ότι αν υπήρχε Βασιλιάς στην Ελλάδα δεν θα είχαμε όλα αυτά τα εξωφρενικά: μίζες, οσφυοκαμψία, βουλευτές στην φυλακή, εκατομμύρια αέργους και φτωχούς και κυρίως όχι δωροδοκίες βουλευτών για την επιλογή Προέδρου Δημοκρατίας.
Αποκατάσταση της Βασιλευομένης Δημοκρατίας, ειδάλλως η πολιτειακή αστάθεια θα φέρει τα άκρα, τα άκρα κοινωνική διάλυση και εμφυλιοπολεμική διάθεση. Μετά θα είναι αργά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου