Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το blog "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" εύχεται σ΄ όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ενταύθα και απανταχού της γης καλή χρονιά, ειρηνικό, ευτυχές και ευλογημένο το 2015. Ας είναι το ξεκίνημα του 2015 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Υγεία, αγάπη, χαμόγελο, προκοπή και δύναμη.
Προεπισκόπηση
Με την χάρη και την ευλογία του Θεού και την πρεσβεία της Υπερευλογημένης Μητέρας Του εισερχόμαστε στο 2015. Ο χρόνος, ο οποίος μετρά τούς χρόνους και τους καιρούς της δημιουργίας του Θεού, πληρεξούσιος της οποίας ετάχθη ο άνθρωπος εργαζόμενος και φυλάττων αυτή την θεόσδοτο δημιουργία κατά την Αγία Γραφή, είναι δώρο τού Θεού προς τον άνθρωπο.
Πρέπει να τον αξιοποιήσουμε. Σε αναζήτηση του Χριστού. Σε αυτοκριτική. Σε επαναπροσδιορισμό της νοοτροπίας μας. Να αγωνιστούμε για την προκοπή και το μέλλον των παιδιών μας. Το 2015 να είναι έτος θείων δωρεών για να μπορέσουμε, υγιαίνοντες και ομονοούντες, να αλλάξουμε καταστάσεις και να γκρεμίσουμε στερεότυπα και ότι είναι σάπιο σ΄ αυτό τον τόπο!
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" θα είναι παρών στις εξελίξεις και τα γεγονότα του 2015 με την βοήθεια του Θεού και την συμπαράστασή σας, υμών των λίαν αγαπητών και αξιοτίμων αναγνωστών και αναγνωστριών του.
Με την ίδια αγάπη και στήριξη που μας δίνετε - αυτή είναι η δύναμή μας - θα συνεχίσουμε το έργο μας πολλαπλασιαζόμενοι και περισσότερο ενωμένοι το αρχόμενον έτος.
Ευχόμαστε στους Βασιλείς μας Κωνσταντίνο και Άννα-Μαρία και σύμπασα την Βασιλική μας Οικογένεια χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχές το 2015 και σύντομη αποκατάστασή τους στον Ελληνικό θρόνο.
Ας είναι έτος εκπληρώσεως των επιθυμιών του καθενός, έτος αντάξιο της ενδόξου μας ιστορίας και του ευλογημένου μας Έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου