Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΙΣΛΑΜ: ΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ισλαμικό πολιτισμός. Σύντομα και στην Ελλάδα...
Ένας κίνδυνος που απειλεί όχι μόνο την Ορθόδοξη Εκκλησία και την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη λέγεται Ισλάμ. Η Ελλάδα έχει περίπου 5.000.000 και πλέον Μουσουλμάνους στην επικράτειά τους. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά: αύξηση εγκληματικότητας, λαθρεμπορίου και παραοικονομίας, προβλήματα στον κοινωνικό βίο των Ελλήνων κλπ. Και μάλιστα έχουν την υποστήριξη κυρίως των αριστερών κομμάτων τα οποία προσπαθούν (και εν πολλοίς το πέτυχαν) να περάσουν την αντίληψη ότι η μη αποδοχή των λαθρομεταναστών στην χώρα μας είναι ρατσισμός, μισαλλοδοξία. Η ανησυχία των Ελλήνων για την μη δημιουργία μειονοτήτων στο αριστερό μίξερ μεταφράζεται ως ρατσισμός.
Η Γαλλία αντιμετωπίζει ακόμα οξύτερο πρόβλημα. Οι πολυπληθείς Μουσουλμάνοι της Γαλλίας κατάφεραν να μετατρέψουν την Γαλλία σε ουδετερόθρησκο κράτος. Μάλιστα, αντιλαμβανόμενοι την ραγδαία πληθυσμιακή τους αύξηση, αρχίζουν να απειλούν και να προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κράτος εν κράτει ώστε η Γαλλία να γίνει μουσουλμανικό κράτος όπου θα επικρατεί ο νόμος της Σαρία!
Επίσης πρόβλημα αντιμετωπίζουν η Γερμανία, η Ολλανδία, η Σουηδία και άλλα κράτη της Ευρώπης. Αλλά οι κυβερνήσεις τους λαμβάνουν μέτρα για την αντιμετώπιση τους.

Τι είναι και τι διδάσκει το Ισλάμ
Το Ισλάμ είναι μία ιδιαίτερη αντίληψη της κοινωνίας, μία φανατισμένη θρησκευτικο-κοινωνικο-πολιτική άποψη. Καλλιεργεί τον φονταμενταλισμό, διδάσκει την βία, υποβαθμίζει την γυναίκα σε αντικείμενο, θεοποιεί τα ανθρώπινα πάθη και τις αδυναμίες, αποστρέφεται την δημοκρατία, την ετερότητα και την ανεκτικότητα, προτρέπει σε σφαγή των αλλοθρήσκων που τους χαρακτηρίζει "απίστους". Η θρησκεία αυτή από μόνη της αποτελεί φονταμενταλισμό και ακρότητα και είναι αδύνατη, εκ των πραγμάτων, μία συνύπαρξη Χριστιανών και ισλαμιστών ή μουσουλμάνων.
Η βάση της χριστιανικής διδασκαλίας είναι το "Αγαπάτε αλλήλους", η βάση του Ισλάμ είναι "Σφάξτε τους απίστους". Σε κανένα μουσουλμανικό κράτος δεν υπάρχει θρησκευτική ελευθερία. Οι ισλαμικές κοινωνίες είναι ολοκληρωτικές!

Κοράνι και Μωάμεθ
Το Ισλάμ στο μεγαλείο του
Τα διδάγματα του Ισλάμ και το Κοράνι αποτελούν ένα συμπίλημα διαφόρων ανθρωποπαθών θρησκευτικών παραδοχών, όπως της ειδωλολατρίας, του Ζωροαστρισμού, του Μανιχαϊσμού, του Γνωστικισμού, του Αρειανισμού, του Μονοφυσιτισμού, του Αφθαρτοδοκητισμού και της Εικονομαχίας. Ο Όσιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στο έργο του "Περί Αιρέσεων" θεωρεί το Ισλάμ ως "λαοπλάνο θρησκεία και πρόδρομο του Αντιχρίστου", χαρακτηρίζει τα διδάγματα του Κορανίου ως "γέλωτος άξια" και ως "ψευδοπροφήτη" τον Μωάμεθ και αποδεικνύει ότι ο τελευταίος συνέστησε την αίρεσή του ύστερα από μία επιφανειακή μελέτη της Αγίας Γραφής, την επικοινωνία του μ΄ έναν αρειανό μοναχό κατόπιν δήθεν οραμάτων σε ηλικία 40 ετών με προτροπή της πρώτης συζύγου Χαντίτζα και του Εβραίου εξαδέλφου της Ουάρακα.
O Μωάμεθ ήταν ένας άνθρωπος απατεώνας που θεοποιήθηκε. Κολάκεψε τα πάθη των ανθρώπων με την προτροπή του "Γλεντήστε όσο θέλετε, πάρτε όσες γυναίκες θέλετε, φάτε ότι θέλετε. Εγώ σας τα επιτρέπω όλα. Και άμα πεθάνετε θα σας έχω ωραίες γυναίκες στον Παράδεισο και βουνά από πιλάφι που σας αρέσει"! Διέπραξε, πέραν των πολλών του κακουργιών, και τα εγκλήματα της αιμομιξίας και της παιδεραστίας!

Ισλαμικές σπουδές στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ
Ενώ γνωρίζουμε όλα αυτά για το Ισλάμ, ο γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας Γ. Καλαντζής, ο Υπουργός Παιδείας Αν. Λοβέρδος προτείνουν την δημιουργία τμήματος Ισλαμικών σπουδών στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ! Και συμφωνούν ο Πρόεδρος του τμήματος της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και οι 4 Μητροπολίτες της Θράκης, Διδυμοτείχου, Αλεξανδρουπόλεως, Κομοτηνής και Ξάνθης καθώς και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος!!! Δίδεται η κατάλληλη ευκαιρία στους Μουσουλμάνους να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα για τα σωβινιστικά τους σχέδια και η πολυαγαπημένη μας Ελλάδα να πέσει μιας και διαπαντός στα χέρια τους! Τουρκία και Σουλτανάτο του Ομάν έχουν δηλώσει πως είναι πρόθυμοι να πληρώνουν τους καθηγητές των Ισλαμικών Σπουδών εάν η Ελλάδα δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδά τους!!! Η Προδοσία σ΄ όλο της το μεγαλείο!

Ας πάρουμε τα μέτρα μας!
Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας. Χρειάζεται σχηματισμός Ορθοδόξου Τόξου για την καταπολέμηση του Ισλάμ. Μία συμμαχία που θα αναχαιτίσει την ισλαμική προέλαση δια του Τζιχάντ στην Ευρώπη. Χρειάζονται ηγέτες με Ορθόδοξη πίστη, με τόλμη και αποφασιστικότητα όπως είχε ο σήμερα εορταζόμενος Άγιος Αμβρόσιος επίσκοπος Μεδιολάνων που δεν δίστασε να συγκρουσθεί με τον τότε πλανητάρχη, τον Ρωμαίο αυτοκράτορα! Ήδη σε διάφορα βαλκανικά κράτη έχουν αναπτυχθεί κέντρα-παρακλάδια του Τζιχάντ!
Πρέπει να επαναπροωθηθούν οι λαθρομετανάστες-έποικοι στις χώρες καταγωγής τους και να θεσμοθετηθεί πλαφόν του 3% για την είσοδο αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ!

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σας που αναδεικνύεται τόσο σοβαρά θέματα. Οι πολιτικοί ξέρουμε ότι έχουν απωλέσει κάθε ίχνος λογικής και κάθε αίσθημα φιλοπατρίας. Αλλά οι Δεσπότες ; Θέλουν ξύρισμα ! Ξεχάσατε τον κ.κ. Βαρθολομαίο, που αποκάλεσε το κοράνι «ιερό βιβλίο». Νομίζω ότι κι αυτός θα είναι απόλυτα σύμφωνος με την ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή