Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Δωροδοκίες, δεσμεύσεις, νέα μέτρα, Μνημόνιο 4, 180 για διορισμό Δήμα, εκλογές. Αυτή η πολιτική και οικονομική επικαιρότητα. Υπάρχει μία στημένη μεθοδευμένη επιχείρηση αποπροσανατολισμού του Ελληνικού λαού από τα πραγματικά προβλήματα και από το κλίμα των εορτών.
* Αποκρύπτουν τα ΜΜΕ ότι με μορφή Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου πέρασε την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στην Βουλή το Μνημόνιο 4.
* Αποκρύπτουν ότι στις 10 Φεβρουαρίου 2015 έρχεται νέο πακέτο μέτρων που θα μας οδηγήσει στην τελική εξόντωση.
* Αποκρύπτουν ότι οι Υπουργοί της συγκυβέρνησης Μανιάτης-Ταγαράς έφεραν στην Βουλή δασοκτόνο νομοσχέδιο με το οποίο χαρίζουν τον φυσικό πλούτο της χώρας μας σε καταπατητές.
* Αποκρύπτουν ότι ο σιωνιστοπροσκυνητής (μεθοδευτής της προφυλάκισης των βουλευτών της ΧΑ) Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης έθεσε τις βάσεις για μία "αυτοχρηματοδοτούμενη" υγεία, δηλαδή για μία υγεία ιδιωτική. Αν έχεις λεφτά θα περιθάλπτεσαι, ειδάλλως βγάλ΄ τα πέρα μόνος σου.
Ασχολούμαστε με τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα τον χρυσοπληρώσουμε όποιος και να είναι. Ασχολούμαστε με το αν θα πάμε ή όχι σε εκλογές. Ασχολούμαστε με καταγγελίες περί χρηματισμού. Και ακούμε συνεχώς εκπροσώπους κομμάτων να λένε τα δικά τους ψέματα, τις δικές τους ανοησίες και να μας κάνουν υποδείξεις για το τι θα πρέπει να πράξουμε!

Σαμαράς-Βενιζέλος: πιστοί στο μνημόνιο
Τον Φεβρουάριο του 2012 Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος-Τούρκογλου υπέγραψαν έγγραφο στην διοικήτρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με το οποίο δεσμεύονται ότι «όσα χρόνια πολιτευόμαστε δεν πρόκειται με την πολιτική μας να κοντραριστούμε με το μνημόνιο».
Μετά την ορκωμοσία του ως πρωθυπουργός (20 Ιουνίου 2012), ο Αντώνης Σαμαράς ξέχασε παντελώς τα "Ζάπεια" και τις βαρύγδουπες εκείνες προεκλογικές του υποσχέσεις προς τον Ελληνικό λαό, όπως π.χ. δεν θα περικόψουμε τους μισθούς, δεν θα αυξήσουμε τους φόρους, δεν θα απολύσουμε εργαζομένους, δεν... δεν... δεν..., καθ’ όσον από την επομένη των εκλογών ημέρα ενεργεί τα εντελώς αντίθετα!
Όταν συνήντησε πρώτη φορά, ως πρωθυπουργός την τρόικα, η στάση του ήταν η στάση ενός ιθαγενή σ΄ έναν φύλαρχο, η στάση ενός οσφυοκάμπτη στον κατακτητή. Δεν τα λέω εγώ. Τα λέει ο παραιτηθείς Υφυπουργός του κ. Νικ. Νικολόπουλος, ο οποίος όταν τον ρώτησε «Αντώνη, η τρόικα μας έστειλε κάποια ερωτήματα. Τι θα κάνουμε» ο Σαμαράς απάντησε «Στα τέσσερα! Θα δείξει ο Γιάννης (Βρούτσης)» με ό, τι μη σεμνό, μη ηθικό, υπονοεί αυτή η έκφραση! Δείτε το βίντοε και θα καταλάβετε πως ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός του αφελληνισμού της Ελλάδος, ο πρωθυπουργός της υποτέλειας, της διπροσωπίας και της οσφυοκαμψίας: Α. ΣΑΜΑΡΑΣ - ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ "ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ".
Και αυτή είναι η πολιτική του τα τελευταία 2,5 χρόνια που τυραννεί αυτόν τον τόπο μαζί με τον Βενιζέλο. Η πολιτική του "στα τέσσερα"!

Τα «μαξιλαράκια» του Σαμαρά
Ο υποστηρικτής του Σαμαρά.
Για «μαξιλαράκια» μιλούσε τον Σεπτέμβριο ο πρωθυπουργός της κατάργησης της αργίας της Κυριακής και του αντιρατσιστικού νόμου. Ποια είναι αυτά τα μαξιλαράκια. Προφανώς, οι βουλευτές που ψήφισαν Πρόεδρο Δημοκρατίας ή πετάνε που και που σε κανένα νομοσχέδιο ΝΑΙ.
Ο πρωθυπουργός που δεν τηρεί τις υποσχέσεις του στον Ελληνικό λαό, αλλά στο σιωνιστικό κατεστημένο των ΗΠΑ που του είπαν «Φυλάκισε την Χρυσή Αυγή» και αυτός όχι μόνο το έκανε αλλά επισκέφθηκε το Ισραήλ για να δείξει πόσο υπάκουος είναι. Αδιαφόρησε για μισό εκατομμύριο Έλληνες οι οποίοι ψήφισαν την Χρυσή Αυγή. Καταπάτησε την λαϊκή ετυμηγορία για την ικανοποίηση των αμερικανικών, ευρωπαϊκών και σιωνιστικών συμφερόντων. Το κόμμα που τον βοήθησε να πεταχθεί έξω από την Βουλή ο ΛΑΟΣ με την συμφωνία Δικτύου 21-ΧΑ.
Θα τα λέμε όλα.

Απόπειρα δωροδοκίας του Χαϊκάλη
Νέα πυροδότηση στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν οι καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του από τον μέχρι πρόσφατα στενό συνεργάτη του προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου και φίλο του πρωθυπουργού Γιώργο Αποστολόπουλο.
Για «άθλια παράσταση» κάνει λόγο η κυβέρνηση, για «σοβαρή καταγγελία» ο ΣΥΡΙΖΑ και για δικαστική εξέταση του ζητήματος ζητούν ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ & ΧΑ.
Το makeleio.gr παρουσιάζει αποσπάσματα από το "ντοκουμέντο" που έχει ήδη παραδώσει ο Πάνος Καμμένος στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών αλλά και στην Βουλή των Ελλήνων και στον υπουργό Δικαιοσύνης, μετά τις καταγγελίες που έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δυσώδη, βρώμικη υπόθεση του πολιτικού υπονόμου από την οποία οφείλουμε να κρατήσουμε τις δέουσες επιφυλάξεις.
Ακούγεται η φωνή του Παύλου Χαϊκάλη, ευκρινώς και χωρίς καμία αμφισβήτηση και η φωνή του Γιώργου Αποστολόπουλου.
* Μεταξύ άλλων ακούγονται τα εξής κατά πληροφορίες από κοινοβουλευτικούς κύκλους:
- Βγαίνεις, ψηφίζεις στα ίσια, φροντίζω το δάνειο σου, πόσο θέλεις να το πληρώνεις 10-20 χρόνια, μια ζωή; Εγώ είμαι εδώ.
Τα τσεκάρω τα λεφτά, για να μην είναι χτυπημένα, από τίποτα εγκληματικές ενέργειες..Δεν είσαι μόνον εσύ, είσαστε πολλοί…Δεν έχω θέμα με τα λεφτά να είναι πλαστά αλλά φοβάμαι μήπως είναι από καμία απαγωγή Παναγόπουλου και μπλέξουμε, καταλαβαίνεις... Υπάρχουν σπασμένα νούμερα...
Δεν θα τα χαλάσεις για λίγο καιρό... όταν περάσει η φασαρία λίγα-λίγα θα τα κάνουμε χρυσό... Και θα τα πάς στην Αγγλία, θα τα βάλεις στον λογαριασμό και θα κάνεις πλάκες χρυσού μετά...
* Χαϊκάλης: Τα 7 κατοστάρικα είναι λίγα...
* Γιώργος Αποστολόπουλος: Ή θα βελτιώσεις τη ζωή σου τώρα ή θα φας την περιπέτεια…Παύλο, στα ακουμπάω, τα μετράμε, θα βγείς να κάνεις μια ωραία δήλωση και θα πας να ψηφίσεις…
Αύριο το πρωί θα στα δώσω…Θα την κάνουμε τη δουλειά μεταξύ δεύτερης και τρίτης ψηφοφορίας…Εγώ θα κλείσω ραντεβού με τον Σαμαρά και για το καινούργιο κόμμα…
* Χαϊκάλης: Εμένα δεν με έχει πάρει κανένας Σαμαράς, τώρα μου τα λες αυτά;
-Ο Σαμαράς μου είπε ότι θα τον καλέσουμε, για σένα...

Στα 8 λεπτά περίπου συνομιλίας ο Γιώργος Αποστολόπουλος σε μια συνάντηση με τον Παύλο Χαϊκάλη σε χρόνο που εντοπίζεται μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας Δήμα και πριν την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ προτείνει στον βουλευτή των ΑΝΕΛ 700.000 ευρώ και διακανονισμό του δανείου του για να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα.
Ορθώς σημειώνει η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, μεταξύ άλλων: «Η απόπειρα δωροδοκίας γίνεται με εντολή Σαμαρά, καθώς ο Γιώργος Αποστολόπουλος προτείνει και ραντεβού με τον πρωθυπουργό μετά την ψήφο από τον Χαϊκάλη στον Σταύρο Δήμα.
Ο Σαμαράς έχει διαπράξει τα κακουργήματα της κατάχρησης εξουσίας, παράβασης καθήκοντος, εσχάτης προδοσίας και σειρά αδικημάτων κατά του Πολιτεύματος».

Δείτε το βίντεο συνομιλίας Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου:


Δημοσκόπηση Βελγικού Think Tank & οι φόβοι Γιούνγκερ
ΠροεπισκόπησηΔημοσκόπηση Βελγικού Think Tank δίνει τα εξής ποσοστά στα κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ: 29,8%, ΝΔ: 19,5%, Χρυσή Αυγή: 5,1%, ΚΚΕ: 6%, Ποτάμι: 4,4%, ΛΑΟΣ: 4,2%, ΠΑΣΟΚ: 2,9%, ενώ μηδαμινά ποσοστά λαμβάνουν ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και Οικολόγοι. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η επόμενη Βουλή είναι εξακομματική (ΣΥΡΙΖΑΝΔΧρυσή ΑυγήΚΚΕΠοτάμι ΛΑΟΣ).
Όμως, άλλα αποτελέσματα φοβάται ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ, πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου που βύθισε το δουκάτο στο χρέος. Φοβάται στην Ελλάδα μην έρθουν οι "ακραίες δυνάμεις" στην εξουσία. Και δεν εννοεί τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο (εξάλλου ο Αλέξης Τσίπρας, τον υποστήριξε για την Προεδρία της ΕΕ μετά την ήττα του) αλλά κυρίως εννοεί την Χρυσή Αυγή! Φοβάται μήπως η ΧΑ εκλεγεί πρώτο κόμμα και διευκρίνισε «Δεν ξέρω τι ακριβώς έγραψαν οι ελληνικές εφημερίδες αλλά όταν μίλησα για εξτρεμισμό αναφερόμουν στην άκρα δεξιά. Μην υποστηρίζετε την άκρα δεξιά, σε αυτήν αναφερόμουν. Δε μου πέρασε καν η ιδέα ότι εσείς θα ήσασταν εξτρεμιστές. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ελληνική αριστερά εδώ υποστηρίζει την άκρα δεξιά. Εγώ σιχαίνομαι την άκρα δεξιά». Δήλωση-παρέμβαση! Τα ΜΜΕ μας είπαν... συμβουλή!
Ωστόσο η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις πρεσβειών ή ξένων think tank (οι εγχώριες είναι αργυρώνητες για συγκεκριμένα αποτελέσματα και παραπλανητικές), κυμαίνεται στην τρίτη με δεύτερη θέση.

Επίλογος
Αυτοί είναι οι πολιτικάντες μας, αυτή η πολιτική τους, αυτή η κατάσταση, αυτές οι εξελίξεις. Αχ Ελλάδα, αχ Έλληνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου