Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ


* Υπάρχει μέλλον όταν το όραμα στηρίζεται σε ιδέες και υψηλά ιδανικά. Είναι άξιο μελέτης η στάση της γενιάς μου ,της του πολυτεχνείου που φέρει ευθύνη για την τωρινή καταστροφή. Μια γενιά που μετέτρεψε το όραμα του Ελληνισμού, την Μεγάλη Ιδέα, σε καθημερινότητα με αυτοσκοπό την καλοπέραση αδιαφορώντας για γενεαλογική παρακαταθήκη και Εθνική Ιστορία. Διαμόρφωσε την πολιτική σε μέσο εξυπηρέτησης ημετέρων με διχαστική τιμωρία των αντίθετων στα διαμελιστικά κελεύσματα της καταστροφικής συστημικής της Δημοκρατίας.
Σήμερα ως νέοι ΠΟΝΤΙΟΙ Πιλάτοι προσβλέπουν στην συνέχιση της καταστροφής με ΑΛΛΑΓΗ της πολιτικής σύμφωνα με τις οδηγίες της λίμνης ΚΟΜΟ και της παγκόσμιας τάξης του εβραιοαμερικανικού στάτους. Όποια αντίθετη άποψη στοχεύεται αβίαστα ως συστημική ή φασιστική. Είναι η γενιά της καταστροφής που με σθένος και φανατισμό εξυπηρετεί αντεθνικές επιλογές ανίκανη αλλαγής και ωριμότητας. 
Προσπαθεί στην επανάκτηση πρωτοβουλίας με αντιδράσεις που προκαλούν γέλωτα. Με εκτόξευση βελών μίσους έναντι των νέων, που αδιάφοροι έχουν εγκαταλείψει την τύχη τους σε αυτούς, μέμφονται τις επιλογές τους καδράροντας την μάζωξη του Πολυτεχνείου σαν λαϊκή επανάσταση!!!! Διαφωνούν αντιδρώντας στην μεγάλη εξέγερση των αγανακτισμένων με πρόσχημα την ακομμάτιστη και κατ επέκταση χωρίς ιδεολογικά ερείσματα συνύπαρξη ΕΛΛΗΝΩΝ.
Είναι οι πυλώνες της κομματικής δύναμης των μεταπολιτευτικών μας σωτήρων. Αυτών που η φλύκταινα με έντονο κνησμό είχε αφετηρία τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Είναι η κάστα ληστών και εμπρηστών της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας.
** Ο επίλογος ανήκει σ΄ έναν 18χρονο νέο: «Αυτή η γενιά εξαθλιώνει σήμερα με τα κοινωνιοκτόνα μέτρα της τον λαό και κάθε φτωχή και μικρομεσαία ελληνική οικογένεια. Αυτή η γενιά στερεί το ρεύμα και την θέρμανση από χιλιάδες πολίτες που θα περάσουν φέτος έναν εφιαλτικό χειμώνα. Αυτή η γενιά είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα της Siemens, του Χρηματιστηρίου, της Αριάδνης, του Κοσκωτά, των υποβρυχίων και άλλων αναρίθμητων. Εξαιτίας αυτής της γενιάς δεν θα έχω εγώ και η γενιά μου ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή η γενιά εξωθεί με τα μέτρα της χιλιάδες συνομιλήκους μου στην οδό της μετανάστευσης! Αυτή η γενιά καταδικάζει τις επόμενες γενιές σε πενία και υπέρογκα χρέη!».
Αυτή είναι η γενιά του Πολυτεχνείου!!!

* Πηγή: "soknew.blogspot.gr".
** Τέλος άρθρου από το "ΔΕΡ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου