Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το νέο σπίτι του Βασιλέως Κωνσταντίνου φυλάττεται από αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με τελευταίες ειδήσεις. Τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) με επιστολή τους διαμαρτύρονται(!), ζητούν την αποδέσμευσή από την φύλαξη του τέως Βασιλέως των Ελλήνων και την φύλαξη να αναλάβει η Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων ή  Κρατική Ασφάλεια. Οι εκεί αστυνομικές δυνάμεις το δικαιολογούν με την έλλειψη αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή της Αργολίδας.

Η επιστολή αναλυτικά:
«Αθήνα 25 Ιουνίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 401/1/3α
Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
2) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
3) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος
Αντιστράτηγο κ. ΔΙΚΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη
4) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας
Κύριε Αρχηγέ,
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το επισυναπτόμενο υπ” αριθ. 801/2/21 από 25/05/2013 έγγραφό της, αναπτύσσει εμπεριστατωμένα όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους η οικία του πρώην Βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου δεν μπορεί να φυλάσσεται από τις ελλιπείς δυνάμεις της Α.Δ. Αργολίδας και προτείνει την ανάθεση της φύλαξης σε Κεντρικές Υπηρεσίες του Α.Ε.Α.
Παρακαλούμε όπως με παρέμβασή σας, το αίτημα των συναδέλφων της ανωτέρω Πρωτοβάθμιας Οργάνωσής μας τύχει θετικής αντιμετώπισης ενημερώνοντάς μας σχετικά».

Διάφοροι τους έτσουξε το θέμα και είπαν πως αποτελεί "πρόκληση" να φυλάνε αστυνομικές δυνάμεις το σπίτι του "τέως". Δεν τους πειράζει όμως που χιλιάδες δημοσιοκάφροι, άπλυτοι του ΣυΡιζΑ και του ΚΚΕ και λωποδύτες του ΠαΣοΚ και της ΝΔ που φυλάττονται από 50-100 άτομα (!!!) Ο Κωνσταντίνος σας πείραξε που δεν έκλεψε ούτε 1 δραχμή από τα κρατικά ταμεία και σέβεται τον Ελληνικό λαό. 
Όμως θα μείνετε με την μιζέρια σας και την μικροψυχία απολίτιστα και αχάριστα όντα. Δεν θα φυλάνε τον πρώην Ανώτατο Άρχοντα αλλά τον κάθε τυχάρπαστο! Μνήσθητι μου Κύριε!

3 σχόλια:

  1. Pesta Xrisostome !!! ESXOS !!! File mou ke Omoideati to psevdonimo mou sto Facebook ine Εθνικός Αγωνιστής . Egina filos me tin "sinergatida sou" ke se efxaristo !!! Xerome pou alilosinergazomaste gia ton idio skopo !!! Tha ithela na sou protino (fisika an to thes ke si) na prosthetes sto Blog sou tin ipiresia tis EPIKINONIAS , opou eki tha mporoun i anagnostes tou Blog sou na epikinonoun mazi sou amesa !!! Efxaristo ,kalo mesimeri !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έπρεπε να ντρέπονται!!! Σας πείραξαν οι δυο αστυνομικοί ρε βλ@κες ; Δεν βλέπουν που και η κουτσή Μαρία εχει απο 5-6 αστυνομικούς ; Βουλευτές ,Υπουργοί , Εισαγγελείς, νυν και πρώην Πρόεδροι της "δημοκρατίας" ,δημοσιογράφοι και όλη η Σάρα και η Μάρα εχουν γονατίσει το προσωπικό της Ελληνικής αστυνομίας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λες φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες για τους βουλευτές και υπουργούς γονάτισαν ολόκληρη ελληνική αστυνομία για να τους προσέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή