Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ;

Γράφει ο Γεώργιος Χατζηευστρατίου, υπεύθυνος Εθνικής Ελπίδας Τ.Ο. Κοζάνης.

Η χώρα μας στην δίνη μίας κρίσης, πολυεπίπεδης και πολύπλευρης επί σχεδόν 5 χρόνια. Σε μία εποχή όπου όλα γύρω μας διαλύονται, αποδιοργανώνονται, ξεχαρβαλώνονται το μόνο που απομένει στον Έλληνα, στον άνθρωπο, είναι η ελπίδα. Ελπίδα όλων μας είναι η Υπεραγία Θεοτόκος. Η Παναγία μας που προστατεύει το Έθνος μας και δεν αφήνει την Ελλάδα να αφανιστεί. 
Η κρίση, αν ερμηνευθεί κάπως διαφορετικά, είναι μία κατάσταση στην οποία οι Έλληνες θα βγούμε απ΄ αυτήν σοφότεροι. Είχαμε κολλήσει σ΄ ένα πρότυπο υπερκατανάλωσης και υπερδανεισμού που μας έκανε άπληστους, θέλοντας και άλλα απ΄ αυτά που είχαμε ξεχνώντας όμως αυτόν που μας τα έδινε: τον Θεό. Η άπληστη, φιλοχρήματη και χωρίς Θεό ζωή δεν ταιριάζει στον άνθρωπο. 
Δεν ασχολούμουν με τα πολιτικά ποτέ στη ζωή μου. Δεν ήθελα να ακούω για ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Καραμανλήδες, Παπανδρέηδες, Μητσοτάκηδες. Στις τελευταίες εκλογές του Ιουνίου πέρσι μπήκα για πρώτη φορά στην διαδικασία να βρω ένα κόμμα που θα ψηφίσω. Ένα κόμμα που θα τιμωρήσει τους παρανόμους αλλά θα προτείνει λύσεις. Βλέποντας το παρόντα ιστότοπο "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" και την ιστοσελίδα της Εθνικής Ελπίδας και τα βίντεο που είχε ανεβάσει στο youtube και δεδομένου του φιλοβασιλικού προσανατολισμού μου, αποφάσισα να ψηφίσω Εθνική Ελπίδα. Και όταν εννοώ φιλοβασιλικό προσανατολισμό εννοώ ότι είμαι της απλής άποψης "προτιμότερος ένας και χορτάτος παρά 300 και νηστικοί" και μελετώντας την ιστορία, η Ελλάδα έγραψε ιστορία με βασιλικό πολίτευμα. Από πέρσι τα Χριστούγεννα ενδιαφέρθηκα περισσότερο για τα κοινά και τον Απρίλιο φέτος με άδεια του Πρόεδρου του κόμματος αξιότιμου κ. Γιώργου Παπαδόπουλου δημιούργησα την πρώτη Τοπική Οργάνωση στην Κοζάνη όπου διαμένω.
Μπορεί να μην έχω τελειώσει Πανεπιστήμιο, μπορεί να είμαι άνεργος αλλά κατεβαίνω στον πολιτικό στίβο με συνείδηση καθαρή και όχι αργυρώνητος για την Ελλάδα των ονείρων μας και όχι έναν  τόπο-δορυφόρο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η Ελλάδα αυτή δεν μας αξίζει. 2.000.000 λαθρομετανάστες, 1.500.000 άνεργοι, 100.000 λουκέτα σε επιχειρήσεις, 4.700 αυτοκτονίες, παρελάσεις ομοφυλοφίλων. Ρωτάω. Αυτή η Ελλάδα μας αξίζει;
Η Εθνική Ελπίδα έχει λύσεις για όλα τα προβλήματα και λαμβάνει ξεκάθαρη θέση στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο. Καθαρές κουβέντες-έξω από τα δόντια. Η Κοζάνη ήρθε 11η σε ψήφους (122 ψήφους) για την Εθνική Ελπίδα. Οι ψήφοι αυτοί ας πολλαπλασιαστούν για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Δεν πουλάμε παραμύθι, δεν πουλάμε ψέμα. Είμαστε εδώ και θα πραγματοποιήσουμε τον σκοπό μας υποσχόμενοι σε Ορθοδοξία και Πατρίδα. Και όταν ξεκινάμε έναν αγώνα οι πραγματικοί άνδρες δεν αθετούμε την υπόσχεση σε Πίστη και Πατρίδα. Αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημα "Γιατί Εθνική Ελπίδα και όχι άλλο κόμμα"; Γιατί επαφές με τα κέντρα εξουσίας ΔΕΝ έχουμε και 2 μασόνοι που είχαν παρεισφρύσει στο κόμμα έφυγαν. Γιατί οι Βασιλόφρονες εκδιώχθηκαν από το σάπιο αυτό καναλαρχικό, πολιτικό και πολιτειακό κατεστημένο. Γιατί αγωνιζόμαστε για Ορθοδοξία-Ελλάδα και τα μεγάλα ιδανικά της φυλής μας. Γι΄ αυτό Εθνική Ελπίδα. Η ψήφος και η γενικότερα η στήριξη στην Εθνική Ελπίδα βγάζει νικητή ΕΣΑΣ.
Η νέα γενιά θα μας καταριέται και δικαίως. Γιατί της αφήσαμε ένα τεράστιο οικονομικό χρέος και δεν φροντίσαμε να της δώσουμε τις σωστές ηθικές βάσεις. Τι μέλλον τους αφήνουμε;

Επίσης, επισκεφθείτε το blog μας Εθνική Ελπίδα Τ.Ο. Κοζάνης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου