Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ;

Από τα όσα συζητούνται τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου, προκύπτει ότι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, στην περίπτωση που κατά την διάρκεια της αυριανής σύσκεψης δεν επιτευχθεί συμφωνία...
Όπως, αναφέρουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο θα ακολουθήσει όλα όσα προβλέπει το Σύνταγμα. Με βάση λοιπόν, τις ημερομηνίες ως πιθανότερη ημερομηνία για να στηθούν οι κάλπες θεωρείται η 21η Ιουλίου. Αρχικώς, είχε ακουστεί ως πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών η 14η Ιουλίου.
Όμως, όπως, αποδείχθηκε ο χρόνος δεν επαρκούσε για να την ολοκλήρωση των διαδικασιών, με αποτέλεσμα οι κάλπες να στηθούν μια βδομάδα αργότερα.

parapolitika.gr

Σχόλιο
Το ΠαΣοΚ και η ΔημΑρ είναι γαντζωμένα στην Βουλή. Πολύ πιθανόν η ΔημΑρ να μην ξαναμπεί στην Βουλή. Θέλουν να κερδίσουν χρόνο. Ίσως σήμερα επιχειρήσουν την "ηρωική έξοδο". Ετοιμαστείτε για μία Βουλή με ΣυΡιζΑ πρώτο, ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΠαΣοΚ, ΑνΕλ, ΚΚΕ, ΛαΟΣ. Στο χέρι μας είναι να βάλουμε την Εθνική Ελπίδα (εφόσον κατέλθει στις εκλογές).
Το κακό στις πρόωρες εκλογές είναι οι δαπάνες που θα καταβάλει η χώρα γι΄ αυτές και η παραγραφή των αδικημάτων Παπακωνσταντίνου και πολύ πιθανόν Τσοχατζόπολου (ίσως και αποφυλάκισή του). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου