Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΛΟΜΠΙ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Βέβαια, οι πολιτικοί αρχηγοί που βρίσκονται σήμερα στο Κοινοβούλιο έχουν ένα λόμπι στο οποίο τους δίνει διαταγές. Αυτό, είναι διασταύρωση πληροφοριών, στοιχείων και εγγράφων που δεν έχουν διαψευθεί από κανέναν προς το παρόν.

* Αντώνης Σαμαράς, Πρωθυπουργός-Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας.
- Σιωνιστικό, Αμερικανικό, Γερμανικό Λόμπι. Τώρα, βέβαια προσπάθησε να ξεφύγει από το Αμερικανικό θέλοντας την πώληση των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ στους Ρώσους. Αλλά χάλασε η δουλειά απ΄ έξω.

* Αλέξης Τσίπρας, Αρχηγός ΣυΡιζΑ (αξιωματικής αντιπολίτευσης).
- Αμερικανικό, σιωνιστικό λόμπι. Κλείνει και το μάτι και στο Γερμανικό.

* Ευάγγελος Βενιζέλος, Αρχηγός ΠαΣοΚ.
- Σιωνιστικό, Γερμανικό λόμπι υπό την επήρεια των ΗΠΑ. (Με το Τζέφρυ ήταν αμερικανικό).

* Πάνος Καμμένος, Αρχηγός "Ανεξαρτήτων Ελλήνων".
- Αμερικανικό λόμπι. Μισεί το Γερμανικό. 

* Νίκος Μιχαλολιάκος, Αρχηγός Χρυσής Αυγής.
- Ρωσοεβραϊκό λόμπι. 

* Φώτης Κουβέλης, Αρχηγός ΔημΑρ.
- Σιωνιστικό, εβραϊκό, αμερικανικό λόμπι.

* Αλέκα Παπαρήγα-Δημήτρης Κουτσούμπας, Γ.Γ. ΚΚΕ.
- Σιωνιστικό λόμπι.

Θεωρήσαμε σωστό να τα γράψουμε. Εξάλλου άλλοι τα λένε. Δεν διαψεύτηκαν. Αποδεικνύονται, ανακαλύπτονται και αντικατοπτρίζονται από τα έργα τους.

4 σχόλια:

  1. Για τον Καμμένο και τον Μιχαλολιάκο που το στηρίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμμένος:είναι παλιός γνώριμος της CIA. Όταν σπούδαζε στις ΗΠΑ Οικονομολόγος, φοιτούσε ταυτόχρονα και στο Πανεπιστήμιο που συντηρούσε η CIA. Πανεπιστήμιο για να αλιεύει πράκτορες. Όχι ότι όλοι οι απόφοιτοί της είναι πράκτορες, δηλώνουν φιλία. Ο Καμμένος δήλωσε φίλος το πολύ-πολύ. Επίσης στο κόμμα του είχε κατεβάσει ως υποψήφιο τον εκπρόσωπο της Γαλλικής Τραπέζης και ορισμένους μασώνους. Αυτά τα έχει αποκαλύψει ο Στρατηγός ε.α κ. Γ. Αϋφαντή.

      Μιχαλολιάκος: Η διαβόητη "Anti-Defamation League" (ADL) των Εβραίων των ΗΠΑ ενισχύει οικονομικά διάφορες ασήμαντες φιλοναζιστικές οργανώσεις ετησίως 400.000 δολάρια με έσοδα που ξεπερνούν τα 5.000.000 δολάρια. Ο Μιχαλολιάκος είναι παλιός γνώριμος των Στοών. Ο παγανισμός και ο ημι-ναζισμός εκπροσωπούνται και ενισχύονται από την μασονία ως δούρειοι ίπποι για την εξαπάτηση του λαού. Η Χρυσή Αυγή απ΄ έξω. Οφείλω όμως να αναγνωρίσω ότι η Χρυσή Αυγή έχει μία, ελάχιστη μεν, πάστα βουλευτών με πατριωτισμό.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτειται και απο μυστικες υπηρεσιες οπως CIA κλ καθως τους οφελουν στο γεγονος οτι ο Καρατζαφερης "βγηκε απο τη μεση"

    ο Καρατζαφερης λιγο καιρο πριν γινουν οι εκλογες ειχε αρχισει τα παρε-δωσε με τους Ρωσους κατι που οπως φαινεται ενοχλησε την Αμερικη η οποια χρηματοδοτει και ελεγχει ανθρωπους των media αλλα και πολλες εταιρειες δημοσκοπησεων και ετσι μπορει να εξηγηθει η καθημερινη προβολη απο μερος των μμε και οι δημοσκοπησεις που εδειχναν την παρακρατικη οργανωση να εχει τασεις ανοδου καθε φορα στα ποσοστα (μεχρι και 10% την ειχαν φτασει καποια στιγμη).στο ιδιο πλαισιο εντασεται και η εξαγορα των βουλευτων του ΛΑΟΣ Βοριδη-Γεωργιαδη απο τη Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή