Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ.

Όσοι νομίζετε ότι το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ έκαναν αντίσταση κατά του κατακτητή "πλανάσθε πλάνην οικτράν". Τον επίσημο λίθο της ιστορικής παραποίησης τον έδωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1982 που έδωσε συγχωροχάρτι στο ΚΚΕ λέγοντας "θυμόμαστε με υπερηφάνεια τον ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ".
Τι λέει ο πρώην "καπετάν-Βασίλης" του ΕΛΑΣ Αθανάσιος Κάβουρας για την "αντιστασιακή δράση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και τον "αρχηγό" του Άρη Βελουχιώτη".

Του Κωνσταντίνου Μπαρμπή, ιστορικού Συγγραφέως στο τρίτομο έργο του "1941-1949 Έτη Αγώνων-Θυσιών και Αίματος".

"Περί του ανθρωπίνου εκείνου βδελύγματος (εννοεί τον Βελουχιώτη) έγραφε, μεταξύ άλλων, εις την εφημερίδα "Ελεύθερος", την 19-9-1997, ο Αθανάσιος Κάβουρας από το Λεοντάριον Αρκαδίας:
"Στο θέμα του Ψαρρού υπήρξαμε αιμοσταγείς βασανιστές, τέρατα. Ο Ψαρρός πολεμούσε τους Γερμανούς και είχε αποκτήσει την εμπιστοσύνη των Εγγλέζων, εμείς όχι...
Στο Κροκύλιο ο Άρης πήρε όμηρο την 20χρονη αδελφή κάποιου που έφυγε για το Ζέρβα. Διέταξε τους άνδρες του να τη βιάσουν (την βίασαν άνω από 15), αυτός ηδονιζόταν... Ο αιμοχαρής τότε, το παλικάρι αυτό (εννοεί τον Βελουχιώτη), έβγαλε το μαχαίρι του, το έμπηξε στα γεννητικά της όργανα, την ξέσκισε ως τα τα στήθη. Εκείνη σπάραζε σαν το ψάρι αλλά που να την λυπηθεί. Την πήραν σέρνοντας και την πέταξαν στον Μόρνο. Αφού τελείωσε αυτό, αμέσως κάλεσε στο δωμάτιό του τον Δημήτρη από το Αλεποχώρι, και τον καβάλησε δυο φορές, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος και του είπε: "Έλα μία φορά, ρε Δημήτρη". "Δεν μπορώ, καπετάνιε, πάρε και κανέναν άλλο". Δεν τολμούσε κανένας να του πει όχι...
Το Γοργοπόταμο ο Εγγλέζος μαζί με άνδρες του Ζέρβα την ανατίναξαν. Ο Άρης τυπικά παρίστατο και έκανε ότι βοηθούσε, αφού ούτε καν τον άφησαν να πλησιάσει...
Μια άλλη προδοσία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Μας έλεγε ο Άρης: "Συναγωνιστές, προσέξτε. Δεν μας νοιάζει καθόλου για τους Γερμανούς. Σκοπός μας είναι να ξεκαθαρίσουμε τους προδότες, φασίστες Έλληνες. Αν σπαταλήσουμε τον χρόνο μας κατά των Γερμανών, δεν θα μείνει καιρός στον ΕΛΑΣ να εκτελέσει το καθήκον.. Πρέπει να λείψουν οι βιομήχανοι και αστοί και φυσικά όρια της Ελλάδος φθάνουν μέχρι τον Όλυμπο..."
Στην Δεσφίνα μας είπε: "Συναγωνιστές, οι Γερμανοί και οι Ιταλοί είναι αδέλφια μας και δεν θα τους πειράξουμε, γιατί συμφωνήσαμε ότι όταν θα φύγουν θα μας παραδώσουν ότι χρειασθούμε για τον αγώνα μας, ως και τη Θεσσαλονίκη με βαρύ οπλισμό..." Βλέπετε τι μας έλεγε ο κίναιδος αυτός, που του στήσανε ανδριάντα στην Λαμία... Που τη βλέπετε ότι κάναμε Εθνική Αντίσταση και μας δώσατε μεγάλες συντάξεις χωρίς να γνωρίσουμε τον εχθρό; Είπα να μην την πάρω, αλλά αφού παίρνουν όλοι γιατί να τους τη χαρίσω; Σας χαιρετά ο Καπετάν-Βασίλης, Αθανάσιος Κάβουρας, Λεοντάριο Αρκαδίας".

Σχόλιο
Αυτά τα λέει κομμουνιστής, άνθρωπος του επιτελείου του ΕΛΑΣ και του Βελουχιώτη, όχι δεξιός ή "φασίστας" όπως βαφτίζουν τους σώφρονες πολίτες οι κομμουνιστές. 
Αφιερωμένο σ΄ όλους τους Έλληνες που λατρεύουν την ιστορική αλήθεια. Δεν είναι ανάγκη να κατηγορήσεις το ΚΚΕ ψάχνοντας βαθιά. Ψάξτε τα ίδια τους τα αρχεία. Ποτισμένα με προδοσίες, σφαγές, λεηλασίες, βιασμούς, σταλινοδουλία. 
Πάντα ξενοκίνητο, καλύτερα κρεμλινοκίνητο το, κατά τον πρεσβύτερο Γεώργιο Παπανδρέου και την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. "κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος" ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου