Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ-ΕΡΤ-ΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το θέμα της ΕΡΤ προκάλεσε αναταράξεις στο τρικομματικό κυβερνητικό σχήμα. Η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν τελεσφόρησε ευδόκησε. Απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών;;; Τι σκοπεύουν να κάνουν; Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για να σχηματίσετε πλήρη άποψη και γνώμη για τα σημερινά τεκταινόμενα μέσα στην προπαγάνδα των ΜΜΕ και την οχλοκρατία των κομμάτων.

Στην άτυπη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών την Δευτέρα 10 Ιουνίου, ο Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε την πρόθεσή του να κλείσει την ΕΡΤ στους Βενιζέλο-Κουβέλη. Αυτοί εμμέσως πλην σαφώς διαφώνησαν. Άρα γνώρισαν εκ των προτέρων τι θα συμβεί, αλλά για την δημιουργία εντυπώσεων και να σηκώσουν το μπαϊράκι του "είμαστε και εμείς εδώ", το μπαϊράκι της "ψευτοεπαναστατικότητας" παρίσταναν ότι δεν γνώριζαν τίποτε.
Στις 11 Ιουνίου δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου (τέως κομμουνιστή και παρτενέρ της Ρούλας Κορομηλά στην εκπομπή Brabbisimo) Σίμου Κεδίκογλου ανακοινώνεται το κλείσιμο της ΕΡΤ και το μαύρο στις τηλεοπτικές μας οθόνες καθώς και των ραδιοφωνικών εν Ελλάδι σταθμών. Έτσι παραβίασε τα άρθρα του Συντάγματος 44 περί Νομοθετικών Πράξεων, 5 περί δημοσίων ΜΜΕ και 14 περί ελευθέρας απόψεως.
Τα εντολοδόχα του Περισσού κρατικά ΜΜΕ άρχισαν να αντιδρούν στο άκουσμα της είδησης του λουκέτου της ΕΡΤ. Που ήταν όταν η Ελλάδα έμπαινε στο μνημόνιο; Που ήταν όταν ο κόσμος κοιμόταν στα παγκάκια και ψάχνει στα σκουπίδια να φάει; Που ήταν να σταθεί δίπλα στον δοκιμαζόμενο πολίτη. Αλλά όχι. Ότι τους πει ο Περισσός και η κυβέρνηση. Στην ΕΡΤ γινόταν σπατάλες, οι "μεγαλοδημοσιογράφοι" αμοίβονταν με απίστευτα υπέρογκους μισθούς (δες εδώ αν ενδιαφέρεστε: ΜΙΣΘΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ). Οι κυβερνήσεις διόριζαν και διόριζαν προ πάντων και κυρίως αριστερό κόσμο. Το 80% των δημοσίων υπαλλήλων είναι αριστεροί, το 20% άλλης παρατάξεως. Το 90% των καθηγητών, των μεγαλοδημοσιογράφων και των υπαλλήλων της ΕΡΤ είναι αριστεροί. Είναι μία θλιβερά πραγματικότης. Είχε 
Στις 17 Ιουνίου, ένα χρόνο μετά τις εκλογές, η τρικομματική κυβέρνηση περνά την πρώτη της ισχυρή κρίση και μετά από εσωκομματικά παιχνίδια, κωλοτούμπες, παραμένουν γαντζωμένα στην εξουσία. Η εξουσία γλυκύς εστί
Κόλαφος και για τους 3 πολιτικούς αρχηγούς υπήρξε η απόφαση του ΣτΕ (Συμβουλίου της Επικρατείας). Καταδίκασε τον Σαμαρά για το κλείσιμο της ΕΡΤ, καταδίκασε εμμέσως τους Βενιζέλο-Κουβέλη για την στάση τους επικροτώντας την νέα τηλεόραση που επιχειρεί να δημιουργήσει ο Σαμαράς. Στο τραπέζι των διπαραγματεύσεων έπεσε ο ανασχηματισμός. Σημασία δεν έχει ο ανασχηματισμός, αλλά η αλλαγή πολιτικής. Αρπακτικά-τσακάλια και ύαινες είναι Υπουργοί στην κατάλληλη θέση, στην κατάλληλη πολιτική διάλυσης-ξεχαρβάλωσης της Ελλάδος.
Το ενδεχόμενο των εκλογών απομακρύνθηκε αφού είναι γαντζωμένα στην εξουσία και τα 3 κόμματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου