Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ: ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ &... ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (δηλαδή του ηλεκτρονικού φακελώματος) Αντώνης Μανιτάκης είναι εκτός από αριστερός, είναι και σιωνιστής! 
Για την Αριστερά σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Mega Σαββατοκύριακο δήλωσε τα έξης: "Για μένα Αριστερά σημαίνει Ριζοσπαστική Αλλαγή". Το ακούσαμε και φρίξαμε με το άκουσμα αυτής της πρότασης αλλά δεν παραξενευτήκαμε που είπε ο Μανιτάκης. Που φθάσαμε, να λέμε την Αριστερά "ριζοσπαστική αλλαγή" που έχει διαφθείρει την κοινωνία και έχει μπολιάσει τον υλισμό και τον θολοπροοδευτισμό στις συνειδήσεις των νεοελλήνων.
Στην γνωστή ηλεκτρονική "εγκυκλοπαίδεια" "Βικιπαίδεια" έγραφε ως θρήσκευμα στον κ. Μανιτάκη το "Εβραίος Σιωνιστής" και μετά το μπάχαλο η Βικιπαίδεια έσβησε το επίμαχο σημείο σαν μην συνέβη τίποτε.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ποιοι μας κυβερνούν. Αυτοί καθορίζουν τις τύχες μας! Είναι τυχαίο που ένας Εβραίος Σιωνιστής είναι "Υπουργός" του φακελώματος των πολιτών;
Ας σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος "καθηγητής" προτάθηκε για πρωθυπουργός από την ΔημΑρ, το κόμμα που εξαπολύει το ψευτοκουλτουριάρικο δηλητήριο και ταυτόχρονα καταστρέφει και ξεπουλά την Ελλάδα.
Προτείνω τα facebooks των αγανακτισμένων να ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ! Να ορίσουμε ώρα, έκαστος στην πόλη μας και να συγκεντρωθούμε στις πλατείες, να δώσουμε το μήνυμά μας ειρηνικά ότι οι Έλληνες δεν αντέχουμε πλέον, να αλλάξουν γραμμή πλεύσης οι πολιτικοί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου