Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (2)

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το άρθρο αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις και θα αποστομώσει ορισμένους γελοίους bloggers προπαγανδιστές που το παίζουν ιστορικοί και... προφήτες γεγονότων! Τα είχαμε αναφέρει σ΄ άλλα άρθρα μας. Είναι αυτά που υποστηρίζουν ότι ο Βασιλεύς είναι δήθεν υποταγμένος στον Διεθνή Σιωνισμό και καταγωγή από εβραιομογγολικές φυλές(;;;)! Κατανοείτε επίπεδο και αυτό είναι απόρροια μη ύπαρξης επιχειρημάτων. Η ιστορία απέδειξε ότι οι Βασιλικές Οικογένειες Ελλάδος και Δανίας έχουν ελληνική καταγωγή δια του υιού του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ΙΑ΄ και της Άννας Νοταρά,  του Ιωάννη Παλαιολόγου-Χριστιανού!  

* Κωνσταντίνος ΙΓ΄ & Εβραίοι
Αντίθετα κατηγορούν τον Βασιλιά πως "δεν εμπόδισε το Αγγλικό στέμμα να στείλει βρετανικά στρατεύματα προς βοήθεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο"! Πρώτον, ήταν θέμα που αφορούσε κατ΄ εξοχήν την βρετανική κυβέρνηση, όχι το Στέμμα. Δεύτερον, σύμφωνα με τα απόρρητα αρχεία του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών, στις 17 Ιουλίου του 1974, 3 μέρες πριν από την εισβολή του Αττίλα, η Άγκυρα γνωστοποίησε στη βρετανική κυβέρνηση, όχι στην Βασίλισσα Ελισάβετ ότι σκοπεύει να εισβάλει στην Μεγαλόνησο. Η Βασίλισσα μόνο υπογράφει! Τρίτον και σημαντικότερο, η Μ. Βρετανία δεν επενέβη στην όλη υπόθεση, αρνούμενη την δόση των βάσεων τους εν Κύπρω στην Τουρκία προς τον σκοπό του Αττίλα! Δεν έστειλε στρατεύματα στην Κύπρο. Αντίθετα, πράγμα σπάνιο, στους Ελληνοκυπρίους που διέφευγαν από τα σημερινά κατεχόμενα εδάφη επιτράπηκε η είσοδος στη βάση της Δεκέλειας, όπου και τους παρασχέθηκε ανθρωπιστική βοήθεια! Και τέταρτον, ο Κωνσταντίνος ήταν κατά του διαμελισμού της Κύπρου.
Ο Κωνσταντίνος, μετά το δημοψήφισμα του 1974, είχε δύο λύσεις την ξενιτιά και την σιωπή ή την επιστροφή στην Πατρίδα του και το άνοιγμα του στόματός του. Επέλεξε την πρώτη του ικανοποιώντας έτσι ερήμην του την σιωνιστική επιταγή για αφελληνισμό και διάλυση της Ελλάδος.
Επέλεξε (και δεν την επέβαλλε κανένας Σιωνιστής) την πικρή εξορία η οποία του αποτύπωσε σημάδια στο πρόσωπο του (στο μέτωπο, δίπλα στα μάτια και γύρω από τα χείλη) κάνοντας μία "καλή διαγωγή" για να μη θεωρηθεί επέμβαση στα εσωτερικά του κράτους για την οποία έχει μετανοιώσει πικρά. "Η εξορία δεν είναι πράγμα αστείο" δήλωσε πικραμένος σε συνέντευξή του.
Αν την εξορία του την επέβαλαν οι Σιωνιστές δεν θα αγωνιζόταν αυτός ο άνθρωπος για την Ελλάδα. Το 1977 για το εμπάργκο όπλων κατά της Τουρκίας, δεν θα ίδρυε το 1980 Ελληνικό Σχολείο στο Λονδίνο, δεν θα έδινε χρήματα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό το 1990 αντί να τα πάρει ως "δώρο γενεθλίων", αγωνίστηκε για την Ολυμπιάδα του 1996 & του 2004 το 1990 και το 1996-1997 αντίστοιχα. Και στο εξωτερικό την έννοια, την πρόοδο της Ελλάδος είχε. Και το απέδειξε με πράξεις όχι με λόγους. Αν συμμαχούσε με τους Σιωνιστές ο Κωνσταντίνος, σήμερα θα ήταν βασιλιάς στο σημερινό παρακράτος της διαφθοράς και της μίζας!
Ανάσταση στην ξενιτιά...
Ο τέως Βασιλεύς των Ελλήνων είχε 3 δρόμους μπροστά του να επιλέξει: ή να καθίσει στο εξωτερικό και στην Ελλάδα χωρίς καμία μελλοντική βλέψη ή να προσπαθήσει εμμέσως να γίνει και πάλι Βασιλιάς χωρίς την βοήθεια των Σιωνιστών ή να συνεργαστεί με τους Σιωνιστές για την επαναφορά του στον θρόνο. Επέλεξε τον 1ο δύσβατο και άδικο δρόμο. Προσωπικά, και τον 2ο αν επέλεγε δεν θα είχε άδικο γιατί άδικα έχασε τον θρόνο με ένα νόθο δημοψήφισμα που του έδινε 52% και του το γύρισαν σε 30% . Αλλά απέρριψε από την πρώτη στιγμή τον 3ο δρόμο όσο και δελεαστικός και αν ήταν. Θα είχε μεν την εξουσία, αλλά θα πρόδιδε τις αρχές του και τον όρκο του, τα καθοδηγητικά λόγια του πατέρα του αειμνήστου λαοφιλεστάτου και ικανότατου Βασιλέως των Ελλήνων Παύλου του Α΄ τα οποία είναι τα εξής:
"Έσο δίκαιος, πράος και ακάματος εργάτης της ανόδου και της δόξης της Ελλάδος. Προστάτευε σταθερώς τας δημοκρατικάς αρχάς του πολιτεύματος και τας συνταγματικάς ελευθερίας των Ελλήνων. Αφιέρωσον την ζωήν σου εις την ευτυχίαν της Πατρίδος. Ουδεμία ευγενεστέρα και πλέον αξιόλογος αποστολή. Ενθύμου πάντοτε ότι προτιμότερον είναι να υποφέρη ο Βασιλεύς παρά ο λαός και η χώρα. Εργάσθητι σκληρώς ίνα καταστής αντάξιος του ελληνικού στρατιώτου, του οποίου μελλοντικώς θα ηγηθής. Όταν επιστή η ώρα, θα αρχηγεύσης των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, φορέων δόξης και ηρωικής παραδόσεως, Τήρησον αυτάς αγνάς, αξιομάχους φυλακίδας των πατρίων, σεβαστάς εις τους φίλους και τρομεράς εις τους εχθρούς - υπερήφανον κόσμημα υπερηφάνου Έθνους. Είθε να μη αναγκασθώσι ποτέ να πλήξωσι. Έσο φύλαξ και προστάτης της Αγίας ημών Εκκλησίας. Στήριξον την δύναμιν σου επί μόνης της αγάπης. Θεράπευε την προσβολήν δια της συγγνώμης, την διχόνοιαν δια της ενότητος, την πλάνην δια της αληθείας, την αμφιβολίαν δια της πίστεως"..
Το αβυσσαλέο μίσος και ταυτόχρονα ο φόβος για την απώλεια της εξουσίας τους αν έρθει ο Βασιλιάς και το άνοιγμα του στόματός του, οι πολιτικοί του δήμευσαν αντισυνταγματικά και παράνομα την προσωπική του περιουσία. Από την αποζημίωση που πήρε δημιούργησε το κοινωφελές "Ίδρυμα Άννα-Μαρία" το οποίο βοηθά ομάδες αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Το 2007-2009 παρείχε τα περισσότερα χρήματα για τις φωτιές στην Ηλεία δις, ανοικοδόμησε παραδοσιακές οικίες στο Σούλι, το 2008 αγόρασε πυροσβεστικά οχήματα στην Βέροια κλπ.

Επίλογος
Είναι γελοίο να μιλάμε για συνεργασία "Εβραίων-Κωνσταντίνου". Πέρα από το γελοίο της υπόθεσης είναι αναπόδεικτο. Είναι εφευρέσεις πονηρών νοών, είναι ένα καθοδηγούμενο σχέδιο των Σιωνιστών που υπηρετούν πολιτικοί και κομμουνιστές με σκοπό την σπίλωση του Κωνσταντίνου, του μόνου Ορθοδόξου Βασιλέως στην υφηλίου. Αφού δεν υποτάσσεσαι, θα πάρεις πόλεμο. Αυτοί είναι οι Σιωνιστές, έτσι σκέφτονται. Δεν υπάρχει ανθρωπισμός, υπάρχει συμφέρον. Αλλιώς θα πας σαν τον μακαριστό Χριστόδουλο ή σαν τον Άσσαντ στην Συρία... Το ότι συναντείται με Βασιλείς άλλων χωρών και συμμετάσχει σε εκδηλώσεις τους αυτό δεν σημαίνει πως είναι μασόνος. Το γράφω επειδή το διάβασα κάπου και τρελάθηκα.
Το μόνο ανήκει στην "Λέσχη Πετρελαίου". Η Λέσχη Πετρελαίου είναι ένα κλάμπ πετρελαιούχων. Βασική δραστηριότητα της Λέσχης είναι, η στρατηγική και η κατανομή της άντλησης των γνωστών παγκοσμίως αποθεμάτων πετρελαίου. Δημιουργήθηκε την δεκαετία του 1960. Υπό την επίβλεψή της έχει πετρελαϊκά καρτέλ. Από το 1988 βρίσκονται ως άτυπα μέλη πολλοί πρώην Βασιλείς μεταξύ των οποίων και ο Βασιλιάς μας ο οποίος πιστεύει πως πρέπει να χαραχθεί Ελληνική ΑΟΖ και να μην υπάρξει καμία συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με τους Τούρκους. (περισσότερες πληροφορίες εδώ: Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ...). Ίσως να έχει παραιτηθεί.
Ο Κωνσταντίνος δεν συμμετείχε ποτέ στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ παρά τις προσκλήσεις που του στέλνει, ούτε στην Τριμερή.
Η Ώρα της Αλήθειας έφτασε και αρχίσει να λάμπει. Εξαρτάται από τον κόσμο. Να βγάλει το κερί από τα αυτιά και να την ακούσει!

3 σχόλια:

  1. mpravo sas !!! fantastiko arthro !!! sinexiste etsi !!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pragmatika isaste to mono enimero ke me agonistiko pnevma filo Vasiliko BLOG !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε τα μάλλα για την υποστήριξη που μας δίνεται. Διαδώστε την προσπάθειά μας και μείνετε συντονισμένοι στο blog μας.

      Διαγραφή