Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ!

Προσοχή. Κυκλοφορεί το παρακάτω άρθρο:
Προεπισκόπηση"Eρχεται το κόμμα του Παύλου Γερουλάνου και του Πρίγκιπα Νικόλαου. Οι δύο συγγενείς και φίλοι προχωράνε σε μια κίνηση έκπληξη που θα προκαλέσει αναταράξεις και δεύτερες σκέψεις σε πολλούς. Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κόμμα θα κατέβει με συγκεκριμένη οικονομική πρόταση την οποία επεξεργάζεται ήδη ένα team ειδικών και θα προτείνει την κυκλοφορία διπλού νομίσματος, την Ελληνική Λίρα για το εσωτερικό της χώρα και το Ευρώ για τις εξωτερικές συναλλαγές. Η Ελληνική Λίρα θα υπολογίζεται σε σχέση με την Αγγλική Λίρα. Στενός φίλος του Πρίγκιπα Νικόλαου θα προχωρήσει και στην δημιουργία αδελφού κόμματος στην Κύπρο! Η συνέντευξη τύπου με την οποία θα ανακοινωθεί η ίδρυση του κόμματος θα δοθεί στις Σπέτσες
Πηγή: kourdistoportocali.com".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές μας από στενό περιβάλλον με την Ελληνική Βασιλική Οικογένεια αυτό δεν ισχύει. Ο Πρίγκιπας Νικόλαος δεν ετοιμάζει κόμμα πόσο μάλλον με τους ληστές που ρήμαξαν την Ελλάδα (π.χ. και Γερουλάνος). 
Αν αποφασίσει η Βασιλική Οικογένεια να κάνει κόμμα (που αυτό αποκλείεται) θα κάνει με νέους ανθρώπους φιλοπάτριδες με μεράκι και ζήλο για την πρόοδο της Ελλάδος και όχι γι΄ αυτούς που την λήστεψαν. 
Πρώτον, ξεχνάμε βασικούς παραμέτρους. Από την στιγμή που του στέρησαν την Ελληνική Ιθαγένεια πως θα κάνει κόμμα αφού χρειάζεται την Ελληνική και όχι την Αμερικανική που έχει.
Δεύτερον, θα ανακοινωνόταν δια Δελτίου Τύπου ή Ανακοινώσεως του Γραφείου του Βασιλέως Κωνσταντίνου στην Αθήνα (αφού στο Λονδίνο έκλεισε).
Τρίτον, ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" (26 Σεπτεμβρίου 2012) κατέρριψε οριστικά αυτό το ενδεχόμενο γιατί είναι Βασιλεύς όλων των Ελλήνων και όχι μίας μερίδος με ταυτόσημες μ΄ αυτόν απόψεις. 

Εμείς συνιστούμε προσοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου