Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΡΕΠΟΥΣΗ: ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ & ΓΕΝΝΗΜΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Μαρία Ρεπούση: πληγή του Έθνους & γέννημα ψευτοκουλτούρας. Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με την Ρεπούση και τις δηλώσεις-εγκλήματά που κάνει εις βάρος της Πατρίδας και της εθνικής μας ιστορίας αλλά πρέπει να καυτηριάζουμε τους προδότες.
Η βουλευτής της ΔημΑρ και υπεύθυνος Παιδείας στο κόμμα της σπούδασε φιλοσοφία. Είναι καθηγήτρια Γαλλικών και ο Σημίτης την διόρισε να γράψει το νέο βιβλίο Ιστορίας ΣΤ΄ Δημοτικού. Οι διαδικασίες ξεκίνησαν επί Καραμανλή, ο οποίος δεν την έστειλε σπίτι της. Έγινε σάλος επειδή μία αριστερή, μία ζουρλή της ψευτοκουλτούρας θέλει να αλλάξει την ιστορία μας κατά τα δικά της πρότυπα και τα πρότυπα της ανθελληνικής προδοτικής της παράταξης. Η Αριστερά και το ΚΚΕ βγάζουν γνήσιους προδότες και έτοιμους για κάθε προσπάθεια αλλοίωσης της ιστορίας, πρόκλησης αναταραχών και διχαστικών-ταξικών διαφοροποιήσεων. Γίνεται η Ρεπούση να απουσιάζει απ΄ αυτό τον "χορό" των εθνομηδενιστών;;; 
Προκάλεσε όταν είπε ότι στην Σμύρνη γινόταν συνωστισμός! Προκάλεσε όταν χαρακτήρισε τον Κεμάλ ηγέτη! Προκάλεσε όταν έφυγε από την ιερή στιγμή του ενός λεπτού σιγής εν τη Βουλή για την μνήμη της γενοκτονίας των Ποντίων και να μην αναγνωριστεί η σφαγή τους! Προκάλεσε όταν ζήτησε να καταργηθούν τα Θρησκευτικά από το σχολείο! Προκάλεσε όταν είπε να κατεβεί η εικόνα του ΧΡΙΣΤΟΥ από τα σχολεία!!! Προκάλεσε όταν χαρακτήρισε τον Χορό του Ζαλόγγου "εθνικό μύθο"!
Το φρικιό της Βουλής...
Αυτή είναι η Μαρία Ρεπούση που τολμά να μας κάνει και μαθήματα εκδημοκρατισμού πως θα μιλάμε και πως θα συμπεριφερόμαστε απέναντι στους άλλους και στην ιστορία (άκουσον-άκουσον). Που η παράταξή της συμφώνησε με το έκτρωμα-θεατρική παράσταση που παρίστανε τον ΧΡΙΣΤΟ ομοφυλόφιλο! Η Αριστερά "σε παρακαλώ ελευθερία της τέχνης".
Ο άλλος ζωγράφισε πως πηδούσε ένα καρπούζι και άλλος το πραγματοποιήσε κιόλας! Η Αριστερά "σε παρακαλώ ελευθερία της τέχνης".  
Θυμάστε την "προοδευτική" έκθεση το 2003 όπου  "προοδευτικοί" διοργανωτές είχαν αναρτήσει "προοδευτικό" πίνακα που απεικόνιζε πέος να εκσπερματώνει επί του Σταυρού. Η Αριστερά "σε παρακαλώ ελευθερία της τέχνης". Καμαρώστε Αριστερά!
Η λύση είναι μία: Απαγόρευση της εισόδου της στην Βουλή δια παντός και αντικατάσταση από τον επιλαχόντα ή επιλαχούσα βουλευτή του κόμματός της. Μη πρόσληψή σε οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία και μη χορήγηση σύνταξης από το Ελληνικό Κράτος. Να πάει στην Τουρκία την οποία τόσο παινεύει και επευφημολογεί. 
Άι σιχτίρ Ρεπούση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου