Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το blog μας, όπως έχει τονίσει και άλλοτε, θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια. Δεν ανεχόμαστε τα παιδιά μας να βρίσκονται υπό το πρίσμα-καθοδήγηση των κομμουνιστών "εκπαιδευτικών". Αποτελεί την βάναυση προσβολή οι πολιτικοί απόγονοι των εγκληματιών να βρίσκονται στα ΜΜΕ, στα σχολεία και να κάνουν κουμάντο. Ο κόσμος ξύπνησε πλέον.
Από την στιγμή που μετά την μεταπολίτευση παρέλαβαν από τον ευεργέτη τους Κωνσταντίνο Καραμανλή το πνευματικό τομέα της χώρας η ιστορία παραχαράχτηκε, κοιμήθηκαν συνειδήσεις, δημιουργήθηκαν προκαταλήψεις, φυτεύτηκε η ταξική διαφορά και διχασμός και τεμπελιά στις παραγωγικές τάξεις, τον συνδικαλισμό και την νεολαία. Αυτό ήταν το έργο του ΚΚΕ από το 1974 μέχρι σήμερα με την συνδρομή και των άλλων αριστερών κομμάτων
Ήταν φυσικό την ιστορία να την παρουσιάσουν όπως θέλουν αυτοί. Επειδή εξορίστηκαν επί Μεταξά και Παπαδόπουλου, θα τους παρουσιάσουν ως κακούς και τυράννους. Επειδή ηττήθηκαν χάρη στους Βασιλείς Παύλο και Φρειδερίκη, θα τους παρουσιάσουμε την λαοφιλή βασιλεία ως ξενόδουλη-ξενόφερτη τυραννία. Ο Παύλος ήταν ισχυρός, δεν θα πετύχαιναν τον στόχο τους. Έτσι χτύπησαν την Φρειδερίκη ως "βαυαρή, ναζίστρια, παράφρονα, μιχαλίδα, μισελληνίδα". Η τρέλα δεν θα πάει στα βουνά, στους ανθρώπους θα πάει. Αν κάτσεις και ασχοληθείς με κομμουνιστές τον χρόνο σου άδικα θα χάσεις.
Το ΚΚΕ υπήρξε κόμμα ανθελλήνων, προδοτών, ανθρωποχασάπηδων και ήταν πάντα κρεμνλινοκίνητο. Τώρα με την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως παίρνουν απ΄ ευθείας διαταγές από τα σιωνιστικά κέντρα. Ψάξατε τα αρχεία τους, μόνοι τους τα λένε. Κατηγορούμε το ΚΚΕ με μάρτυρα το ίδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου