Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

ΨΟΦΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ένα βήμα πριν την χρεωκοπία βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ μετά τη δέσμευση και των τελευταίων 100.000 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο του κόμματος και αποτέλεσαν μέρος των χρημάτων από την τρίτη δόση του 2012 που ήταν τρία εκατομμύρια ευρώ, δεσμεύτηκαν με δικαστική απόφαση του πρωτοδικείου, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Ευάγγελος Βενιζέλος-Τούρκογλου
Στο δικαστήριο είχε προσφύγει ταξιδιωτικό γραφείο για τη διεκδίκηση 240.000 ευρώ από μεταχρονολογημένη επιταγή που είχε υπογράψει στη θητεία του ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο ερευνάται από την εισαγγελία καθώς φέρεται να είχε μονοπώλιο στα ταξίδια του υπουργείου Εξωτερικών.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι επικρατεί πανικός στο επιτελείο Βενιζέλου καθώς στα δικαστήρια απειλεί να προσφύγει και πάλι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Ιπποκράτους για τα οφειλόμενα ενοίκια.
Ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις και οι στενοί του συνεργάτες του προτείνουν το κόμμα να χρεοκοπήσει και να πάψει να υφίσταται έτσι ώστε να απελευθερωθεί από όλα του τα χρέη. «Σενάρια για αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ τίθενται επί τάπητος λόγω οικονομικής χρεοκοπίας του κόμματος μετά το μπλοκάρισμα στα 100.000 ευρώ του ταμείου με δικαστική απόφαση» γράφει η εφημερίδα.

Πηγή: 4news

Σχόλιο ΔΕΡ
Να χρεοκοπήσει όσο γρηγορότερα γίνεται και οικονομικά και πολιτικά για να εξαφανιστεί αυτό το κακόηχο άκουσμα από τα αυτιά μας που συνεπάγεται με σκάνδαλα, καταστροφή, αυτοκτονίες, ρουσφέτι και εξαθλίωση. Καλή χρεοκοπία και καλή εξαφάνιση άπαξ δια παντός από την πολιτική ζωή του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου