Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

"Ευσεβής πόθος" που θα αρχίσει σε λιγότερο από 20 μήνες να γίνεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αυτός είναι ο φόβος των πολιτικών και των κομμουνιστών, των εχθρών της Πατρίδας. Αυτός είναι η χαρά των Ελλήνων. Ο πόθος της επιστροφής του Βασιλέως Κωνσταντίνου. 

Προφητικά
Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους Άγιους Γέροντες, έρχονται απολύσεις, επανάσταση, αποχώρηση του ΔΝΤ και επαναφορά του Βασιλέως. Ο Γέροντας Παΐσιος, η Οσιακή μορφή των καιρών μας, που γνωρίζει παγκόσμια αποδοχή της αγιότητας του, προφήτευσε την Επάνοδο της Α.Μ. Του Βασιλέως των Ελλήνων στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Αναφέρει χαρακτηριστικά στις Προφητείες του για το μέλλον της Ελλάδας: "Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλει ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός"... προφ. άλλου γέροντος "Η Κωνσταντινούπολη θά δοθεί (ή, θά παραδοθεί… ), εδώ δέν είναι σίγουρος ο φίλος μου για τήν ακριβή διατύπωση ” δοθεί , ή παραδοθεί ” ), στόν έκπτωτο Βασιλέα τών Ελλήνων").
Επίσης μπορεί να ξαναορκιστεί και Βασιλεύς των Ελλήνων ή και πρωθυπουργός (προφ. Πατρός Παισίου "Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι ὁ κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων, ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει, καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει ὁ Βασιλιάς. Κι ἐκεῖνος, δὲ θὰ ἀρνηθεῖ τὸ κάλεσμα τοῦ λαοῦ. Θὰ τὰ οἰκονομήσει ὅλα ὁ καλὸς Θεός μας"). 

Επίλογος
Έχετε πίστη στον ΘΕΟ και κάνετε σωστές επιλογές, γιατί θα το μετανοιώσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου