Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ

Η τριμελής Επιτροπή του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος" εύχεται στην ΑΜ τον Βασιλέα Κωνσταντίνο χρόνια πολλά επί τη επετείω των 73ων γενεθλίων του. Η Θεία Πρόνοια να τον σκεπάζει και να του χαρίζει υγεία και πολλά έτη.
Αυτή την μέρα ψάλλουμε και αναφωνούμε το Πολυχρόνιον του Βασιλέως μας και επιμένουμε για μία ακόμα φορά, ο τέως Ανώτατος Άρχοντας με δήλωσή του να πάρει μέρος στα επί 5ετία τραγικά τεκταινόμενα. Τον Ιούνιο του 2011 είχε δηλώσει πως τάσσεται υπέρ των αγανακτισμένων. Τον Ιανουάριο του 2012 εκλογές με απλή αναλογική και ολιγομελή κυβέρνηση. Τον Απρίλιο του 2012 μας προέτρεψες να ψηφίσουμε με νηφαλιότητα και σύνεση.
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ. Ξεκάθαρα, καταδίκασε την απανθρωπιά και την βρωμιά των πολιτικών μας ταγών και πρότεινε λύσεις. Μην περιμένεις άλλο! Ήρθε η ώρα σου κατ΄ επιταγήν του Ελληνικού λαού που αγαπάς και σέβεσαι.

Πολυχρόνιον:
Πολυχρόνιον ποιῆσαι Κύριος ὁ Θεός, τόν εὐσεβέστατον Βασιλέα ἡμῶν Κωνσταντῖνον, σύν τῇ εύσεβεστάτη Βασιλίσσῃ ἡμῶν Ἂννῃ Μαρίᾳ καί τῷ εύσεβεστάτῳ Διαδόχῳ ἡμῶν Παύλῳ. Κὐριε φύλαττε αύτούς, εἰς πολλά ἒτη.

1 σχόλιο:

  1. Ελληνίδα Μέχρι Κόκκαλο3 Ιουνίου 2013 στις 12:53 π.μ.

    Πολλά τα έτη,με υγεία και καλή επάνοδο στο θρόνο του.Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή