Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. 2 ΧΡΟΝΙΑ

Μήνυμα της τριμελούς Επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Την Τρίτη 9 Αυγούστου 2011 εμείς οι 3 αποφασίσαμε την δημιουργία ενός ιστολογίου που θα έχει σκοπό την πολιτική αφύπνιση και θεολογική κατάρτιση των Ελλήνων, την επιστροφή στις πατροπαράδοτες ρίζες μας: της Ελληνορθοδοξίας και την αποκατάσταση της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Με την βοήθεια του ΘΕΟΥ θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί ενωμένοι!

Η ταυτότητα του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος"
* Είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί: Για εμάς τα γνωρίσματα ενός Ορθοδόξου Χριστιανού είναι 3:
α) να τηρεί τις εντολές του ΘΕΟΥ και τις θρησκευτικές υποχρεώσεις (νηστεία, προσευχή, εκκλησιασμό, Θεία μετάληψη κλπ) εγκολπώνοντας το μήνυμα της διδασκαλίας του ΧΡΙΣΤΟΥ που βασίζεται στην αγάπη, ελευθερία, δικαιοσύνη, αλτρουισμό και φιλαλληλία.
β) να είναι σημαίνει αγωνιστής, επαναστάτης διότι η ζωή του Χριστιανού είναι ένας διαρκής και ακατάπαυστος αγώνας.
γ) να είναι φορέας της θεολογίας της Πίστεώς μας, να γνωρίζει βασικά πράγματα της ώστε να ανακαλύψει την αλήθεια και να βγει από τα σκοτάδια της αγνωσίας και των ερωτημάτων καθώς και να μην πέφτει στις παγίδες αιρετικών.
Αυτά προσπαθούμε να τηρήσουμε και να τα μεταδώσουμε δια των άρθρων μας σε εσάς. Ο Φθιώτιδος κ.κ. Νικόλαος είπε και συμφωνούμε απόλυτα: "Η Εκκλησία παρέλαβε έναν υποδουλωμένο λαό και τον παρέδωσε στην ιστορία ελεύθερο για να πραγματοποιήσει τα μεγάλα ιδανικά του".
* Είμαστε Έλληνες: Οι Έλληνες έχουμε να κουβαλήσουμε ένα πολύ βαρύ φορτίο: τον πολιτισμό μας. Είμεθα υποχρεωμένοι να τον διαφυλάξουμε μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μας. Ο Ελληνισμός υπήρξε πρωτοπόρος, καινοτόμος, εφευρετικός. Διέδωσε σ΄ όλη την οικουμένη τα φώτα της και τα επιτεύγματα της. Το σύνολο όλων αυτών των επιτευγμάτων που παραμένουν στους αιώνες των αιώνων προσπαθούν κάποιοι με λύσσα να το εξουδετερώσουν. 
Ο Ελληνισμός δεν απλή υπόθεση, ούτε περιγράφεται με 5 σειρές. Είναι ιστορία, είναι παράδοση, είναι πολιτισμός. Είναι και αρχές, οι αξίες και τα ιδανικά που απορρέουν απ΄ αυτόν.
Ξεχνώντας τις ρίζες σου δεν θα μπορείς να προχωρήσεις στο μέλλον. Θα είσαι ένας άνθρωπος χωρίς εθνικότητα και συνείδηση και έτσι θα καταστείς υποχείριο και πρόβατο στα κελεύσματα των πλανηταρχών.
* Είμαστε Βασιλόφρονες: Ο βασιλικός θεσμός δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από αρχαιοτάτων ετών στην Ελλάδα. Είναι καθαρά ένας Ελληνοκεντρικός θεσμός. Στην σημερινή εποχή της σήψης και της διαφθοράς, μελετώντας την ιστορία χωρίς φανατισμούς και πάθη, διδασκόμαστε ότι ο Βασιλικός θεσμός υπήρξε παράγοντας εθνικής ενότητος, αποτροπής εμφυλίων πολέμων και πολιτικής ασυδοσίας, γεγονός που τον έκανε μισητό και εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και... στις ορέξεις των πολιτικών.
Οι Έλληνες Βασιλείς υπήρξαν άνθρωποι του καθήκοντος, του ήθους και της τιμής. Θυμηθείτε τους αγώνες αλλά και τέλος των Βασιλέων μας. Μην ξεχνάτε ότι διαφορετική παιδεία έλαβαν οι Βασιλείς και διαφορετική οι πολιτικοί και οι κομμουνιστές-σφοδροί πολέμιοι και οι δύο του βασιλικού θεσμού. Αυτοί κάνουν χρήση του μπαλκονιού, οι Βασιλείς δεν μπορούν να κάνουν.
Μιμούμενοι και γνωρίζοντας την ιστορία θέλουμε αποκατάσταση του Βασιλικού θεσμού στην Ελλάδα μετά από διεξαγωγή ενός ελευθέρου-τιμίου-αδιάβλητου-επί ίσοις όροις δημοψηφίσματος.

Τι είναι το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα"
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" είναι ένα κίνημα ενεργών πολιτών που αγωνίζονται, μακριά από ιδεολογίες και ιδεοληψίες, για ΧΡΙΣΤΟ & ΕΛΛΑΔΑ.
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" αγωνίζεται για την επιστροφή στις πατροπαράδοτες ρίζες μας και την αποκατάσταση της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και την επανενθρόνιση του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄.
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" αγωνίζεται για την θεολογική κατάρτιση των Ελλήνων με βάση κειμένων από τους Αγίους Πατέρες προσαρμοσμένα στην σημερινή πραγματικότητα ώστε ο Έλληνας να βάλει ως "σύνταγμά" του στην προσωπική του ζωή αλλά και στην ευρύτερα κοινωνική την Αγία Γραφή και ως "νόμο" το θέλημα, την διδασκαλία και τον λόγο του ΘΕΟΥ.
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" αγωνίζεται για την πολιτική αφύπνιση των Ελλήνων, απέναντι στον Σιωνισμό και την Νέα Τάξη Πραγμάτων καθώς και στους πολιτικάντηδες αυτού του τόπου, τα αριστερίστικο, δημοσιογραφικό και συνδικαλιστικό κατεστημένα. Ο κάθε λαός καλείται να ελέγχει, να επικροτεί ή να κατακρίνει ανάλογα, την εξουσία. Να έχει λόγο. Αυτό θα πει δημοκρατία. Όχι όμως να εκμεταλλεύεται την ελευθερία και την δημοκρατία προς όφελος εκάστου πολίτη. Έτσι θα καταντήσει οχλοκρατία-ασυδοσία. Στόχος μας: ο ενεργός πολίτης!
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" αγωνίζεται για την δημιουργία της Κοινωνικής Δημοκρατίας στα εν μεγάλω μέρει πρότυπα του Συντάγματος του 1968. Κοινωνική Δημοκρατία βασιλευομένης μορφής με άμεσο χαρακτήρα. Η Πολιτεία του Συντάγματος του 1968 οικοδομούσε ένα νέο πολίτευμα, εισήγαγε νέους θεσμούς, περιφρουρούσε τα δικαιώματα του εργάτη και του αγρότη, έδινε κίνητρα στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη και εγκαινίαζε έναν νέο πολιτικό βίο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να τα αφήσουμε ως εκεί. Αλλά να το εμπλουτήσουμε, με τα δικά μας όνειρα και με τις δικές μας επιδιώξεις και προσδοκίες.
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" καλεί τον Ελληνικό λαό, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και ιδεολογιών, σε "πανεθνικό συναγερμό" και "εξέγερση" ώστε να σταματήσει η κατρακύλα και το ρεζίλεμα της χώρας, να αναλάβει ο λαός και να προκύψουν νέοι ηγέτες για την Ελλάδα που οραματιζόμαστε.
Ως blog στηρίζουμε το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" γιατί ως ομοϊδεάτες θέλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εκπροσωπηθούμε στην Βουλή των Ελλήνων μετά από 40 χρόνια πολέμου, λάσπης και προπαγάνδας. Αυτό όμως δεν μας κάνει, επ΄ ουδενί, κομματικό όργανο.

Θρησκεία-Πατρίδα-Οικογένεια. Ο θεμέλιος λίθος που οργάνωσε την κοινωνία μας επί αιώνες! Σήμερα τα τελευταία 40 χρόνια, με την απάθεια μας, ξεχαρβαλώνεται και διαλύεται!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου