Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Η ΣΥΡΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ. ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΤΥΠΟΥΝ...

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Από την άνοιξη του 2011 ταλαιπωρείται η Συρία από την "Αραβική Άνοιξη" δηλαδή οι φανατικοί Ισλαμιστές που σκοπεύουν να συνεχίσουν το τζιχάντ. Αυτή είναι που δολοφόνησε Ιερείς, που απήγαγε τους 2 Αρχιερείς για την τύχη των οποίων δεν γνωρίζουμε τίποτα, που καταδιώκει το Ελληνικό και το χριστιανικό στοιχείο της Συρίας. Εχθρός της Αραβικής Άνοιξης είναι προ πάντων ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία!
Η ουσία είναι η εξής: Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ δεν εξυπηρετεί πλέον συμφέροντα της Δύσης. Γι΄ αυτό και του έστησε η τελευταία εμφύλιο πόλεμο δια της "Αραβικής Άνοιξης". Έτσι είχαν κάνει και με τον Στρατηλάτη Κωνσταντίνο ΙΒ΄ επειδή δεν δεχόταν η Ελλάδα να συρθεί στο άρμα ενός παγκοσμίου πολέμου χωρίς ανταλλάγματα και δέσμευση της Αντάντ για προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας. Η ιστορία επαναλαμβάνεται...

Τα εμβατήρια ξεκίνησαν!
Η Συριακή τηλεόραση διέκοψε το πρόγραμμα της και μεταδίδει ήδη εμβατήρια. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε "Η επίθεση στην Συρία θα γίνει γιατί κάποιος πρέπει να την κάνει". Δυστυχώς, ο Ομπάμα μας θυμίζει ένα παλιό σύνθημα: "Αμερικάνοι-Φονιάδες των λαών". Το τελευταίο πράγμα που θα σκεφθεί η Δύση είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα! Προέχουν τα συμφέροντα και η τσέπη.
Η Μεγάλη Βρετανία είπε ΟΧΙ στην επέμβαση ενώ Γαλλία και Αλβανία συμφώνησαν. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η Ελλάδα πρέπει να πάρει θέση. Οι Σύριοι κατά βάθος είναι ελληνικό φύλο!!! Κατοικήθηκε από Έλληνες το 1600 π.Χ.! Κάτι μας συνδέει... Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε ότι λέει η Δύση και το ΝΑΤΟ. 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου