Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: "Η ΟΕΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ"

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Τα τελευταία 4 χρόνια κυκλοφορεί ένα άρθρο, το οποίο απ΄ ότι μας λένε οι συγγραφείς του, "ξεβρακώνει", έτσι νομίζουν, "τους Έλληνες Βασιλείς". Προειδοποιώ τις φίλες αναγνώστριες και τους φίλους αναγνώστες ότι το blog αυτό τάσσεται λυσσωδώς κατά του Χριστιανισμού ως "εβραϊκό μίασμα που παρείσφρησε στον Ελληνισμό υποδουλώνοντάς τον στον Σιωνισμό". Έτσι λέει η Στοά... Μιλάμε για νεοπαγανιστές!
Στην αρχή αναφέρονται στις ρίζες των Βασιλέων μας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά ή υπαινιγμό στην ιστορία του Βασιλέως της Δανίας Ιωάννη Α΄ Χριστιανού-(Παλαιολόγου). Φορτώνουν στους Έλληνες Βασιλείς εβραιοτουρκομογγολικό αίμα ώστε ο κόσμος να πέσει ευκολότερα στην παγίδα. Βάζει το αίμα 3 εχθρών της Πατρίδας. Των Εβραίων, των Τούρκων και των Μογγόλων. Καταλάβατε;;;

Τι λέει η ΟΕΑ για την ρίζα των Βασιλέων μας:
"Οίκος “Bayern HaxWahlernScheyernWittelsbach ΠΛΑΓΙΟΣ κλάδος μογγόλων Χαν (Han) Βαυαρίας. Έδωσε βασιλείς εις Βαυαρία – Ελλάδα (Όθων) – Δανία – Σουηδία. 
  • Οίκος «Sachsen (Σάξονες) – OldenburgSchleswig Holstein (-Stein => Εβραίοι) Sonderburg – (Gottorp) – Glucksburg”. Εβραιοσαξονικός οίκος σαξονίας βορείου Γερμανίας. Έδωσε βασιλείς εις Ελλάδα (Γεώργιος Α’ – Κωνσταντίνος Α’ – Αλέξανδρος – Γεώργιος Β’ – Παύλος – Κωνσταντίνος Β’) – Δανία – Νορβηγία – Σουηδία – Ρωσία (Ρομανώφ Γκοττορπ) – Αγγλία. Η σύζυγος του Όθωνος, Αμαλία, προέρχονταν από τον κλάδο Oldenburg ανωτερω οίκου. Εκ των βασιλέων Ελλάδος, ο Κωνσταντίνος Α’ έλαβε σύζυγο τη Σοφία, προερχόμενη από επιμειξία του οίκου HOHENZOLLERN (Πελασγοί Αυτοκράτορες Γερμανίας) και του “Kent” – SaxKoburg (Εβραιοσάξονες Αγγλίας). Από εβραιοσάξονες δούκες δουκάτου Γερμανίας SaxCoburg <Coen-Burg> προέρχεται ο οίκος «Ουϊνδσωρ» Αγγλίας και ο οίκος "Saxgoburgosky” Βουλγαρίας. Ο Παύλος έλαβε σύζυγο του την Φρειδερίκη, προερχόμενη από τον κατωτερω οίκο (3). Οι λοιποί έλαβαν συζύγους από εσωτερική επιγαμία ή μη «ευγενείς». 
  • Οίκος «HannoverBraun Schweig Welfen [Λύκοι γκρίζας σιωπής ή σιωπηλοί (ύπουλοι) γκρίζοι λύκοι ] Lunenburg Wolfen Buttel (Κλητήρες – Ηγέτες Λύκων) Bevern (Bayern – Βαυαροί). ΕΥΘΥΣ κλάδος μογγόλων Χαν (Han) Βαυαρίας. Εδρεύων στο βασίλειο του Αννόβερου δια λόγους ασφαλείας. Έδωσε βασιλείς εις αννόβερο έως 1866 – Αγγλία (1714 – 1901 : έξη βασιλείς Αγγλίας, βαυαρικής [μογγολικής – τουρκικής] καταγωγής) – Ελλάδα (βαυαρομογγολική έχιδνα φρειδερίκη). *Lunen-Burg: Πύργος Σελήνης.
    HANNOVER<=ΗΑΝ-ΟΒΕR<=OBER-HAN<=ΥΠΕΡ-ΧΑΝ MOΓΓΟΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ."

  • Απάντηση
    Ο φίλος μας, συνεργάτης του blog μας "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς" δίνει την απάντηση όπως αξίζει. Απολαύστε τον:
    "Ακόμη και αν η συγκεκριμένη θεωρία περί… Μογγολικής καταγωγής των Σαξόνων είναι σωστή και όντως οι Σάξονες είναι απόγονοι Εβραίων, τι σημαίνει αυτό; Ένας… λευκοκίτρινος Ιουδαίος τουράνιος (έτσι αποκαλούν τους Σάξονες οι νεοπαγανιστές…) που έζησε στο 100 μ.Χ., στο 200μ.Χ. και στο 300μ.Χ., τι σχέση μπορεί να έχει με έναν εξελληνισμένο και εκχριστιανισμένο απόγονό του που ζούσε στα 1832 (έτος που πρωτοβασίλεψε στην πατρίδα μας ο Βαυαρός Όθωνας) ή στα 1863 (έτος που ήρθε στην Ελλάδα ο Δανός πρίγκηπας και μετέπειτα Βασιλιάς Γεώργιος Α΄); Τι σχέση μπορεί να έχει ο… λευκοκίτρινος Ιουδαίος τουράνιος με έναν Ορθόδοξο (Ρωμιό) απόγονό του που ζει σήμερα στην Αγγλία, στην Γερμανία, στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα, στο Μαρόκο ή όπου αλλού στον κόσμο θέλετε;
    Η θεωρία αυτή των νεοπαγανιστών πέραν από το ότι είναι προσβλητική προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υπόσταση (καθώς παραγνωρίζει σκόπιμα προσωπικές επιλογές ανθρώπων για το ποια γλώσσα θέλουν να μιλήσουν ή το σε ποια θρησκεία θέλουν να πιστέψουν…), είναι και βαθιά αντιχριστιανική και, πάνω από όλα, ανθελληνική. Οι αντιστόρητες γενικεύσεις της (χωρίς να υπολογίζεται μια χρονική διαδρομή εκατοντάδων ετών στην διάρκεια της οποίας π.χ. ένας Μουσουλμάνος Αλβανός μπορεί να βαφτισθεί Προτεστάντης ή ένας βρέφος από την Κροατία που ορφάνεψε από μάνα και πατέρα, μπορεί να υιοθετηθεί από Γάλλους γονείς…) οδηγούν σε ρατσιστικά, διχαστικά, Νεοταξίτικα και εωσφορικά συμπεράσματα.
    Με λίγα λόγια: Αν ρωτήσουμε εμείς οι Έλληνες τους οπαδούς της συγκεκριμένης θεωρίας να μας πουν τι πιστεύουν για τον Νώε, τον Αβραάμ, τον Μωϋσή και τον Δαβίδ, ακόμη και τον Χριστό (!), θα πάρουμε την εξής απάντηση: «Τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτούς; Αυτοί είναι Εβραίοι, δεν είναι λευκή γερμανική, Άρια, πελασγική φυλή». Άκουσον-άκουσον! Ασχετοσύνη και αμορφωσιά! Ή πλάνη φυσικά εξαιτίας σκόπιμης παραπλάνησης…
    Εδώ ακριβώς όμως είναι και η αποτυχία της συγκεκριμένης θεωρίας. Εμείς, οι σύγχρονοι Έλληνες εκπροσωπούμε την Οικουμενικότητα, τον Όλον του ανθρώπινου πολιτισμού. Αυτό το κάναμε πάντα, και επί Μεγάλου Αλεξάνδρου και σαν Ρωμιοί επί Βυζαντίου και σήμερα σαν Ελληνορθόδοξοι. Ο ελληνικός πολιτισμός είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται στον χρόνο, αναγεννιέται από τις στάχτες του και γίνεται όλο και πιο φωτεινός, διορθώνοντας εν καιρώ τις αδυναμίες του.
    Εμείς είτε τους αρέσει είτε όχι, εμείς πιστεύουμε και στον Αβραάμ, στον Μωϋσή και στον Δαβίδ, όπως πιστεύουμε και στον Σωκράτη και στον Πλάτωνα και στον Αριστοτέλη. Για εμάς ο Νώε, ο Αβραάμ, ο Ισαάκ ή ο Ιακώβ δεν ήταν απλά Εβραίοι ή… λευτοκίτρινοι Μογγόλοι όπως αυτοί υποτιμητικά τους αποκαλούν. Ο Αβραάμ είναι γενάρχης και των Χριστιανών, με βάση την Παλαιά Διαθήκη την οποία πιστεύουμε και εμείς. Ο Νώε είναι και δικός μας «πατέρας» με βάση την Βίβλο (πότε εμείς οι Έλληνες πάψαμε να αποδεχόμαστε την Βίβλο;).
    Αυτά τα αναφέρουν αιώνες τώρα και οι Οικουμενικές Σύνοδοι που έγιναν επί 1000χρονου Βυζαντίου και στις οποίες κατέβηκε από τον ουρανό το Άγιο Πνεύμα (θυμηθείτε το θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνα με το κεραμίδι)… 
    Επίσης, όλοι αυτοί που εν έτει 2013 περηφανεύονται για την δήθεν καθαρότητα του αίματος, ασπαζόμενοι αυτήν την διαβολική θεωρία, όπως ακριβώς έκανε και ο (Εβραίος για να μην ξεχνιόμαστε…) Αδόλφος Χίτλερ, πρέπει να σκεφτούν καλά:
    Γνωρίζουν ποιος ήταν ο προπροπροπροπροπροπροπροπροπροπάππος τους το 1604μ.Χ.; 
    Ή το 1284μ.Χ.; 
    Ή το 975μ.Χ.; 
    Ή το 489μ.Χ.;
    Φυσικά και όχι!!! 
    Που να γνωρίζουν!!!;;;
    Ξέρουν μόνο 3-4 γενιές πίσω τους προγόνους τους (άντε μέχρι το 1900μ.Χ. ή το 1850μ.Χ. βία) και ούτε καν φρόντισαν ποτέ να μάθουν τι γινόταν πιο πίσω, έστω με βάση την ετυμολογία του επιθέτου τους.
    Και αν ο προπροπροπροπροπροπροπροπροπροπάππος όλων αυτών των… Ελληναράδων νταήδων, πατριωτών (που άμα μυρίσει μπαρούτι θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, όπως έκαναν άλλωστε και ο ψευτοΕθνάρχης γεροΚαραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου σε όλους τους εθνικούς μας αγώνες…) ήταν π.χ. ένας Βενετός έμπορος; Ή ένας Βεδουίνος της ερήμου Σαχάρα; Ή ένας Πορτογάλος μανάβης; Ή ένας Ρώσος αγρότης;
    Που θα πάει η ελληνοφροσύνη τους; Το καθαρό ελληνικό αίμα τους;
    Και αν η προπροπροπροπροπροπροπροπροπρογιαγιά τους ερωτεύτηκε ένα Σάξονα; Ή έναν Βαυαρό; Τι γίνεται τότε; Μήπως έχουν και αυτοί το αίμα που βρίζουν; 
    Για να τελειώνουμε: Προς όλους αυτούς τους δήθεν ερευνητές, που ξέρουν απέξω και ανακατωτά τον βασιλιά της Ασσυρίας Σαργόν Β΄, τους Δανούς με το στίγμα της Εβραϊκής φυλής του Δαν (!) και τους… Saches-Sachs-Sax-Saxons, αλλά ούτε καν θυμούνται ποιος ήταν ο Νικηφόρος Φωκάς ή ο Αρχιμήδης ή ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, έχουμε να κλείσουμε με μια φράση του Γέροντα Παϊσίου για να καταλάβουν και όλα αυτά που θα γίνουν σύντομα στον πλανήτη:
    «Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας» αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα πλέον μόνο Έλληνες, είμεθα Ρωμιοί, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε ακόμη πιο ψηλά».
    Αυτό είναι και ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος ΙΓ΄, τα παιδιά και τα εγγόνια του, αυτό ήταν και όλοι οι πρόγονοί του που βασίλεψαν την Ελλάδα.-"

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου