Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ειδήσεις από την Ελληνική Βασιλική Οικογένεια.

* Το εν Αθήναις Γραφείον της Ελληνικής Βασιλικής Οικογενείας από την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013 ανοίγει μετά τις θερινές διακοπές. Οι ενδιαφερόμενοι ας πατήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της Βασιλικής μας Οικογένειας: Ελληνική Βασιλική Οικογένεια.
* Οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος ΙΓ΄ και Άννα-Μαρία, είτε μόνοι, είτε συνοδευόμενοι από ένα ή περισσότερα μέλη της οικογενείας τους, περιοδεύουν ανά την επικράτεια άνευ ειδοποιήσεως ή προειδοποιήσεως δι΄ ευνόητους λόγους. Όπου και αν περάσουν οι Βασιλείς μας, ο κόσμος τους δέχεται ενθουσιωδώς δείχνοντας την αγάπη του. Οι Βασιλείς μας, ανοικτοί αλλά μη θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις, συμπαρίστανται στον δοκιμαζόμενο λαό αποφεύγοντας πάσα πολιτική δήλωση. Στις 24 Αυγούστου 2013 επισκέφθηκε την Μάνη όπου οι κάτοικοι ήσαν ιδιαιτέρως θερμοί με την επίσκεψη του Βασιλέως.
* Οι Βασιλείς μας πωλούν το πρώην σπίτι τους στο Σάρεϊ στα προάστια του Λονδίνου (ΝΑ Αγγλία). Το πόσο που ακούγεται από εφημερίδες και τον κίτρινο τύπο 5,5 εκατ. στερλίνες, ή 6,42 εκατ. ευρώ. Το σπίτι κτίστηκε το 1883 και το αγόρασαν το 1974 κατά την πικρή εξορία τους. "Η εξορία δεν είναι εύκολο πράγμα" είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου