Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ & ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/usa-tourkia-660.jpgΟι ΗΠΑ ευνοούν την Τουρκία μετά το σχέδιο Μάρσαλ (1947). Την είδαν ως χώρα που θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου. 
Η Ελλάδα γνώριζε από το 1951 τον ορυκτό πλούτο που είχε μέσα της. Γι΄ αυτό οι ξένοι την μισούν. Και σκοπεύουν να την καταστρέψουν με σκοπό να την αφαιμάξουν και να τον υφαρπάξουν. Αυτό που κάνουν σήμερα, εξοντώνοντας έναν λαό οικονομικά, αποκόβοντάς τον από την ιστορία και τα ιδανικά του και φέρνοντας του αλλότριο πληθυσμό. Αυτό ζούμε σήμερα! Έτσι θα αρπάξουν τον ορυκτό πλούτο μετατρέποντάς μας σε μία αγέλη ηλιθίων.
Με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, οι ΗΠΑ είδαν ως χώρα που θα σταματήσει την ρωσική κάθοδο. Τι εννοώ. Οι χώρες κάτω από την Ρωσία που άνηκαν στην Σοβιετική Ένωση όπως Τουρκμενία, Ουζμπενιστάν, Καζαχστάν, Τατζικιστάν, Κιργιζία αποτελούνται από τουρκικές φυλές μουσουλμανικής θρησκείας. Γι΄ αυτό οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Τουρκία και "πλευρίζουν" τους Μουσουλμάνους ώστε να αποτελέσουν ανάχωμα σε μία ενδεχόμενη ρωσική κάθοδο.
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20130517/low/newego_LARGE_t_1101_54200637.JPGΤα σχέδια όμως αλλάζει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν που σκοπεύει να αναστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία με το φιλόδοξο σχέδιό του "Τουρκία 2023" γεγονός που δεν συμφέρει τις ΗΠΑ. Απάντηση στον Ερντογάν ήταν οι διαδηλώσεις εναντίον του στην Κωνσταντινούπολη, η εν εκρήξει εμφυλιοπολεμική κατάσταση μεταξύ των θρησκευτικών ομάδων και της πολυφυλίας που υπάρχει μέσα στην Τουρκία. Καθαροί Τούρκοι μέσα στην Τουρκία είναι ένα 10-15%!
Επίλογος
Γι΄ αυτό ευνοούν την Τουρκία και λυσσωδώς πολεμούν, όχι απλά αδικούν, την Ελλάδα.

1 σχόλιο: