Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ο εφοπλιστικός κόσμος της χώρας μετά το 1949 άλλαξε. Εμφανίστηκαν νέα τζάκια της αμερικανογερμανικής επιρροής. Ωνάσης, Νιάρχος εφοπλιστική γενιά του 1960. Βαρδινογιάννης, ΛάτσηςΜπόμπολας, εφοπλιστική γενιά του 1970.
Σήμερα αυτοί που αποτελούν το εφοπλιστικό κατεστημένο της χώρας (Ρέστης, Βγενόπουλος, Κυριακίδης, Λαυρεντιάδης κλπ) είναι της αμερικανικής επιρροής. Η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ανήκει πλέον στην γερμανική σφαίρα επιρροής και ανάλογα τα κελεύσματα της Μέρκελ και του γερμανικού τραπεζικού συστήματος κινείται αυτή η κυβέρνηση. 
ΗΠΑ & Γερμανία βρίσκονται πλέον σε σύγκρουση. Η κυβέρνηση ως γερμανικής επιρροής γι΄ αυτό φυλακίζει και διώκει τους εγχώριους εφοπλιστές! Επειδή ανήκουν στο αμερικανικό μπλογκ!!! Η δικαιολογία της κυβέρνησης είναι πως αυτή (η κυβέρνηση δηλαδή) "ούσα αμερόληπτη τιμωρεί την αδικία και φέρνει την κάθαρση". Πρόκειται για πόλεμο συμφερόντων δύο ισχυρών χωρών, όχι για κάθαρση-τιμωρία-δικαιοσύνη που ψευδοτσαμπουνά η κυβέρνηση. Οι εφοπλιστές τουλάχιστον κάνουν και καμιά δωρεά, κανένα κοινωφελές ίδρυμα. Οι πολιτικοί ούτε ένα! Αν γνωρίζετε κανέναν γράψτε το.
Όμως, ας μην ξεχνούμε ότι από το 1947 η Ελλάδα τελεί υπό αμερικανοκρατία (καλύτερα σιωνιστοκρατία).

Αμερικανοκίνητοι πολιτικοί...
Αμερικανοκίνητα κόμματα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας, η ΔΗΜΑΡ και ο αρχηγός της Φώτης Κουβέλης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο αρχηγός τους Πάνος Καμμένος. Η Χρυσή Αυγή είχε το προνόμιο να την ευνοήσουν οι ΗΠΑ ως ο πόλος που θα παρουσιαζόταν "αντισυστημικός και απελευθερωτής της κοινωνίας από τους λαθρομετανάστες" καθώς και η πολιτική δύναμη που θα άφηνε απ΄ έξω τον ΛΑΟΣ που τόλμησε να προσπαθήσει να βάλει τους Ρώσους στο γεωστρατηγικό παιχνίδι.

2 σχόλια:

  1. Από που προκύπτει ότι ο ΛΑΟΣ προσπάθησε να βάλει τους Ρώσους στο γεωστρατηγικό παιχνίδι; Ο Καραμανλής το ειχε επιδιώξει αυτό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορώ να πω πολλά αρνητικά για τον Καρατζαφέρη. Η επίσκεψη του Καρατζαφέρη (Οκτώβριος 2011) με τον Πατριάρχη Αλέξιο, ο οποίος είναι νούμερο 3 μετά τον Πρόεδρο και πρωθυπουργό σε εξουσία, επηρεασμό και δύναμη στην Ρωσία.
      Το χτύπημα ήρθε με την φυλάκιση του Εφραίμ (Δεκέμβριος 2011) και ο Καρατζαφέρης, μετά την κωλοτούμπα με τον Παπαδήμο, σκέφτηκε τι κοτσάνα έκανε και απέσυρε την στήριξη του από την κυβέρνηση. Ήταν ήδη αργά. Οι αμερικανοί πλέον στράφηκαν σε Χρυσή Αυγή και Καμμένο...

      Διαγραφή