Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι όσον αφορά τον βασιλικό θεσμό ανά τον κόσμο και τον βασιλικό θεσμό στην Ελλάδα. Ο θεσμός της Βασιλείας στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης έχει διαβρωθεί. Δηλαδή, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι Βασιλείς έχουν υποταχθεί ή συμμαχήσει με το σιωνιστικό κατεστημένο για την διατήρηση της εξουσίας αλλά και την ευημερία των λαών τους.
Η Αγγλία, παραδοσιακά, είναι η μητέρα της Μασονίας και προστάτιδα των Σιωνιστών. Ο εκάστοτε Άγγλος Μονάρχης είναι ο αρχηγός των Μασόνων μαζί με τον Πάπα της Ρώμης τιμητικά.  
Ο εκάστοτε Έλληνας Βασιλεύς δεν έχει καμία σχέση με τους Βασιλείς της Δύσεως (παρότι ενδέχεται ενίοτε να υπάρχει και συγγένεια), λόγω της φύσεως της Ελληνορθοδοξίας και της βυζαντινής κληρονομιάς. Και οι Έλληνες Βασιλείς, από τον Γεώργιο Α΄ ως τον Κωνσταντίνο ΙΓ΄, απέδειξαν ότι είναι αντάξιοι των βυζαντινών προγόνων ή προκατόχων τους.
Ο Ελληνικός βασιλικός θεσμός παραμένει φρούριο ενότητος του Έθνους, τείχος στις πολιτικάντικες βλέψεις, εμπόδιο στον σιωνιστικό σωβινισμό και ολοκληρωτισμό. Είναι θεσμός ελληνοκεντρικός, διαχρονικός που δεν αποσκοπεί στην ισοπέδωση, αντίθετα, προστατεύει τις παραδόσεις και τα ιδανικά του Έθνους καθώς και τις ελευθερίες και τα δικαιώματα του ατόμου και της κοινωνίας. Ο σιωνισμός φρόντισε... Για τους φτωχούς τον κομμουνισμό, για τους πλουσίους την μασονία και τους πιστούς τον οικουμενισμό!
Γι΄ αυτό, όπως μας πληροφορεί ο "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς" στο facebook, και οι Γέροντες των Μονών της Ασίας, της Αφρικής και της Ευρώπης καθημερινά προσεύχονται για την Ελλάδα με επικεφαλής της έναν Ρωμιό Βασιλέα. "Άνακτα ειρήνης, Βασιλέα σοφόν, φύλακα του Έθνους και της Πατρίδος ημών, παρά του Κυρίου αιτησώμεθα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου