Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΑ & ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ!

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Μία φράση του Προέδρου της Εθνικής Ελπίδας κ. Παπαδόπουλου μ΄ έβαλε σε κάποιες σκέψεις. Είπε "οι πολιτικοί παίζουν ρώσικη ρουλέτα. Αν γίνει αυτό, θα πτωχεύσουμε, αν δεν γίνει αυτό, θα μπατιρίσουμε, αν δεν γίνει αυτό, καταστρεφόμαστε. Ας πάει να γίνει ότι θέλει. Είναι αδύνατον ο Ελληνικός λαός να πληρώνει με το αίμα την αναχρηματοδότηση των τραπεζών με 51 εκατομμύρια και σήμερα να κινδυνεύει το σπιτάκι του". 
Σκέφτομαι πόσο πειθήνια όργανα των Ευρωπαίων και του Σιωνισμού είναι οι "Έλληνες" πολιτικοί. Το μόνο Ελληνικό που έχουν είναι η γλώσσα, και αυτή την εκχυδάισαν!!! Ούτε στο φρόνημα, άλλοι ούτε στην καταγωγή είναι Έλληνες. Ακόμα και ελληνική καταγωγή να έχουν την έχουν προδώσει για την καρέκλα και την εξουσία!
Δεν ευθύνονται οι Ευρωπαίοι. Εμείς φταίμε. Μας πετούσαν λόγια, υποσχέσεις, μας έτασσαν λαγούς με πετραχήλια, που ήταν το ζαχαρωμένο χάπι για τον λαό, και εμείς ψηφίζαμε και ακόμα μαλώναμε στα καφενεία για ανθρώπους που σκέπτονται μόνο την πάρτι τους. Και σήμερα γίνεται αυτό που, πολύ ορθά, λέει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, "Μας βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο χωρίς σφαίρα και μας απειλούν". 
Και όμως είχατε 2 ευκαιρίες να τους στείλετε στα τσακίδια. Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012 με τις εκλογές. Εσείς όμως επιλέξατε ΝΔ και βάλατε το ΠΑΣΟΚ να έχει ρόλο ρυθμιστή. Από το ΠΑΣΟΚ να εξαρτάται αν θα υπάρχει ή όχι κυβέρνηση στην χώρα! Το ΠΑΣΟΚ που μαγείρεψε με την ΕΛΣΤΑΤ το έλλειμμα και από 3,9% το πήγε στο 15% για να υποδουλώσει και να ξεπουλήσει την Ελλάδα μας! Το ΠΑΣΟΚ που έφερε το ΔΝΤ και την τρόικα! Που έφερε την ΕΚΤ και τους Ευρωπαίους να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα!
Η Ελλάδα είναι η κοιτίδα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, όχι του σημερινού εκπορνευμένου υλιστικού προτύπου της Δύσεως που εμείς να το αποβάλλουμε και να το αποδιώξουμε, όχι μόνο το αποδεχθήκαμε αλλά γίναμε και υπόδουλοι στον τρόπο ζωής των Ευρωπαίων. Χωρίς Θεό και ανθρωπισμό. Μόνο συμφέρον και χρήμα μας νοιάζει. Τίποτε άλλο!!! 
Θέλουμε να λεγόμαστε "Ευρωπαίοι" για να έχουμε αξία και να νομίζουμε πως είμαστε κάποιοι. Αν θέλουν οι Ευρωπαίοι να έχουν αξία, να λένε πως είναι Έλληνες! Εμείς απαρνούμαστε όλο το βαρύ φορτίο ενδόξου ιστορίας και πολιτισμού, όλη αυτή την κληρονομιά μιμούμενοι τους Ευρωπαίους! Για να πούμε ότι είμαστε Ευρωπαίοι. Τι αίσχος, τι προσβολή και τι κατάντια και ντροπή!

Αυτή η νοσηρή αντίληψη: ο Έλληνας να σκέπτεται σοσιαλιστικά & συμφεροντολογικά, να ζει καπιταλιστικά και να συμπεριφέρεται φασιστικά πρέπει να αλλάξει. Οι Έλληνες ποτέ δεν ανακαλύψαμε πραγματικά την αξία της ουσιαστικής εθνικής ενότητος, της αλληλεγγύης και της συλλογικότητος. 
Πρέπει να αλλάξουμε ρότα για να φτιάξουμε ΕΛΛΑΔΑ! Ο Έλληνας να σκέπτεται πατριωτικά και συλλογικά, να ζει απλά κατά Χριστόν και να συμπεριφέρεται δημοκρατικά. Όσο το δυνατόν αυτή είναι η πολιτεία που πρέπει να δημιουργήσουμε. Και χρειάζεται: η κατάλληλη ανατροφή των παιδιών στην οικογένεια, η κατάλληλη διαπαιδαγώγηση και εκπαίδευση στο σχολείο και να μην τρέχουμε γύρω από τα φουστάνια των πολιτικάντηδων. Αλλιώς δεν πρόκειται να ξαναγίνει ΕΛΛΑΔΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου