Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ (5) "ΑΥΘΑΔΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ"

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Κατόπιν αποφάσεως της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος" διαγράφεται από το άρθρο ενός από τους 3 μας "ΕΜΦΥΛΙΟΣ ή ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ" το παρακάτω σχόλιο για να δείτε την ξεφτίλα των κομμουνιστών οι οποίοι μη έχοντας επιχειρήματα καταφεύγουν στο φυσικό τους περιβάλλον: τις ύβρεις και τις απειλές. Διαβάστε το σχόλιο: 

"Για ποια ελληνική δεξιά παράταξη μιλάς ρε φασίστα, διαστρεβλωτή της ιστορίας και φιλοβασιλικό απολίθωμα; Τη δεξιά παράταξη των χιλιάδων βρετανών που βομβάρδιζαν Αθήνα και Πειραιά επί μερόνυχτά υπό την ηγεσία του Σκόμπι (you know Δεκεμβριανά ανιστόρητε μπαμπουίνε); Ή τη δεξιά παράταξη των Αμερικάνων που έριξαν της απίστευτης βαρβαρότητας Ναπάλμ στο Βίτσι και στο Γράμμο; Μόνο ο Μελιγαλάς και ο Βελουχιώτης σας ταιριάζουν."

Απάντηση: 
Το σχόλιο αυτό είναι γεμάτο από ύβρεις καθώς οι άπλυτοι δεν έχουν επιχειρήματα. Είτε σου αρέσει, ούτε όχι, ο Ελληνικός λαός υπερψήφισε με 92% την παράταξη του Θεμιστοκλή Σοφούλη. Ακόμα και καλπονοθεία να έγινε από τους Άγγλους και Αμερικανούς ελεγκτές, η πλειοψηφία του λαού είχε αηδιάσει και αγανακτήσει από το ΚΚΕ καθώς είχε υποστεί τα πάνδεινα από το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας.
Φασίστας και μάλιστα κόκκινος και διαστρεβλωτής της ιστορίας είσαι εσύ!!! Οι Βασιλόφρονες δεν είναι απολιθώματα. Οι κομμουνιστές έχουν αυτό το προνόμιο γιατί ζουν 80 χρόνια πίσω ονειρευόμενοι γκουλάγκ και σταλινικούς παραδείσους. Δεν έχετε να κάνετε πλέον με ραντισμένο κόσμο. Έχετε να κάνετε με ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ. Χωνέψτε το. 
Είναι φυσικό, ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ. Εδώ εγώ δεν υποστηρίζω την δεξιά, ούτε την κεντρώα παράταξη. Εδώ μιλάμε για μία δια ψήφου απόφαση του Ελληνικού λαού. Δεν ερευνώ την ιστορία της δεξιάς παράταξης πως εξελίχθηκε, πως υποδουλώθηκε και πως κατακερματίστηκε.
Τα φαντάσματα του παρελθόντος, οι πολιτικοί απόγονοι ανθρωποχασάπηδων και τυράννων βασανιστών με κατηγορούν ως ανιστόρητο μπαμπουίνο την ώρα που έχουν ξευτιλίσει κάθε έννοια ηθικής και ασελγήσει πάνω στην ιστορία προσαρμόζοντάς την στα μέτρα τους.
Χωρίς να θέλω να ξύνω πληγές του παρελθόντος η απάντηση που σου αρμόζει είναι: ΣΤΟΝ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΣΑΣ ΘΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ. Ακόμα παρενέργειες έχετε από την ισχυρή αυτή τάπα-μπούλο! Ο σαδιστής, μέθυσος, ομοφυλόφιλος Άρης Βελουχιώτης δεν είναι για τα μέτρα μας. Εμείς τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε... Επίσης σου αφιερώνω και ένα άρθρο που το έγραψε ομοιδεάτης σου: ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ.
Τόσα χρόνια ορφανοί από πολιτικό πατέρα, έχετε τρελαθεί, αλλά λέει ο ένας, άλλα ο άλλος. Μια ζωή σταλινόδουλοι. Ότι έλεγε η μαμά Μόσχα, το Κρεμλίνο κάνατε. 
Αλλά μια που στην Ελλάδα είστε ανεπιθύμητοι, δεν πηγαίνετε στην Βόρεια Κορέα να βρείτε τους συναδέλφους σας με τα ταγάρια. Εμείς είμαστε πρόθυμοι να σας βάλουμε και τα εισιτήρια.

Μην ξανασχολιάσεις. Θα διαγράφεται κάθε σου σχόλιο. Η σιωπή και η απαξίωσή μου προς απάντηση σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου