Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ! Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Μέσα στην ρευστή αυτή κατάσταση, της ισοπέδωσης των πάντων, έρχεται και νέο κτύπημα οσφυοκαμπτισμού από την κυβέρνηση. Αποδέχθηκε τον διορισμό Τούρκου διοικητή σε Ταξιαρχία του ΝΑΤΟ που; Μέσα στην Ελλάδα!!! Αυτή είναι η κατάντια του λεγόμενου "Ελληνικού" κράτους. Μόνο ελληνικό δεν είναι. Είναι κράτος που έχει νόμο την "απάτη του λαθρομετανάστη" και το αριστερίστικο ψευτοκουλτουριάρικο "δίκιο του εργάτη".
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου λοιπόν αντί να αντιδράσει, έκυψε την κεφαλήν και ούτε μία λέξη δεν έβγαλε. Ένεκεν των συμμαχιών μας και των σχέσεων πρέπει να μάθει η κυβέρνηση και κάθε πολιτική αρχή ΔΕΝ θυσιάζουμε και απεμπολούμε ιερά εθνικά εδάφη, ούτε ισοπεδώνουμε εθνική ασφάλεια, εθνική κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα!

Σύμφωνα με το "newsbomb.gr": "ο Τούρκος Ταξίαρχος Χακάν Εσέρ, διορίστηκε από την χώρα του Διοικητής της Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης SEEBRIG που έχει έδρα στον Τύρναβο".
Συνεχίζει γράφοντας: "Πρόκειται για εναλλαγή διοικήσεων του πολυεθνικού επιτελείου που γίνεται ανά 3 χρόνια. Να σημειώσουμε ότι οι υπογραφές συμφωνιών έχουν και αποτελέσματα που δεν είναι τα επιθυμητά, ειδικά όταν οι διοικητές αυτών των μονάδων αποκτούν άμεση πρόσβαση σε στοιχεία ...νευραλγικής σημασίας. Το ερώτημα που δημιουργείται, είναι πώς μπορεί η Ελλάδα να προστατέψει απόρρητα στοιχεία που αφορούν άμεσα την Εθνική της Ασφάλεια;
Όταν άνθρωπος της Τουρκίας αναλαμβάνει τέτοια θέση ποιος είναι σε θέση να γνωρίζει τι περνά προς τους γείτονες; Καλές οι συμφωνίες, αλλά όλοι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως η Εθνική Ασφάλεια πάντα ήταν, είναι και θα είναι πάνω απ' όλα και απ' όλους".

Πανηγυρίζει ο τουρκικός Τύπος
Βεβαίως ο Τουρκικός τύπος ,όπως πάντα, δράττεται των ευκαιριών για να προκαλέσει... Η Haberturk με τον τίτλο: «Διορίστηκε Διοικητής στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ», γράφει ότι στο πλαίσιο των εργασιών για το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο για πρώτη φορά ανατέθηκαν καθήκοντα σε Τούρκο στρατηγό. Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο της νέας αναδόμησης δυνάμεων του ΝΑΤΟ διόρισε τον επιτελικό συνταγματάρχη, Χακάν Εσέρ, τον οποίο προήγαγε σε Ταξίαρχο στην Διοίκηση του στρατηγείου στη Λάρισα.
Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Cumhuriyet στην πρώτη σελίδα τονίζοντας ότι μετά από 100 χρόνια, για πρώτη φορά, ένας Τούρκος στρατηγός θα ασκήσει καθήκοντα στην Ελλάδα! Ο ταξίαρχος Εσέρ Χακάν, διορίστηκε στην Διοίκηση της Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Λάρισα.

Ώρα για εθνική ηγεσία;
Ήρθε η ώρα σοβαρής-υπεύθυνης εθνικής ηγεσίας. Σήμερα ηγεσία της χώρας είναι ο Χορστ Ραίχεγμπαχ με υπουργούς του την τρόικα. Δεν κυβερνά ο Σαμαράς. Ο Σαμαράς είναι απλά το εκτελεστικό όργανο της τρόικας και εντολοδόχος της Μπίλντεμπεργκ.
Αν η χώρα δεν αποκτήσει Βασιλέα δεν πρόκειται να γίνουν βήματα ανάπτυξης. Η Ελλάδα είχε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις όταν υπήρχε στην χώρα μας Βασιλευομένη Δημοκρατία με το ηθικό των αξιωματικών και των στρατιωτών ακμαίο και εθνικά υπερήφανο. Σήμερα στην κατάντια της Αβασίλευτης Δημοκρατίας και της Α.Μ. του δανειστή του Ανδρέα Παπανδρέου Κάρολου Παπούλια οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε εξευτελιστικό σημείο με τον μισθό του Αξιωματικού και την σύνταξη του Αποστράτου ολοένα να μειώνονται, τον Αξιωματικό να υποβαθμίζεται στην συνείδηση του λαού και καλύτερα ας μην γίνει λόγος για το ηθικό αξιωματικών-στρατιωτών. Όταν η γαλούχηση των παιδιών γίνεται με βάση τα υλιστικά πρότυπα και όχι τα υψηλά ιδανικά.
Με τον Κωνσταντίνο ΙΓ΄, η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν Γκρουέφσκι να γαβγίζει πως "η Μακεδονία ανήκει σ΄ αυτούς", καμία κατά φαντασίαν Ερντογάν Οθωμανική Αυτοκρατορία και κανέναν εξωτερικό κίνδυνο διότι ο άνθρωπος δεν είναι ενδοτικός και οσφυοκάμπτης. Τιμά τα χώματα που ελευθέρωσαν οι πρόγονοι του (π.χ. Κωνσταντίνος ΙΒ΄) με τα εκλεκτά Επιτελεία τους και τον άξιο τους Στρατό. Η Ελλάδα, με τον Κωνσταντίνο ΙΓ΄, δεν έχει να φοβηθεί αρκεί να τον στηρίξουμε όλοι ούτως ώστε να μην βρεθεί και αυτός σαν τον Άσαντ και η Ελλάδα σαν την Συρία από το σιωνιστικό κατεστημένο!!!
Ορθώς ρωτά το "newsbomb.gr" καθώς και εμείς ως "ΔΕΡ" αλλά και ο υγιώς σκεπτόμενος με εθνικό φιλότιμο Ελληνικός λαός: "Πως μπορεί η Ελλάδα να προστατέψει απόρρητα στοιχεία που αφορούν άμεσα την Εθνική της Ασφάλεια από την στιγμή που διορίστηκε Τούρκος διοικητής σε ελληνικό έδαφος (μετά από 100 χρόνια);"

ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ! ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821. ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΑΝ.
ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου