Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ" ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΓ΄

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20100417/low/assets_LARGE_t_420_9209575.JPGΓια τον Κωνσταντίνο ΙΓ΄ η 21η Απριλίου 1967 υπήρξε η χειρότερη μέρα της ζωής του. Και ίσως για τον Ελληνικό λαό, την ιστορία εάν δεν υπήρχε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Θα καταλάβετε τι θέλω να πω διαβάζοντας το παρακάτω περιστατικό.
Το πρωί της 21ης Απριλίου επικρατούσε φρίκη στο Πεντάγωνο. Στρατιωτικοί έρπονταν, άλλοι φυλακίζονταν. Λίγο μετά τις 10 το πρωί θα φθάσει εκεί ο Βασιλεύς όπου βλέπει την φρικώδη κατάσταση  και ταυτόχρονα τυγχάνει ζητωκραυγών από παρευρεθέντες νεαρούς κινηματίες αξιωματικούς.
Αργότερα, ορισμένοι αξιωματικοί απ΄ αυτούς με επικεφαλής τον Διοικητή της ΕΣΑ Συνταγματάρχη Ιωάννη Λαδά (οι λεγόμενοι "μικροί" που ήταν αμερικανόφιλοι και αντιβασιλικοί) που πραγματοποιούν σύσκεψη σε μια αίθουσα του 3ου ορόφου του Πενταγώνου, συζητούν το ενδεχόμενο σκηνοθέτησης κάποιου επεισοδίου το οποίο θα τους επέτρεπε να δολοφονήσουν τον Ανώτατο Άρχοντα!!! Καταστρώνουν σχέδιο. Ο αρχικινηματίας Συνταγματάρχης Γεώργιος Παπαδόπουλος, πληροφορούμενος την σκέψη και την συζήτηση από έναν λοχαγό που προφασίστηκε φυσική ανάγκη, προσπαθεί να τους μεταπείσει. Τονίζει πως θα φέρει σύγκρουση με τους πολυάριθμους φιλοβασιλικούς αξιωματικούς και ίσως... "αποχωρήσουν" και αυτοί για τον άλλο κόσμο.
Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος υπήρξε φιλοβασιλικός. Αυτός φρόντισε να μην καταρριφθεί το αεροπλάνο του Βασιλέως μετά το αποτυχημένο του τελευταίου αντικίνημα. Ωστόσο, η φιλοδοξία, η αρχομανία, αποτέλεσμα της φθοράς που υπέστη από την εξουσία. και τα αξιώματα, τον οδήγησε σε πράξεις επιζήμιες και εθνοβλαβείς που τις επιπτώσεις τους τις ζούμε σήμερα και καθημερινά. Έτσι έχασε τον φιλοβασιλισμό του και διαταξάντων καρτέλ και NSA κατήργησε την Βασιλεία αφήνοντας αθωράκιστη και ανυπεράσπιστη την χώρα στο έλεος των διεθνών δολοφόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου