Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΕΝΟΥ

Σαν σήμερα πριν από 70 χρόνια, το χωριό Κομμένο της Άρτας είχε υποστεί ολοκαύτωμα από τα ναζιστικά ανθρωπόμορφα τέρατα. Ο επικεφαλής των γερμανικών στρατευμάτων Falner είχε λάβει διαταγή να εξαφανίσει το χωριό από το χάρτη!
Η εφημερίδα "Στόχος" μας δίνει μία "πικρότατη" γεύση από την εποχή εκείνη. Δύο επιζώντες (Στέφανος Παππάς & Χαράλαμπος Γκούβας) περιγράφουν τις απίστευτες φρικαλεότητες των σαδιστών Ούνων:
«Οι πρώτοι προστρέξαντες μετά την ανθρωποσφαγή Γρηγόρης Κολιοκώτσης και Ευστάθιος Κολιοκώτσης, ευρήκαν τις δύο ξαδέρφες των, Αθηνά και Θεοδοσία νεκρές από σφαίρες πιστολιού και φανερότατα τα ίχνη του βιασμού. Αλλα παραδείγματα μακαβρίου εγκληματικότητας είναι τα δύο μωρά του μακαρίτη Ευστάθιου Κολιοκώτση ηλικίας 7 μηνών, που ευρέθηκαν νεκρά από ασφυξία, γιατί οι κακούργοι εγέμισαν τα στόματά των με βαμβάκι βρεγμένο με βενζίνη και κατόπιν το άναψαν για να απολαύσουν ένα σαδιστικό πυροτέχνημα. Ευρέθη επίσης ο δεύτερος παππάς του χωριού Ζώης Παππάς σκοτωμένος με μαχαίρι και με εξωρυγμένους τους οφθαλμούς. Ως επισφράγισμα της θηριωδίας των ανωτέρω αναφέρω ένα πρωτάκουστο κακούργημα. Η ετοιμογέννητη Παναγιώτα σύζυγος του Λεωνίδα Τσιμπούκη βρέθηκε νεκρή με την κοιλιά ξεσχισμένη και το έμβρυο νεκρό δίπλα της, όπως βεβαιώνει ο αυτόπτης μάρτυρας Θεόδωρος Σταμάτης…».
Επίσης Δελτίο Τύπου για την θλιβερή αυτήν επέτειο εξέδωσε και το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα": ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Τ.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΕΝΟΥ.
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" τιμά ευλαβικά τους νεκρούς του Διστόμου, εύχεται ο ΘΕΟΣ να τους αναπαύσει και να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά αυτές οι απάνθρωπες καταστάσεις. Αλλά οι Γερμανοί και να θέλαμε να ξεχάσουμε, δεν μας αφήνουν, διότι σήμερα είναι επικυρίαρχοι, παίρνουν τα σπίτια μας και τις περιουσίες μας μέσω των τραπεζών τους και ως δανειστές θέλουν να μας έχουν υποχείρια και μας εξοντώνουν κάθε μέρα με τα μέτρα που επιβάλλουν για να πάρουμε την δόση (σαν τους ναρκομανείς) ώστε να γίνει η τιμημένη Ελλάς επαρχία της Μέρκελ και του Σόιμπλε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου