Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ;;;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδος "Παραπολιτικά" ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος συναντήθηκε με τον Γ.Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο στην Λακωνία. Συνήθως, ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος λόγω αρχών και χαρακτήρος αποφεύγει συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς για να μην θεωρηθεί ανάμειξη ή επέμβαση στα εσωτερικά πολιτικά θέματα σεβόμενος το Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας μας.
Εμείς συμβουλεύουμε στον κόσμο να είναι επιφυλακτικός. Έτσι τον είχαμε συμβουλεύσει και πέρυσι τον Σεπτέμβριο για το κόμμα του Παύλου και αποδείχθηκε πως ήταν λόγια και αποκύημα φαντασίας για την δημιουργία εντυπώσεων. Ας έχουν υπ΄ όψιν τους ότι "το λάδι στην φωτιά δεν βοηθά την κατάσταση καθόλου".  
Αν δε πάλι, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των δύο ανδρών υπενθυμίζουμε στον κ. Μιχαλολιάκο ότι "οι Βασιλόφρονες έχουμε το δικό μας σπίτι και είναι η Εθνική Ελπίδα. Δεν θα εκμεταλλευτεί ξανά τους Βασιλόφρονες με σκοπό να υφαρπάξουν την ψήφο τους. Υπενθυμίζουμε στους απανταχού Βασιλόφρονες ότι προεκλογικά μας αρραβωνιάζονταν και μετεκλογικά μας χώριζαν". 
Ο κ. Μιχολολιάκος έχοντας υπ΄ όψιν το μεγάλο ποσοστό των Βασιλοφρόνων που ξεπερνούν τα 2.000.000 Έλληνες & Ελληνίδες θέλει να τους αρπάξει όπως τα κατάφερε πριν τις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις εν τω 2012.
ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου