Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ (4)

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Η κριτική είναι καλή και για το blog μας ωφέλιμη, βασικό στοιχείο δημοκρατίας και ευκαιρία έκφρασης γνώμης εκάστου πολίτη. Η κριτική όμως πρέπει να γίνεται με τρόπο κόσμιο και μην υπερβάλλουμε, να μην υπερβαίνουμε το επίπεδο χρήσης σωστού και κοσμίου λεξιλογίου. Προς τούτο, ανήμερα της συμπλήρωσης διετίας από την δημιουργία του παρόντος ιστολογίου, θα δώσουμε ορισμένες διευκρινίσεις για την γραφή των σχολίων καθώς και το χρησιμοποιητέο λεξιλόγιο.
Προς το παρόν, θα ασχοληθώ με το τελευταίο άρθρο μου, το "14/03/10 Alter για Εθνική Ελπίδα". To άρθρο δημιουργήθηκε επειδή μου στάλθηκαν δύο mails εδώ και καιρό τα οποία έλεγαν να βρω το βίντεο του Δελτίου Ειδήσεων του Alter με την προαναγγελία ίδρυσης της Εθνικής Ελπίδας. Συμφώνησα και το δημιούργησα και μέσα στην επόμενη ώρα (μέσα σε 44 λεπτά) ξαφνικά 3 σχόλια.

Τα σχόλια

  • το σπαθί απο που το πήρε; Απο τα JUMBO BEBE ;;; Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε ;;;
  • Κάτι τέτοιοι ξεφτιλίζουν τον Βασιλικό θεσμό !!!
  • xaxaxa !!! ti na pw re paidia... emeis vazoume ta xeria mas kai vgazoume ta matia mas !!! Proswpika pisteyw oti o typos den kanei !!! Einai krima na mas ek8etei etsi !!! 


  • Απάντηση
    Ηναγκάσθην να απαντήσω "Κοσμιότης δεν βλάπτει". 
    1ο σχόλιο: Το σπαθί συμβολίζει την τιμή, την αξία και τη δύναμη κατά όλες τις έννοιές του (αστικές, στρατιωτικές και νομοθετικές) και είναι δώρο... Δεν είναι καραγκιοζιλίκια η χρησιμοποίηση του σπαθιού με την συμβολική του έννοια (και όχι με την μασωνική) καθώς είναι και δώρο...
    2ο σχόλιο: Πέρα από την Βασιλική Ένωση Γιαννιτσών και την Βασιλική Ένωση Θεσ/νίκης ποιος κάνει άλλος τόσο αγώνα για την διατήρηση της βασιλοφροσύνης;;; Η μεν ΒΕΝ Γιαννιτσών με τις εκδηλώσεις της, η δε ΒΕΝ Θεσ/νίκης με την μηνιαία εφημερίδα της "Εθνική Ιδέα".
    Άλλοι ξεφτίλισαν τον βασιλικό θεσμό. Τώρα απαιτείται να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ όσο ποτέ άλλοτε. Δίνουμε βήμα σ΄ αυτούς που μας θεωρούν αντιπάλους. Εμείς δεν έχουμε κανέναν αντίπαλο διότι είμαστε ομοεθνείς και αδέλφια και δεν μπορούμε να δώσουμε βήμα σε κανέναν νέο Βενιζέλο, σε κάανέναν Στάλιν, σε κανέναν Τσόρτσιλ, σε κανέναν Καραμανλή, σε κανέναν Παπανδρέου να μας διχάσουν για τα σκατοκόμματά τους και το ευτελές συμφέρον της τσέπης τους!!!
    3ο σχόλιο: Ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος κάνει! Δεν μας εκθέτει επ΄ ουδενί! Ήρθε η ώρα να συσπειρώσουμε δυνάμεις και να ΕΝΩΘΟΥΜΕ. Πρέπει να το αντιληφθούμε αυτό!!! Είναι αδύνατον Βασιλόφρονες να έχουν κόντρα μεταξύ τους!!! "Βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας". Από που προκύπτει αυτό;

    Σχόλιο "Εθνικού Αγωνιστή"
    Το σχόλιο του Εθνικού Αγωνιστή "Δεν εκθετει εμας, γιατι πολυ απλα ο συγκεκριμενος κυριος αντιπροσωπευει τον εαυτο του και μονο !!! Ο μονος που μπορει να αντιπροσωπευσει εμας ειναι ο Βασιλιας!!!".

    Απάντηση στον φίλτατο "Εθνικό Αγωνιστή"
    Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αντιπροσωπεύει τους Βασιλόφρονες των Γιαννιτσών. Πλέον μετά την ίδρυση της Εθνικής Ελπίδας και με την βούληση του Ελληνικού λαού (κατά πόσο νοθευτή ή όχι δεν είμεθα εις θέσιν να το γνωρίζουμε) αντιπροσωπεύει 4.303 Έλληνες & Ελληνίδες.
    Ο Βασιλεύς αντιπροσωπεύει το Έθνος υπήκοων στην βούληση του λαού, διαφυλάττων την Ορθοδοξία και τηρών το Σύνταγμα και τους νόμους. Δεν αντιπροσωπεύει μόνο τους Βασιλόφρονες.

    Κατόπιν αποφάσεως της τριμελούς Επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος", τα σχόλια στο άρθρο "14/03/10 Alter για Εθνική Ελπίδα" διαγράφονται. Όσα σχόλια γραφούν ας ενέχουν κοσμιότητα, λεξιλόγιο πολιτισμένο και επίπεδο.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου