Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ "ΚΟΣΜΙΚΗ" ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ


Οι Σπέτσες, όπως και τα άλλα ιστορικά νησιά του Αργοσαρωνικού, ανέκαθεν αποτελούσαν το δικό μας Σεν Τροπέ και Πόρτο Τσέρβο, όταν ήδη ήδη από τη δεκαετία του '60 συγκέντρωναν την αφρόκρεμα των εγχώριων και ξένων jet-setters που όλα αυτά τα χρόνια έχουν γράψει ιστορία στα πλακόστρωτα δρομάκια τους ή στα ντεκ των πολυτελών θαλαμηγών τους.
Τίποτα δεν φαίνεται όμως να έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα. Μεγιστάνες και διασημότητες συνεχίζουν να δίνουν το παρόν στο όμορφο νησί, με τελευταίο τον Αμπράμοβιτς και το υπερ-γιοτ του Luna.
Την Κυριακή 18 Αυγούστου το εφοπλιστικό ανδρόγυνο του Δημήτρη και της Καίτης Κουτσολιούτσου, διοργάνωσε "big party". Καλεσμένοι ήσαν οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία, ο Διονύσης Σαββόπουλος, εφοπλιστές και γνωστοί επιχειρηματίες. Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία έφυγαν σχετικά νωρίς. Ο Βασιλιάς ήταν γελαστός αλλά και καταπονημένος. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά" ήταν ακόμη: "εκεί ο Μίνωας και η Μαρί Κυριακού, ο Κώστας και η Λυδία Καρρά, τα ζεύγη Ανδρέα Μαρτίνου, Μηνά Τάννες και Μπάμπου Οικονομίδη, ο Παύλος Αποστολίδης, η Ελένη Γεωργή-Μελισσάρη, η Μυρτώ Παράσχη και βέβαια ο Νιόνιος με τη σύζυγό του Άσπα (η σύζυγος του Διονύση Σαββόπουλου είναι ως γνωστό αδερφή της οικοδέσποινας Καίτης Κουτσολιούτσου)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου