Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Μήνυμα της τριμελούς Επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Φίλες και φίλοι συνέλληνες,
ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από το αναπαυτικό μας καναπέ και να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Ο δρόμος της απάθειας θα οδηγήσει στο τελικό στάδιο υποδούλωσης της Πατρίδος μας και του Έθνους μας στους οικονομικούς μας κατακτητές.
Ο Έλληνας "φημίζεται" για την βραχυβιότητα της μνήμης του. Ξεχνά πολύ εύκολα. Καιρός να την ενεργοποιήσουμε, να την αξιοποιήσουμε, να θυμηθούμε.
Ο Έλληνας πρέπει να πήρε ένα μάθημα. Ξέχασε τον ΘΕΟ, θεοποίησε την ύλη και το χρήμα, τον ενδιέφερε μόνο το πορτοφόλι του και ήθελε και άλλο και περισσότερο λησμονώντας το σοφό λαϊκό ρητό: "Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα".
Μετανοώντας, εξομολογούμενοι, κοινωνώντας Σαρκός και Αίματος ΧΡΙΣΤΟΥ ας επαναστατήσουμε ώστε οι άθεοι, φιλοχρήματοι και δημιουργούμενοι από Λέσχες και Στοές πολιτικάντηδες να τιμωρηθούν και να αλλάξει η χώρα μας. Η Πατρίδα μας μπορεί να μην ήταν πλούσια σε υλικά πράγματα αλλά ήταν πλούσια σε αρχές, αξίες και ιδανικά, και αυτά σήμερα χάνονται και υποχρεούμεθα να τα διαφυλάξουμε και να τα προστατεύσουμε.
   
* Αδυναμία κάλυψης των βασικών αναγκών (τροφή, ένδυση κλπ).
- Το 32% του πληθυσμού μας είναι ανενεργό.
- 1.500.000 πολίτες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του κράτους, είναι άνεργοι.
- 3.500.000 πολίτες διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας.
- Από το 2010 που επεβλήθη το μνημόνιο μέχρι σήμερα οι αυτοκτονίες έχουν ξεπεράσει 5.000! Σε σχέση με την περίοδο 1960-2010, οι αυτοκτονίες κατά έτη 2010-2012 έχουν αυξηθεί κατά 30%!!!
- Παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία!
- Πολίτες δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους!
- Οι φόροι αυξάνονται και κατ΄ αριθμόν και κατά συντελεστήν.

* Αποθράσυνση των "γειτόνων" μας 
- Οι Αλβανοί διεκδικούν την Τσαμουριά και διακανονισμό της υφαλοκρηπίδας στο Ιόνιο Πέλαγος με την Ελλάδα.
- Οι Σκοπιανοί την Μακεδονία προκαλούντες (κάψιμο της Ελληνικής σημαίας, τοποθέτηση αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου κλπ).
- Οι Βούλγαροι διέξοδο στο Αιγαίο.
- Οι Τούρκοι χαρακτηρίζουν την Δυτική Θράκη "κομμένο χέρι της Τουρκίας", παραβιάζουν τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο της επικρατείας μας, πρόσφατα βομβάρδισαν το νησί Φούρνοι δίπλα από την Σάμο!!!

Ηγεμονία της Αριστεράς!
Καλύτερα να μην αναφερθούμε στο συνδικαλιστικό, πνευματικό και εκπαιδευτικό σύστημα που επί 39 χρόνια καταδυναστεύεται από τον αριστερισμό και τον κομμουνισμό που βυσσοδομούν σ΄ ότι είναι εθνικό, ορθόδοξο και παραδοσιακό. Σ΄ ότι θυμίζει ΧΡΙΣΤΟ & ΕΛΛΑΔΑ βαφτίζοντάς το συντηρητικό και μισαλλόδοξο.
Η διπλανή εικόνα είναι από τις σύγχρονες μορφές "παιδομαζώματος", όπως χαρακτήρισε όχι εμείς αλλά το Δεξί X-trem(i) την απεικονίζουσα εκδήλωση. Το ΚΚΕ κατηγορούσε την Χρυσή Αυγή για "φασιστικά κατηχητικά" αλλά και αυτό δεν πάει πίσω...


ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ:
* Διαμελισμός της Ελλάδος και συρρίκνωση αυτής από τον Όλυμπο μέχρι την Πελοπόννησο.
* Δημιουργία της "Δημοκρατίας της Κεντρικής Βαλκανικής" με Σκόπια, Νότια Βουλγαρία και Βόρειο Ελλάδα, Χαλκιδική με πρωτεύουσα την Θεσ/νίκη.
* Ίδρυση κράτους της Κωνσταντινούπολης ώστε να μπει το σιωνιστικό φίδι και εκεί.
* Δημιουργία του μεγάλου Ισραήλ με Συρία, Ισραήλ, Κύπρο και Κρήτη κατά τα σχέδια του εβραίου Ιωσήφ Νάζη (1571) εκτεταμένο μέχρι την Βαγδάτη.
* Εισροή λαθρομεταναστών και πλειοψηφία αυτών στην επικράτεια.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΞΕΣΗΚΩΜΟ ή ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου