Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;;;

Γράφει ο "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς".

"Τον Οκτώβριο του 1967 ο πρώην γραμματέας του Βασιλιά Κωνσταντίνου ΙΓ΄, ταγματάρχης –τότε- Μιχάλης Αρναούτης (ο πιο παρασημοφορημένος αξιωματικός του στρατού εκείνη την περίοδο λόγω της ανδρείας που έδειξε στα μέτωπα της Κορέας) ταξίδεψε μυστικά από το Λονδίνο, όπου τον είχε… απομακρύνει η Χούντα, στο Παρίσι, για να συναντήσει, με εντολή του Κωνσταντίνου, τον… αυτοεξόριστο της οδού Μονμορανσί. Τον ενημέρωσε για την πρόθεση του ανώτατου άρχοντα να κινηθεί στρατιωτικά για την ανατροπή των συνταγματαρχών. Ο γεροΚαραμανλής δεν έδειξε να ενθουσιάζεται!!! Εκείνος προτιμούσε άλλη οδό, αυτήν που θα ευνοούσαν αργότερα και οι φίλοι του οι Αμερικανοί: Τον κλυδωνισμό στην Κύπρο. Απάντησε: «Εγώ θα σας υποδείξω διαφορετικό δρόμο, ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο. Πολύ σύντομα το καθεστώς Παπαδόπουλου θα γνωρίσει μια σοβαρή δοκιμασία, οφειλόμενη σε εθνική περιπέτεια. Και από εδώ εγώ θα διευκολύνω σημαντικά τα πράγματα…».
Ο Αρναούτης έμεινε κάγκελο! Το ίδιο και ο Βασιλιάς μόλις πληροφορήθηκε τα λόγια του ψευτοΕθνάρχη! Πως τα προέβλεψε όλα αυτά ο Καραμανλής; Από πού αντλούσε πληροφορίες; Ποιοι τον ενημέρωναν προκαταβολικά;
(Απόσπασμα από το βιβλίο του Κώστα Μπαρμπή: Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος και το Κίνημα της 13ης Δεκεμβρίου 1967)."

Αυτό το άρθρο θα χρησιμοποιηθεί προς απάντησιν της ΟΕΑ που διακηρύττει ψευδώς ότι δήθεν "ξεσκεπάζει τις προδοσίες των Βασιλέων μας". Για να πετύχουν τον σκοπό τους βάζουν εβραιοτουρκομογγολικό αίμα σε προγόνους των Βασιλέων μας. Η στοά ότι πει. Αυτή ξέρει πως θα πλήξει τον Κωνσταντίνο ΙΓ΄ και την οικογένειά του καθώς και την ένδοξη ιστορία μας εκ των έσω.

Το facebook του Μαρμαρωμένου Βασιλιά συμβάλλει στην αφύπνιση συνειδήσεων και την διατήρηση της ιστορίας. Επισκεφθείτε το για περισσότερες άγνωστες βασιλικές ιστορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου