Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ & ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ

Γράφει ο Γεώργιος Χατζηευστρατίου, υπεύθυνος της Τ.Ο. Κοζάνης της "Εθνικής Ελπίδας".

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και τα εθνικά μας θέματα τα ξεχάσαμε. Ήρθε η ώρα να τα θυμηθούμε. Και τώρα πρέπει να προτείνουμε λύσεις και όχι να αναλώνουμε χρόνο και λέξεις για το ποιος φταίει και να επιδιδόμαστε σε κοκορομαχίες.
Η Εθνική Ελπίδα, το κόμμα του οποίου είμαι υπεύθυνος σε μία περιοχή υψηλής ανεργίας: στην Κοζάνη, δεν επιδιώκει τον διχασμό στον οποίο μας σπρώχνουν οι πολιτικάντηδες αυτού του τόπου με σκοπό να οδηγηθούμε σε εμφύλια διαμάχη ώστε να έρθουν να μας τα πάρουν όλα οι οικονομικοί κατακτητές. Τονίζει τα θέματα, καυτηριάζει τους υπευθύνους, αλλά αυτό που θεωρεί σημαντικότερο είναι να προτείνει λύσεις και προτάσεις εφικτές, ανταποκρινόμενες στην πραγματικότητα
Η λαθρομετανάστευση και τα εθνικά θέματα ταλανίζουν την Πατρίδα μας και είναι θέματα που δεν πρέπει να υφίστανται συμβιβασμούς ή υπαναχωρήσεις. Σ΄ αυτά τα ζητήματα πρέπει να υπάρχει μία σταθερή εθνική πολιτική για να αποφευχθούν ο ενδοτισμός και τα ξεπουλήματα.

Λαθρομετανάστευση
Κατ΄ αρχάς θεωρούμε πως όλοι είναι άνθρωποι του Θεού. Δεν μισούμε κανέναν. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αναγνωρίσουμε μία σκληρή πραγματικότητα που αναπτύσσεται και στην Ελλάδα και ονομάζεται "Ισλάμ". Το Ισλάμ δεν απλή θρησκεία, είναι φανατισμένη θρησκευτικο-κοινωνικο-οικονομική άποψη. Είναι κήρυκας και φορέας του μίσους και της σκληρότητας. Και αυτό έρχεται και στην χώρα μας η οποία έχει σαφώς διαφορετική κουλτούρα. 
Η Ελλάδα έχει γεμίσει με 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες με τον αριθμό τους όλο να αυξάνεται. Δηλαδή το 30% του σημερινού πληθυσμού της Ελλάδας είναι λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με μελέτη του ΟΗΕ, στην Ελλάδα μ.ο. τον χρόνο έρχονται 500.000 λαθρομετανάστες!!! Πλέον δεν έχουμε οικονομικούς μετανάστες, ούτε πρόσφυγες, έχουμε "Ασύμμετρη Εισβολή"!!! Όταν θέλεις να εξοντώσεις μία χώρα, φέρνεις σ΄ αυτήν αλλότριο πληθυσμό. Ασθένειες που εξαφανίστηκαν, εμφανίστηκαν και πάλι καθώς και η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη με την συμμετοχή ή την αποκλειστικότητα σ΄ έγκλημα ενός αλλοδαπού! Αυτό ο Έλληνας δεν μπορεί να το αντιληφθεί;;;
Στις 27 Μαΐου φέτος, οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στην Αθήνα έκαναν συγκέντρωση ποτισμένη με φανατισμό. Το θεωρήσαμε ως "απαρχή του σύγχρονου τζιχάντ, τώρα και στην Ελλάδα".
Λύση
* Καθιέρωση ποσόστωσης 3%. Δηλαδή μέχρι 300.000 στα 10.000.000 πληθυσμό της Ελλάδας. Επιλέγουμε εμείς από ποια χώρα θα έρθουν με σύμβαση. Θα έχουν μόνο αστικά και όχι πολιτικά δικαιώματα. Η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Ιταλία και άλλες χώρες έχουν καθιερώσει.
Η λαθρομετανάστευση-εποικισμός της Ελλάδος ΔΕΝ είναι ανεκτός υπό οποιαδήποτε νομική φόρμουλα. Οι λαθρομετανάστες θα επαναπροωθούνται στις χώρες καταγωγής τους.
Η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη χώρα. Όποιος θέλει το σέβεται, αλλιώς πίσω στην χώρα του. Ξεκαθαρισμένες κουβέντες, έξω από τα δόντια όπως χαρακτηρίζονται οι Βασιλόφρονες ανέκαθεν.
Αυτή είναι η θέση της Εθνικής Ελπίδας στο συγκεκριμένο ζήτημα καθώς και η δική μου.

Εθνικά θέματα
Στα εθνικά θέματα πρέπει να διατηρούμε σταθερά εθνική γραμμή και σαφή πολιτική. Εθνικά θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι: Κυπριακό, Σκοπιανό, Βορειοηπειρωτικό και την κορωνίδα εθνικών θεμάτων εσωτερικής πολιτικής θεωρώ το δημογραφικό.
* Κύπρος: αποχώρηση των εν Κύπρω κατοχικών τουρκικών στρατευμάτων και εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ για την Κύπρο. Το ορθό και το σωστό θα ήταν η εθνική αποκατάσταση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα.
* Σκόπια: Καμία ονομασία με την ιερή λέξη "Μακεδονία", σύνθετο ή παράγωγο αυτής. Ως ονομασία προτείνουμε "Νότια Σερβία-Βαρντάσκα".
* Αλησμόνητες Πατρίδες: Προστασία και απόλαυση ίδιων και ίσων δικαιωμάτων και ελευθεριών του ελληνικού στοιχείου, απανταχού της γης ευρισκομένου καθώς και των πολιτιστικών μας μνημείων.
* Βορειοηπειρωτικό: Προστασία και απόλαυση ίδιων και ίσων δικαιωμάτων και ελευθερίων των πολυπαθών ομοεθνών μας της Βορείου Ηπείρου.
Άλλοι φοβούνται να μιλήσουν. Εμείς αγγίζουμε θέματα που καίνε και δεν συμφέρουν σε πολλούς. "Που σε 10 χρόνια θα τα ξεχάσουμε" κατά Κων/νο Μητσοτάκη.
* Δημογραφικό: Προστασία και οικονομική στήριξη στην οικογένεια, ιδίως στην πολύτεκνη.

Έχουμε προτάσεις και λύσεις. Από τον κόσμο θέλουμε την στήριξή του. Είμαι και εγώ ένας άνθρωπος της πιάτσας. Πηγαίνοντας στο στάδιο της ενεργούς πολιτικής και της ένταξης μου σ΄ ένα κόμμα δεν με διαχωρίζει τίποτε από τους συνανθρώπους μου.
Η Εθνική Ελπίδα δεν είναι κόμμα υποσχέσεων και μεγάλων λόγων. Προσωπικά μιλώ μέσα από την καρδιά μου. Θέλω όμως η Ελλάδα να βελτιωθεί. Και αυτό θα το καταφέρουμε όλοι με την Εθνική Ελπίδα. Γιατί Εθνική Ελπίδα είστε εσείς, ο κάθε πολίτης, ο κάθε Ορθόδοξος Έλληνας ξεχωριστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου