Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Όπως γνωρίζετε φίλες και φίλοι αναγνώστες του ιστολογίου μας από την στιγμή που δημιουργήθηκε ο παρών ιστότοπος γνωστοποιήσαμε σ΄ όλους σας ότι στηρίζουμε και διαφημίζουμε το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα". Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Η ιδεολογία της μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Γι΄ αυτό εξ άλλου και την στηρίζουμε. 
Το κόμμα επεκτείνεται σ΄ όλη την Ελλάδα. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σ΄ αυτήν την εθνική συσπείρωση, διότι η Εθνική Ελπίδα δεν είναι ένα απλό κόμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή διαδικτυακά με τα παρακάτω:

Εθνική Ελπίδα Γιαννιτσών 
Στα Γιαννιτσά εδρεύει το κόμμα των Βασιλοφρόνων. Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ελπίδας Γιώργος Παπαδόπουλος διαμένει στην οδό 20ης Οκτωβρίου 31 και τα τηλέφωνα είναι τα εξής: 
23820 27221, 28221 και το φαξ 23820 83221.
Εκεί συστεγάζονται το σπίτι, το πρατήριο υγρών καυσίμων και το Γραφείο της Βασιλικής Ενώσεως Γιαννιτσών της οποίας παραμένει ακόμα Πρόεδρος. Το κινητό του Προέδρου της Εθνικής Ελπίδας είναι 6977404445. Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφή στον αγώνα στα παραπάνω τηλέφωνα. Ήρθε η ώρα των Βασιλοφρόνων. Ενώστε τις φωνές σας μαζί μας, δώστε την ηχηρή σας απάντηση ώστε τα όνειρα, η ελπίδα και οι προσδοκίες σας για ένα καλύτερο μέλλον να γίνουν πραγματικότητα. 

Εθνική Ελπίδα Θεσ/νίκης
Τα γραφεία της Εθνικής Ελπίδας στην συμπρωτεύουσα βρίσκονται στην Πλατεία Δημοκρατίας (Βαρδάρι) με τηλέφωνο 2310 500017.
Επίσης ένα δεύτερο Γραφείο του κόμματος στεγάζεται στην οδό 26ης Οκτωβρίου 8, στον 3ο όροφο με τηλέφωνο 6979910942.
Όσοι διαμένετε στην Θεσ/νίκη και θέλετε να συμπορευθείτε στην κοινή προσπάθεια για Ορθοδοξία-Πατρίδα-Βασιλεία δηλώστε πως είστε παρών στον ιερό αυτό αγώνα.

Εθνική Ελπίδα Κοζάνης
Ο Πρόεδρος Γ. Παπαδόπουλος στην Θεσ/νίκη (30/01/2011)
Πυρήνας του κόμματος στην Κοζάνη δημιουργήθηκε τον Απρίλιο φέτος από τον Γεώργιο Χατζηευστρατίου. Της Τοπικής Οργανώσεως προεδρεύει ο ίδιος ο κ. Χατζηευστρατίου όμως δεν δημιουργήθηκε προς το παρόν γραφείο. Η Εθνική Ελπίδα Κοζάνης κατόπιν αδείας του Προέδρου της Εθνικής Ελπίδας εκδίδει Ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου του κόμματος. 
Για επικοινωνία με την Εθνική Ελπίδα Κοζάνης μπορείτε να καλέσετε με ένα τηλεφώνημα στο κινητό: 6908678884, ημέρες από Δευτέρα ως Παρασκευή ώρες 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:30 το βράδυ.
Επίσης, μπορείτε να στείλετε τα mail σας: www.ellinohristianismos@ymail.comΓια τα νέα του κόμματος στο blog "Εθνική Ελπίδα Τ.Ο. Κοζάνης" (kommaethnikielpida.blogspot.com).

Εθνική Ελπίδα Ροδόπης 
Η Εθνική Ελπίδα Ροδόπης δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2012. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6947349301 και στον εκπρόσωπο της Εθνικής Ελπίδας Ροδόπης, Στέφανο Κούκλαρη. Στο facebook υπάρχει ειδικός λογαριασμός: "Ν.Ε. Εθνική Ελπίδα Ροδόπης - Κόμμα Βασιλοφρόνων". 
Η Εθνική Ελπίδα Ροδόπης από Τοπική Οργάνωση έχει εξελιχθεί σε Νομαρχιακή Επιτροπή. Δίνει και αυτή τον δικό της αγώνα ευρισκόμενη σε μία περιοχή όπου η τουρκική προπαγάνδα ανθίζει και εξαπλούται...

Εθνική Ελπίδα Σάμου
Υπεύθυνη στην Σάμο είναι η κ. Άντυ Μηλιώνη. Περισσότερες πληροφορίες στο facebook της "Άντυ Μηλιώνη".

Το γραφείο Εθνικής Ελπίδας στην Αθήνα δέχθηκε από ομάδα 40 αλητών επίθεση (έγινε γυαλιά-καρφιά, 15 Ιουνίου 2012) και η υποψήφιος-υπεύθυνη του Γραφείου εξαγοράστηκε. Δεν γνωρίζουμε αν λειτουργεί το Γραφείο. Οι πληροφορίες λένε ότι έκλεισε.
Δεν γνωρίζουμε αν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος λειτουργών παραρτήματα του κόμματος. Όσα είναι γνωστά όμως τα δημοσιεύσαμε σε ειδικό άρθρο προς γνώσιν των ενδιαφερομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου